iCloud Safari Tab Fungerer ikke på iPhone eller iPad? Mulige problemer og rettelser

Bare en ting endret seg med iOS 7: hvor du finner iCloud-faner. Nesten annenhver funksjon om Apples avanserte bokmerke / fane på tilkoblede enheter (via iCloud) forblir den samme.

Likevel, etter at du har oppgradert til iOS 7, kan du møte et par problemer med iCloud-faner. Et av de vanligste problemene er iCloud-fanene som ikke vises på enhetene dine. Den andre er der en av enhetene ikke viser iCloud-fanene du har åpnet på en av de andre tilkoblede enhetene. Nedenfor er noen mulige løsninger / rettelser for disse feilene.

Problem nr. 1 : Hvor er alternativet iCloud Tab på iPhone?

I iOS 6 fant du iCloud-faner pent plassert inne i bokmerkealternativene / -mappene. Mens det gjorde ting enklere, endret Apple plasseringen til iCloud-fanene i iOS7, noe som gir mer mening. For alle iOS 6-brukere er imidlertid denne endringen en liten ekstra prosess.

Løsning: Svaret er i fanevisningen. Trykk på faneikonet nederst til høyre, og du skal se alle fanene i en kaskadevisning. Nå, bla ned så langt du kan, og du vil se at noe tekst dukker opp. Dette er iCloud-faner som er åpne på de respektive enhetene som er nevnt der.

På iPad er det enklere og forblir stort sett det samme: trykk på iCloud-ikonet på menylinjen.

Problem nr. 2 : iCloud-faner vises ikke på iPhone / iPad

Noe av det første du skal sørge for er at alle enhetene dine er koblet til den samme iCloud-kontoen. Og selvfølgelig er Safari slått PÅ innenfor iCloud. Slik gjør du det:

Løsning : På alle iPhone og iPad du vil at iCloud-faner skal fungere:

  • Åpne Innstillinger- appen
  • Trykk på iCloud
  • Forsikre deg om at du er logget på samme konto på alle enheter
  • Nå, sørg også for at Safari-bryteren er slått på. På alle enheter.

Når alt dette er gjort, må du sørge for at alle enhetene dine også er koblet til sterke nettverk. De trenger ikke å være i samme nettverk.

Problem nr. 3 : Jeg har prøvd dem alle. Likevel, ingen hell.

Hvis du prøvde hvert triks opp ermet, men på en eller annen måte vises ikke iCloud-faner fra iPad-en din på iPhone (eller noen annen enhet), sjansen er stor for at du kanskje må gå kommandoer.

Løsning: Prøv å logge ut fra iCloud-kontoen på iPad-en og logg deg deretter på nytt. Prøv å prøve det samme på andre iDevices. Forsikre deg om at Safari-bryteren er slått på inne i Innstillinger → iCloud og at det ikke er noen begrensninger av noe slag.

Disse bør løse eventuelle problemer du har med iCloud-fanene på iDevices.