Slik sender du animerte emojier i Meldinger-appen på Apple Watch

I dag er det vanskelig å forestille seg en kul meldingsopplevelse uten emoji. Folk bruker mindre ord og mer emoji for å uttrykke hjertet. Og med rette, hver og en av dem snakker tusenvis av ord selv uten å uttale noe!

Vet du at du kan sende animerte emoji på Apple Watch? De er virkelig fantastiske når det gjelder å øke meldingstiden din på smarturet. Med en rekke tilgjengelige kategorier vil du aldri gå tom for noen alternativer. La oss gi dem en tur!

Slik sender du animerte emoji i watchOS 3 på Apple Watch

Trinn 1. Start Messages-appen på smartklokken. Velg samtalen. Du kan også tvinge berøringsskjermen for å få tilgang til alternativet Ny melding.

Steg 2. Trykk på Opprett melding → Trykk på smiley-ansiktet .

Trinn 3. Nå må du sveipe til venstre på emoji-skjermen for å finne animerte ansikter-emoji. Fortsett å sveipe til venstre for å finne hånden så vel som hjertetegnene → Nå, finn din favoritt-emoji. Trykk deretter på Ferdig og trykk Send .

Slik sender du Standard Emoji på Apple Watch

Det er mange standard emoji også for å gi deg mer liv i meldingstiden.

Trinn 1. Åpne Meldinger-appen → Samtale → Emoji-knapp.

Steg 2. Nå velger du emojiene du vil sende. Bruk Digital Crown eller bare bla opp / ned med fingeren for å finne favorittemojiene → Trykk på emojiene du vil sende.

Slik får du tilgang til Emoji-kategorier på Apple Watch

Det er flere typer emoji-kategorier som mat, dyr som gir deg friheten til å bringe all gleden i meldingsopplevelsen din.

Trinn 1. Start meldinger → Samtale → Emoji-knapp.

Steg 2. Nå kan du bla opp for å finne forskjellige kategorier av emoji som dyr, ansikter, mat, sport. Velg kategorien du liker.

Trinn 3. Trykk på noen interessante emoji og trykk på Send-knappen. Det er det!

Det er det!

Nå kan du bruke disse tipsene for å gi deg en meldingopplevelse på Apple Watch.

watchOS 3 er en stor oppdatering med nytt brukergrensesnitt, imponerende Dock, mye raskere apper etc.

Hva tar du for de siste watchOSene? Del tilbakemeldingene dine i kommentarene, på Facebook, Twitter og Google Plus. Prøv også iOS-appen din på iPhone og iPad.