Er det mulig å opprette en Apple / iTunes-ID uten kredittkort?

Tidligere skrev vi om å opprette en iTunes-konto uten kredittkort. Dessverre har Apple endret retningslinjene sine, så du kan ikke gjøre det lenger.

For å si det enkelt, må du spesifisere gyldig kredittkortinformasjon når du konfigurerer Apple ID eller iTunes-kontoen. Dette er en hindring for folk som bare ønsker å laste ned gratis apper fra App Store. Men det ser ut som det ikke er noe annet alternativ.

Hvordan opprette en Apple-ID uten kredittkortinformasjon?

Hvis du bare vil opprette en Apple-ID, trenger du ikke legge inn noen kredittkortinformasjon. For dette må du imidlertid opprette ID gjennom en nettleser. Du kan opprette Apple ID gjennom //appleid.apple.com.

Hvis du velger å opprette Apple ID rett på iPhone / iPad (gjennom Innstillinger → iCloud eller Innstillinger → iTunes & App Store), vil du bli bedt om å oppgi gyldig kredittkortinformasjon for å fortsette med å konfigurere Apple ID.

Men du trenger fremdeles kredittkortinfo

Selv etter at du har opprettet en Apple-ID gjennom nettleseren - der du ikke oppgir noen kredittkortinformasjon - kan du ikke bruke ID-en til å laste ned gratis apper med mindre du oppgir gyldig kredittkortdetalj. Denne typen suger, men Apple har gjort dette til et obligatorisk skritt.

Når du oppretter en Apple-ID (via //appleid.apple.com) og deretter bruker den til å laste ned en app eller gratis musikk, blir du bedt om å "gjennomgå" - noe som betyr at det tar deg til en skjerm der du legger til kreditten kortinformasjon. Uten å legge inn dette, kan du ikke fortsette å laste ned - selv om det bare er en gratis app.

Heldigvis vil ikke Apple fakturere noe med mindre du gjør et kjøp. Kredittkortsinformasjonen er sannsynligvis bare for validering (og en måte å forhindre spam-iTunes-kontoer.)

Når du imidlertid har autorisert en konto og lastet ned noe, ser det ut som om du kan "redigere" IDen for å fjerne kredittkortinformasjon knyttet til den.

Hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for aldri å gå glipp av de siste historiene våre.

 

Legg Igjen Din Kommentar