Slik bruker du Messenger Day på iPhone og iPad

Som forventet har muligheten til å sende selvdestruerende bilder og videoer endelig kommet til Facebook Messenger. Per funksjonalitet er "Messenger Day" karbonkopien av Snapchat og Instagram Stories. Likevel, ville du, gitt hvor interessant det er å sende bilder som forsvinner, brukt Messenger Day på iOS-enheten din, ikke?

Etter å ha klikket et bilde, har du muligheten til å legge til klistremerke, tekst og til og med drible på det. Du kan velge å dele historien din med vennene dine eller grupper. De delte historiene forsvinner automatisk etter 24 timer. La oss finne ut hvordan det fungerer!

Slik bruker du Messenger Day på iPhone og iPad

Trinn 1. Start med å sørge for å oppdatere Messenger til den nyeste versjonen. Når du har oppdatert appen på iOS-enheten din, kan du starte den.

Steg 2. Deretter trykker du på lukkerknappen nederst i midten. (Alternativt kan du dra ned skjermen for å få tilgang til kameraet.)

Trinn 3. Nå holder du inne lukkerknappen for å spille inn video, eller trykk for å ta et bilde. Trykk på kameraknappen øverst for å bytte kamera.

(Hvis du vil velge bilder fra kamerarollen, trykker du på fotoknappen nederst i venstre hjørne og velger deretter bildet du vil dele.)

Trinn 4. Etter at du har tatt et bilde, legger du til klistremerke, tekst og til og med dribler det.

  • For å legge til klistremerker, trykk på emoji-knappen øverst og velg deretter fra mange spennende alternativer. Hvis du vil ha et spesielt klistremerke, trykk på forstørrelsesglasset for å søke i det.
  • For å legge til tekst, trykk på tekstknappen øverst, velg fargen fra sidefeltet og skriv deretter teksten.
  • For å drible på bildet, trykk på dribler-knappen i øverste høyre hjørne, velg farge og skriv deretter på den.

I tilfelle du ønsker å slette tekst eller klistremerke, bare hold og dra det for papirkurv-ikonet øverst i midten.

Trinn 5. Etter å ha gitt bildet ditt ønsket utseende, har du muligheten til å lagre det i kamerarollen. For å gjøre det, trykk på Lagre-knappen nederst til høyre. Hvis du vil dele bildet med vennene dine, trykker du på pilen nederst til høyre.

Trinn 6. Nå må du velge personen og gruppen du vil dele bildet med. Trykk deretter på Send-knappen.

Det er det! Som nevnt ovenfor, vil det delte bildet automatisk bli ødelagt etter 24 timer.

Bunnlinjen

Selv om Messenger Day ikke ser annerledes ut enn Snapchat eller Instagram Stories, er jeg glad for at den er her for å gjøre meldingsopplevelsen min mer spennende. Jeg liker den enorme samlingen med klistremerker, da de gir mye moro inn i stykket. Hva tar du for deg?

Du vil gjerne sjekke ut disse interessante innleggene, for eksempel hvordan du spiller Instant Games, hvordan du bruker Instant Video i Facebook Messenger, hvordan du sender forsvinnende bilder på Instagram, og hvordan du bruker Status Feature i WhatsApp osv.

Har du spørsmål? Skyt den i kommentarene og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for å lese flere slike nyttige innlegg. Sørg også for å laste ned iGeeksBlog iPhone-appen på enheten din.

 

Legg Igjen Din Kommentar