De beste Bluetooth-høyttalerne for iPhone X, iPhone 8 og 8 Plus i 2020

Musikk spiller en viktig rolle i livet vårt. De fleste av oss liker å bli omringet av den for å holde oss oppmuntret. Enten vi er på en lang kjøretur, tar oss hvile, trener i treningsstudioet eller har det kjipt på et utdrikningslag, elsker vi å jamme gjennom musikk. Hvis du planlegger en fantastisk strandfest eller gjør deg klar for en minnerik tur, kan du ta en titt på denne distinkte samlingen av de beste iPhone X, iPhone 8/8 Plus Bluetooth-høyttalerne for å håndplukke en fantastisk ressurs for musikken din.

Så hva gjør at disse trådløse Bluetooth-høyttalerne skiller seg ut? De har et ganske pent design og er svært bærbare. Med utvidet spilletid sikrer de at festtiden din aldri ender brått. Dessuten tilbyr de også tydelig lyd slik at du kan glede deg over en bedre håndfri samtaleopplevelse. Nok snakk; la oss gå over for å ta en rask titt på dem!

Beste iPhone X, iPhone 8 og 8 Plus Bluetooth-høyttalere i 2019

Rask tilgang:

 • Anker SoundCore
 • Poweradd MusicFly
 • Altec Lansing
 • JBL
 • AOMAIS Sport II
 • Bose SoundLink
 • DOSS
 • Douni
 • A2 LENRUE
 • OontZ vinkel 3
 • Comiso
 • AOMAIS GÅ

#1. Anker SoundCore 2

Anker SoundCore fortjener å være en av de beste Bluetooth-høyttalerne. På grunn av den nyeste Bluetooth (5.0), er den i stand til å øyeblikkelig koble til din iPhone eller en annen kompatibel enhet fra opptil 66 fot unna. Inkluderingen av doble høyytelsesdrivere sammen med spiralbasporten gir den forbløffende lydkvalitet. Med null forvrengning er lyden veldig klar og skarp.

Det innebygde Li-ion-batteriet tilbyr 24 timers spilletid, mens mikrofonen i topp kvalitet er fantastisk for håndfri samtale. Med den lette og kompakte designen kan du bære den komfortabelt hvor som helst. Til siden er SoundCore tilgjengelig i tre farger som sort, blått og rødt.

USP: To høye ytelsesdrivere

Sjekk ut på Amazon

# 2. Poweradd MusicFly

I den utvidede musikktiden din kan Poweradd MusicFly være et strålende alternativ. Den kraftige lyden på 36 watt er god nok til å få huset ned, mens 24 timers lang spilletid sikrer at musikktiden din aldri stopper.

En annen bemerkelsesverdig kvalitet på denne Bluetooth-høyttaleren er IPX7 vanntetting. Det betyr at du kan bære den på strandfesten din og nyte musikk med litt mer frihet.

På grunn av den robuste konstruksjonen tåler MusicFly til og med stygge støt. Videre kommer dette utyret i to farger blått og gult - toppet av to års garanti.

USP: Støtsikker

Sjekk ut på Amazon

# 3. Altec Lansing

Altec Lansing trenger ikke en introduksjon, siden de er veldig godt kjent i høyttaler- og elektronikkindustrien. Produktene deres er alltid av ypperste kvalitet med utmerket kundestøtte. Denne Bluetooth-høyttaleren er ikke annerledes. Det tilbyr Bluetooth-tilkobling, i tillegg til AUX-funksjoner. Høyttaleren er vanntett, støvtett, sandfast og flyter også på vannet. noe som gjør det til en perfekt følgesvenn for en opplevelsesrik tur.

Den tilbyr et bredt 30 fot utvalg for å holde kontakten med enheten din og har en lang batterilevetid på 8 timer. Til slutt er det forskjellige farger og varianter tilgjengelig.

USP: 8 timers batterilevetid

Sjekk ut på Amazon

# 4. JBL

Den sylindriske formen til JBLs Bluetooth-høyttalere ser utrolig ut når du plasserer den i stående stilling på arbeidsstasjonen din. Høyttalerne er tilgjengelige i åtte forskjellige farger og mønstre. Husk at formen vil forbli den samme.

Du kan koble to smarttelefoner trådløst med denne JBL-høyttaleren og spille av en imponerende stereolyd. Spill favorittalbumene eller sporene dine i tolv timer mens høyttaleren kan skryte med 3000 mAh kraftig Li-ion-batteri.

USP: Sterkt batteri

Sjekk ut på Amazon

# 5. AOMAIS Sport II

Hvis du er ute etter en usedvanlig holdbar og kompetent høyttaler, kan du gå til AOMAIS Sport II. Den har muligheten til å tilby overlegen lyd på 20 W, og er designet for å gi liv til musikken din. Med den avanserte støyreduksjonsteknologien og toppkvalitetsstrukturen for høyttaler, gir den bedre akustisk lyd.

Høyttaleren har et glatt utvendig gummi som beskytter den mot riper og støt. Innebygd litiumpolymerbatteri gir opptil 10 timers spilletid. Vanntett IPX7 (fordypning opp til 1 meter i 30 minutter under vann) gjør det til et fantastisk aktivum for strandfesten din. Dessuten kommer det med 12 måneders garanti.

USP: Overlegen lyd

Sjekk ut på Amazon

# 6. Bose SoundLink

Bose-høyttalere er kjent for å ha legendarisk lydkvalitet. Og SoundLink fortsetter å være i tråd med den anerkjente tradisjonen. For alle som har en så kompakt design, vil du bli overrasket over den krystallklare lyden.

Med tilgjengeligheten av talemeldinger er Bluetooth-sammenkobling en lek. Åtte timer spilletid kan være akkurat tilstrekkelig til å begeistre deg til kjernen. Som livlige farger? SoundLink kommer i flere fargevarianter som rød, svart, hvit, slik at du kan velge en ideell match for ditt hjem.

USP: Oppslukende lydkvalitet

Sjekk ut på Amazon

# 7. DOSS

Det som gjør DOSS Touch til en pålitelig innsats for den avkjølte musikktiden, er muligheten til å levere HD-stereolyd. 12W-drivere kan gi utmerket lyd. Oppladbart 2200 mAh batteri varer opptil 12 timer på en enkelt lading. Det tar 3-4 timer å bli fulladet.

Du kan enkelt kontrollere sporene og justere volumet. Videre kommer den i fire farger som svart, rød, blå og hvit.

USP: HD-stereolyd

Sjekk ut på Amazon

# 8. Douni

Dounis største høydepunkt er muligheten til å levere 25W utgang. Bluetooth-høyttaleren kommer med DSP-brikker som hjelper den automatisk å justere EQ-modus etter annen musikkstil.

6600 mAh-batteriet er utstyrt for å gi opptil 12 timers spilletid. HD-mikrofon med støtte fra Siri forbedrer din håndfri samtaleopplevelse gjennom tydelig lyd. Enda bedre, denne trådløse høyttaleren kan huske opptil 8 sammenkoblede enheter. Takket være en solid struktur er den veldig holdbar og leveres med 12 måneders garanti.

USP: 25W utgang

Sjekk ut på Amazon

# 9. A2 LENRUE

Ikke gå til den lille og ultraportable designen til A2 LENRUE Bluetooth-høyttaler, ettersom du kan være en stor shocker. Til tross for at den er så liten, har den tydelig lyd toppet av tung bass. 1000mAh-batteri gjør det mulig å gå fire opp til 4 timer på en enkelt lading - perfekt for å holde deg underholdt under arbeidet ditt på kontoret.

Liker du håndfri samtale? Det er også en innebygd mikrofon som lar deg kommunisere med fullstendig sinnsro. Med volumkontrollknappene som tilbys, vil du kunne finjustere musikken din enkelt. Dessuten er LENRUE tilgjengelig i 8 iøynefallende fargevarianter inkludert rosegull, sølv, alltid nydelig rødt, etc.

USP: Innebygd mikrofon for håndfri samtale

Sjekk ut på Amazon

# 10. OontZ vinkel 3

Det siste, men ikke minst, OontZ Angle 3 er designet for å være en pålitelig ressurs for din uendelige musikktid. De topp lyddriverne med to stereoanlegg tilbyr utmerket lyd og sterk bass. Det er separat rist for den passive bassradiatoren som gir forbedret lydkvalitet.

En annen kvalitet som er verdt å nevne er at den er helt forvrengningsfri, selv med en maksimal lyd. Det kommer med 2200 mAh-batteriet som varer opptil 12 timer, noe som er opp til merket. IPX5-klassifiseringen gjør den skvettbestandig, støvtett og sandfast.

USP: Forstyrrelsesfri lyd

Sjekk ut på Amazon

# 11. Comiso

Comiso Bluetooth-høyttaler er også vanntett og har et 4400mAh-batteri for lange avspillingstider. Den er IPX5-sertifisert, noe som gjør den sprut-, regntett, støvtett og sandfast. Høyttaleren kan også skryte av TWS (True Wireless Stereo-funksjon), noe som betyr at du kan koble sammen to Comiso-høyttalere for å oppnå perfekt venstre og høyre lydkanalbalanse.

Lydkvaliteten er krystallklar, har mer bass og fri for forvrengning selv på fullt volum. Den er rund i formen, noe som gjør det lettere å bære mens du går. Hvis du ber om fargevalg, er det fire tilgjengelige: Grønt, hvitt, mørkegrått og rosegull.

USP: vanntett

Sjekk ut på Amazon

12. AOMAIS GO

AOMAIS GO er på nivå med de beste i bransjen på alle fronter. Denne høyttaleren tilbyr 30 W lyd takket i stor grad til svært effektive to 15 watt drivere og to passive radiatorer. Den utmerkede bassen med mindre 1% harmonisk forvrengning utfører konsekvent selv med maksimal lyd.

Med et enormt oppladbart batteri på 7200 mAh, kan AOMAIS GO gå opptil 30 timer på strekk. Det betyr at du kan bruke den til minst tre parter uten å måtte bekymre deg for batterilevetiden. Forbi funksjonene er den tilgjengelig i tre farger: svart, blå, oransje og kommer med 12-måneders garanti.

USP: To passive radiatorer

Sjekk ut på Amazon

Det er alt! Jeg er sikker på at du har likt å utforske disse fineste trådløse Bluetooth-høyttalerne, ikke sant?

Valget ditt?

Så hvilken av disse trådløse høyttalerne har fått øynene opp for deg? Det ville være veldig hyggelig å kjenne navnet og kvalitetene som har sjarmert deg. I tillegg, la oss også vite navnet på en fin foredragsholder som du synes mangler i denne listen.

Det kan være lurt å innhente disse innleggene:

 • Beste lader med iPhone, 8 og 8 pluss
 • Beste iPhone X, 8 og 8 Plus Power Banker
 • Beste iPhone X, 8 og 8 Plus Bluetooth hodetelefoner
 • Beste dokkingstasjoner for iPhone X, 8 og 8 Plus

Liker du denne tilbehørslisten? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook og Twitter for å lese flere slike artikler.