Utvalg av iPhone Xs Max, Xs og iPhone XR tilfeller fra OtterBox

OtterBox har alltid produsert noen av de fineste sakene for de nyeste iPhonene. Som forventet har den kjente tilbehørsprodusenten kommet med noen førsteklasses saker for iPhone Xs Max, Xs og iPhone XR.

Hvis du er ute etter å utforske de beste sakene for iPhonene dine fra 2018, bør du huske tilbudene fra OtterBox. De skiller seg ut på flere sider. Enten det er imponerende design eller pålitelig holdbarhet, har de kvaliteten til å være premiumdeksler for enheten din. Så la oss finne ut hvilke OtterBox-saker som kan gjøre en fin match med din nye iPhone!

De beste OtterBox-dekslene for iPhone Xs, Xs Max og XR

#1. FORSVARESERIE

OtterBoxs DEFENDER SERIES-saker kan skilte med eksepsjonell holdbar konstruksjon. Pakket med flere lag med beskyttelse, gir de et 360-graders skjold til smarttelefonen din.

Med det solide indre skallet kan disse dekslene hindre støt uten problemer. Dra nytte av belteklipshylsteret til å bære enheten din sikkert og bekvemt under reisen.

Og når du ønsker å gjenopplive filmtiden, kan hylsteret også gi rollen som en nyttig kickstand. Dessuten er DEFENDER SERIES-deksler tilgjengelige i noen iøynefallende farger som den mørke innsjøen, svart, lilla nebula og mer.

USP: Robust konstruksjon for forbedret slagfast

iPhone Xs Max | iPhone Xs | iPhone XR

# 2. COMMUTER SERIES

COMMUTER SERIES-tilfeller er designet for å gi smarttelefonen fullstendig beskyttelse uten å få den til å se stygg ut. De kommer med doble lag med foringsrør og knipser rundt enheten ulastelig.

Coverene har Apple-logoutklipp på baksiden og har veldig responsive knapper. Dessuten har de et lommevennlig design som lar dem glippe behagelig i lommen.

På grunn av den hevede støtfangeren vil ikke skjermen på smarttelefonen din gli på en flat overflate. I tillegg vil du velge COMMUTER SERIES-deksler i fire farger som svart, rosa, blått og aqua seil.

USP: Beskyttelse uten å gå på akkord med stilen

iPhone Xs Max | iPhone Xs | iPhone XR

# 3. Symmetry Series

Symmetry Series tilfeller er kjent for sin stil og eleganse, og de er som ønsker å få iPhone til å se behagelig ut for øynene. De kommer i en rekke attraktive farger og gjør en fantastisk match med smarttelefonen.

Men handler disse omslagene bare om stil? Til tross for at de har en ganske slank struktur, kan tilfeller i Symmetry Series tåle dråper og holde riper unna.

For ekstra beskyttelse for berøringsskjermen har de en skrå kant. På toppen av alt tilbyr OtterBox en begrenset levetidsgaranti på disse sakene.

USP: Elegant profil

iPhone Xs Max | iPhone Xs | iPhone XR

# 4. STRADA-SERIEN

En premium skinnveske med vintage design! STRADA SERIES-sakene har fått et stilig preg og ville være tidsbestemte for utøvende leder.

Coverene er pansret av en robust ramme som hjelper dem å motstå sjokk. Og med de gripende hjørnene vil håndflaten din enkelt kunne holde smarttelefonen.

Interiøret har en vertikal spalte som kan huse litt penger eller et kort for deg når du er på farten. Videre ser STRADA SERIES-deksler fint ut i tre farger som skyggen, kongelig rødme og espresso.

USP: Stilig design med forbedret grep

iPhone Xs Max | iPhone Xs | iPhone XR

Der går du! Dette er toppvalgene våre fra OtterBox.

Din favoritt?

Forhåpentligvis har du like tilbudene fra OtterBox. En ting som skiller dem ut er den vakre balansen mellom beskyttelse og eleganse. Pluss at de også gir det sårt tiltrengte grepet taket.

Du vil kanskje også se på disse innleggene:

  • Beste iPhone Xs Maks
  • Beste iPhone Xs tilfeller
  • Beste iPhone XR-tilfeller
  • Beste iPhone Xs Maks skinnvesker

Hvilket av de ovennevnte tilfellene har du valgt for din iPhone? Vi ville gjerne vite navnet sitt. Følg med oss ​​via Facebook, Twitter og Telegram for å lese mer om slike tilbehør. Sørg også for å laste ned appen vår for å holde deg i sløyfen med alle ting-Apple!

 

Legg Igjen Din Kommentar