Slik deaktiverer du iPhone-samtaler på Mac og iPad

Kontinuitetsanropsrelé er en flott funksjon fra Apple, ettersom denne funksjonen lar brukerne svare på en telefonsamtale fra enheter som iPhone, iPad eller Mac. Dette gir deg frihet til å motta samtaler på hvilken som helst enhet. Hvis du for eksempel har mottatt et anrop på iPhone, og hvis iPhone ikke er nær nok, kan du motta det anropet fra Mac eller iPad, noe som kan være nyttig.

Men denne funksjonen blir en hodepine når alle enhetene begynner å ringe samtidig. Dette er når du føler behov for å slå av reléfunksjon for kontinuitet. Du kan bli kvitt denne irritasjonen ved å følge en enkel metode. Du kan slutte å motta iPhone-anrop på iPad og Mac.

Slik deaktiverer du anrop på andre Apple-enheter fra iPhone

Trinn 1. Start Innstillinger-appen på iPhone → Bla ned og trykk på Telefon.

Steg 2. Trykk på Samtaler på andre enheter.

På skjermen kan du se to alternativer: Enten kan du slå av alle enheter i nærheten, eller du kan slå av andre enheter én etter én. Det er ditt valg; Hvis du går til det første alternativet, vil alle enhetene i nærheten deaktiveres, eller hvis du velger Mac eller iPad, vil en av de to slutte å motta samtaler.

Bortsett fra iPhone, er det andre to enheter der du kan deaktivere irriterende samtaler. Du kan enten velge Mac eller iPad for å bli kvitt de irriterende telefonsamtalene som ringer på tre enheter samtidig.

Slik deaktiverer du samtaler på iPad

Trinn 1. Start Innstillinger-appen på iPad → Trykk nå på FaceTime-appen → På FaceTime-skjermen, slå iPhone-telefonsamtaler AV.

Slik slutter du å motta iPhone-anrop på Mac

Trinn 1. Åpne FaceTime-appen fra Programmappen eller fra Dock.

Steg 2. Klikk nå på FaceTime-menyen.

Trinn 3. Klikk på Innstillinger.

Trinn 4. Fjern merket for iPhone Cellular Calls i dialogboksen Innstillinger.

Trinn 5. Nå kommer du ut av FaceTime-appen og har det gøy.

Du vil ikke lenger motta pestering-anrop på Mac.

Dette er så enkelt! Motta nå anropene dine bare på iPhone og ingen andre Apple-enheter.

Del dine tilbakemeldinger med oss ​​i kommentarfeltet, på Facebook, Twitter og Google Plus.