Best Spot the Difference iPhone og iPad-spill 2020: På tide å løse lystige puslespill

Sammen med fargelegging, er forskjellen spill min go-to stress buster. En av grunnene til at de har vist seg å være eviggrønne, er at jeg har spilt dem siden aldre - helt fra skoledagene mine.

Til tross for at det er litt enkelt, er spillingen vanedannende. Bare se de manglende tingene mellom to bilder før tiden går ut for å sprekke hvert nivå. Og hvis du noen gang befinner deg i en vanskelig situasjon, er det alltid et hint for å redde deg. Dessuten er det den typen spill du liker å spille med familien.

Basert på spennende spill, er dette det beste stedet for forskjellen for iOS. Skulle du ønske deg å glemme deg med noen få hjerteoppgaver, kan du se på dem akkurat nå!

10 beste Finn forskjellen Puslespill for iOS

#1. Hva er forskjellen? Spot det

Dette er et av de kuleste Spot the Difference-spillene jeg noen gang har prøvd på iOS-enheten min. Det som gjør det til en fin innsats for timene dine med moro, er den store samlingen av gjennomtenkte designede bilder. Det betyr at du har mange nye utfordringer å ta på deg.

Til slutt er dette finne-the-difference-spillet gratis tilgjengelig, du må tømme ut noen dollar for å låse opp noen elementer som glider og robåt med livliner.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Finn forskjeller: Hemmeligheten hennes

Rangerte som nummer åtte i kategorien trivia, og den er pakket med alle slags ingredienser for å være din favoritt. Biblioteket med over 1000 gåter sikrer at du har mange utfordringer du kan møte.

Du må finne fem forskjeller på en begrenset tid. Og med antydningen som er lett tilgjengelig, kan du velge å ta hjelp hvis du noen gang befinner deg i en tøff situasjon. Takket være kjøpet i appen, kan du kjøpe mange mynter for ikke bare å møte hvert nivå, men også styre spillet uten problemer.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Finn Difference.s rom

Den livsglade opplevelsen av forskjeller er ventet på oppmerksomheten! Et av de største høydepunktene i dette spillet er en rekke nivåer.

Når du går gjennom nivåer, øker antall forskjeller for ikke bare å holde deg hekta, men også gi deg flere utfordringer. Derfor er det ingen sjanse for kjedsomhet eller forutsigbarhet til å krype inn i spillingen. Dessuten gir det også det nødvendige antydningen, slik at du aldri blir sittende fast på et nivå.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Gjett forskjellen? Spot It!

Hvis du har en smak for å løse conundrums, kan dette spillet være verdt å gi et skudd. Bortsett fra å ha hundrevis av flere nivåer, har det spennende gameplay der du må finne fem skjulte forskjeller mellom to bilder.

Husk at du må knekke puslespillet i løpet av en begrenset tid. Så du må være øverst i spillet ditt. Dessuten har det fengende lydeffekter som sikrer at du forblir underholdt.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Oggy og kakerlakkene

Det som har fått øynene opp for Magma Mobile sitt spill er de fem interessante spillmodusene som tidsangrep, rask, blind, ubegrenset og flerspiller (2 spillere). Derfor er sjansen stor for at du aldri vil finne gameplayet monotont.

Sett opp ditt beste show for å desimere hvert eneste puslespill. Og når muligheten byr seg, kan du hoppe på godbitene for å oppgradere deg som spiller. På toppen av alt gjør den originale musikken og lydeffektene spillet mer morsomt.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. Finn forskjellen!

Enkelt sagt har jeg funnet dette spillet opp til merket. Det er mange bilder å utforske og oppdage alle subtile forskjeller.

Avhengig av humøret ditt, velg mellom de to spillmodusene. Det tilbyr noen fine temaer som mat, byer, blomster og planter også.

Tenk fra tærne for å knekke alle nivåene og score stort. Utfordre også vennene dine til å slå poengsummen din.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. Finn forskjeller 6

På tide å unne seg noen fine gåter for å lyse opp øyeblikket og også slappe av sinnet! Den beste delen om dette spillet er den enorme samlingen av HD-bilder basert på flere temaer.

Så bortsett fra å skyte ut gåter, vil du også utforske de vakkert utformede bildene. Selvfølgelig må du få øye på de manglende tingene for å komme gjennom. Men det er det spillet handler om.

Hver gang du vinner et hvilket som helst nivå, tilbyr spillet deg et hint. Og du må bruke det smart for å sikre at oppdraget ditt aldri stopper.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. Finn 10 forskjellsspill

Denne kan få mest mulig ut av ditt skarpe sinn. I dette spillet må du oppdage de 10 forskjellene mellom de to bildene. Ettersom hvert nivå er smart utformet, vil ikke dette være en kakegang for deg.

Men ikke bekymre deg, det er ingen tidsbegrensning, og derfor kan du ta så mye tid du kan for å fullføre hvert nivå. Et proff tips, sjekk ut det skjulte forstørrelsesglasset som kan hjelpe deg med å øke antallet hint.

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. Finn forskjellen!

Det er tre ting som gjør dette spillet til et fantastisk valg. Først og fremst må du oppdage fem forskjeller mellom de to bildene. Ettersom hvert bilde er smart designet, er det ikke lett å spore opp forskjellene.

Det andre gir det hundrevis av nivåer, slik at du har mye å spille for. Og den tredje, du får det tiltrengte antydningen, så vel som den ekstra tiden for å overvinne hvert hinder. Dessuten er det også et alternativ å hoppe over nivåer (kjøp i appen: $ 0, 99.)

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. Forskjell Finn konge

Som spot-the-difference-spillet har det mye moro å tilby. Basert på din interesse eller humør, kan du velge mellom flere temaer som et dyr, mat, gjenstand, natur, landemerke og mer. I tillegg er det flere moduser som scene- og utfordringsmodus for å teste ferdighetene dine.

Du kan invitere vennene dine til å spille spillet sammen med deg. Når du løser oppgaver, må du huske å ta hver prestasjon som kommer din vei. På toppen av alt får du også en sjanse til å gå rett på toppen av topplisten.

Pris: Gratis

nedlasting

Det er ganske mye det! Så dette er spillene jeg har elsket å spille på iOS-enheten min. Og jeg antar at du har funnet dem gode nok for din smak også.

Plukket ditt?

Før du ruller blikket for å finne de manglende tingene på hvert nivå, må du huske å kaste tankene dine om toppvalgene dine. Og hvis du tror at noen verdige utfordrere mangler i den ovennevnte oppstillingen, så fortell meg også om det.

Du bør ikke gå glipp av disse innleggene:

  • Beste Word-spill for iPhone og iPad
  • Beste nummerspill for iPhone og iPad
  • Beste golfspill for iPhone og iPad
  • Beste arkadespill for iPhone og iPad

For å sikre at de siste innleggene våre alltid er der på radaren din, må du huske å laste ned iOS-appen vår og følge med på oss via Twitter, Telegram og Facebook.

 

Legg Igjen Din Kommentar