Hvordan rangere sanger med stjerner i musikkappen på iPhone, iPad og Apple Watch

Mange brukere har allerede begynt å migrere fra Spotify til Apple Music av noen grunner. Kampen mellom Spotify og Apple Music er alltid i gang for å få flere abonnenter på musikkstrømmeplattformen. Imidlertid foretrekker mange å kansellere abonnementet. Men hvis du fremdeles elsker Apple Music-appen og vil gi en stjernevurdering til en bestemt sang, er det veldig enkelt!

I dag skal jeg forklare deg hvordan du rangerer sanger med stjerner i Music-appen på iPhone, iPad og Apple Watch. Dette viser sangene du likte i Musikk-appen din basert på vurderingene dine.

Hvordan legge til stjernevurderinger til sanger i Apple Music på iPhone, iPad og Apple Watch

Når du vurderer en sang med stjerneklassifisering, kan du enkelt sortere listen over sangene du har rangert fra biblioteket. Til å begynne med, må du vite om stjerneklassifiseringsfunksjonen er aktivert eller ikke på iPhone og iPad. La oss komme i gang.

Hurtigkoblinger:

  • Hvordan aktivere stjernevurderinger for Apple Music på iPhone og iPad
  • Slik vurderer du sang med stjerner i Apple Music på iPhone og iPad
  • Slik vurderer du sang med stjerner i Apple Music på Apple Watch

Hvordan aktivere stjernevurderinger for Apple Music på iPhone og iPad

Hvis iPhone eller iPad ikke viser alternativet for stjernerangering i Apple Music-appen din, er det en mulighet for at den ville blitt deaktivert. Dette er hva du trenger å følge for å aktivere Stjernevurderingsalternativ på iPhone og iPad.

Trinn 1. Start Innstillinger- appen og trykk på Musikk ved å bla nedover i innstillingslisten.

Steg 2. Nå under Bibliotek- delen, slå PÅ Vis stjernevaluering- alternativet fra listen.

Når du har aktivert stjernevurderinger, vil den nå vises i musikkappen din. La oss nå se hvordan du kan rangere en sang med stjernevurderinger på iPhone og iPad.

Hvordan vurdere sang med stjerner i Apple Music på iPhone / iPad

Trinn 1. Åpne Apple Music- appen på iPhone eller iPad og trykk på en bestemt sang og spill den.

Steg 2. Trykkpå ellipseknappen (tre prikker i høyre hjørne nederst) og trykk på Rate Song- alternativet fra popup-vinduet.

Trinn 3. Du kan nå rangere sangen mellom 1 til 5 stjerner. Velg hvilken som helst stjerne for å rangere sangen. Trykk på Fullført for å fullføre prosessen.

Det er så enkelt det er å rangere en sang med stjerneklassifisering i Apple Music-appen. La oss se hvordan du kan gjøre det samme på Apple Watch.

Slik vurderer du sang med stjerner i Apple Music på Apple Watch

Det er ikke en direkte måte akkurat som du gjør på din iPhone eller iPad. Det er en annen måte å gjøre det på Apple Watch. For å rangere en sang med stjernen på Apple Watch, må du være avhengig av Siri, og den fungerer mesteparten av tiden.

“Hey Siri, rate this Song 4 Stars.” Når du snakker dette, vil sangen bli vurdert til 4 stjerner. Du kan snakke ut hvilket som helst tall i stedet for 4, avhengig av musikksmaken din. Jeg tok bare 4 som eksempel i dette tilfellet. Slik kan du rangere en sang med stjernevurdering på Apple Watch.

Pro-tips: Husk en ting som, Favoritter og Stjernerangivelser høres like ut, men de er forskjellige. Favoritter lager en spilleliste med favorittlåtene dine, ikke noe mer enn det.

Men stjernevurderinger hjelper musikkappen med å forstå musikksmaken og lyttehistorikken din, og vil anbefale relaterte sanger. Du kan imidlertid deaktivere Apple Music lyttehistorikk for å holde deg oppdatert med de siste sangene i biblioteket i stedet for å lytte til de som er anbefalt basert på lyttehistorikken.

Oppsummering ...

Hvis du elsker sangen som berører hjertet ditt eller får du gåsehud, kan du ganske enkelt gi en stjerneklassifisering i Apple Music-appen din. Gi oss beskjed i kommentarer hvis du har problemer, mens du gir en rangering til en bestemt sang på iPhone eller iPad.

Beslektede innlegg på Apple Music for å tilpasse musikklyttingen din:

  • Slik setter du en Apple Music Song som alarm på iPhone
  • Slik gjentar du sanger eller spillelister i Apple Music i iOS 13
  • Slik konfigurerer du og bruker Apple Music på Amazon Echo-høyttalere
  • Slik fjerner du banneord fra Apple Music på iPhone, iPad og iTunes

Så det handler om å rangere en sang på Apple Music. Følg med iGeeksBlog og last ned iOS-appen din på iPhone eller iPad for å få de siste oppdateringene av Apple-produkter. Følg oss på Facebook, Twitter og Instagram for å få øyeblikkelig oppdateringer på sosiale medier.