Beste Apple Watch Series 4-band i 2020: Stil og beskyttelse for Smartwatch

Apple har overrasket brukerne sine ved å kunngjøre to smartur med større størrelse. De redesignede og omkonstruerte klokkene vil ha skjermstørrelse 40mm og 44mm med et minimumsramme. Når du har kjøpt denne dyre klokken, kan du tilpasse den med fargerike band. Vi har laget en liste over de beste Apple Watch-seriene 4-bandene for deg.

Se på band som ikke bare gir stil til din personlighet, men også beskytter klokken. Hold iWatch tett rundt håndleddet i alle situasjoner. Vår samling av Apple Watch-band inkluderer forskjellige band laget av forskjellige materialer. Du kan hente hvilken som helst eller flere basert på dine liker og livsstil.

Beste Apple Watch Series 4 band og stropper i 2019

Merk: Du kan bruke klokkebånd på 38mm og 42mm klokker på 40mm og 44mm Apple Watches.

Rask navigering:

 • SUPCASE Apple Watch 4 robust etui med bånd
 • MOOLLY Apple Watch 4 Silicone Sport Band
 • Apple Watch 4 Leather Strap av MIFA
 • Wearlizer Fashion armbånd
 • Jwacct Rose Gold Band med skjermbeskytter
 • Rhinestone rustfritt stål stropp fra Secbolt
 • Marge Plus ekte skinnbånd
 • JETech rustfritt stål erstatningsbånd
 • Rustfritt stål metallrem fra Fullmosa
 • KYISGOS Ekte skinnbånd

#1. SUPCASE Robust veske med bånd

Supcase er et av de ledende merkene som produserer band av høy kvalitet til Apple Watch. Dette klokkebandet gir deg full tilgang til alle klokkefunksjonene og funksjonene.

Dette armbåndet har UB Pro-støtfanger, som skaper robust støtdemping. Sjekk dessuten den hevede rammen som beskytter klokkeskjermen din mot skade.

USP: UB Pro-støtfanger

Sjekk ut på Amazon

# 2. MOOLLY Soft Silicone Sport Band

For folk som elsker levende design, MOOLLY Apple Watch-bandet ser ut til å være den rette veien å gå. Stroppen er laget av silikonmateriale og har en myk struktur for optimal komfort. Ved å være fleksibel og svetteisolert, er det en ideell følgesvenn for kondisjonsfreaks.

Bandet har kroker i hver ende som låser seg fast på klokken. Med tillatelse av pin-and-loop-låsene er stroppen mye lettere å endre størrelse på og gir en sikker passform. På toppen av alt er over 40 fargetoner som sikrer å finne et passende par for smarturet fortsatt en enkel affære.

USP: Behagelig design og livlige farger

Sjekk ut på Amazon

# 3. MIFA skinnbånd

MIFA bringer et nytt design til dette skinnbåndet laget for Apple Watch Series 4. Dette bandet er laget av ekte mykt skinn, og har også anodisert klaffer i svart rustfritt stål, som også viser overlegen håndverk.

Klokkebåndet skiller seg ikke fra armene, da adapteren ikke trenger skruer for å koble til pinnen. Du kan enkelt installere og fjerne lærbåndet uten å søke hjelp fra andre personer.

USP: Anodisert svart rustfritt stållås

Sjekk ut på Amazon

# 4. Wearlizer Fashion armbånd

Wearlizer bruker ypperlige materialer for å hugge dette båndet av et førsteklasses rustfritt stål. Materialet er kombinert med harpiks av topp kvalitet, og derfor står bandet som et symbol på luksus og eleganse.

Dette fasjonable bandet leveres med en adapter, som gjør det enklere å bytte ut armbåndet. Du kan enkelt justere størrelsen på dette båndet slik at det passer til håndleddet. Bandet er et perfekt gavealternativ for enhver festival.

USP: Fasjonabel design

Sjekk ut på Amazon

# 5. Jwacct Rose Gold Band med skjermbeskytter

Elegant ser ut til å være det rette adjektivet for jwacct. Det milanesiske armbåndet er vakkert designet og kan være en hit blant de som ønsker å øke smartklokkens motekvotient.

Bortsett fra å lage et bedårende par med klokken, lever bandet også opp til oppgaven når det kommer til funksjonalitet. Den låses komfortabelt inn i den bærbare enheten og blir fjernet med bare et klikk på en knapp.

Den til side beskytter myk TPU-støtfanger klokkeskjermen mot skrubber. Så det handler ikke bare om utseende. Og ja, du har også luksusen å velge mellom ni fargevarianter slik at klokken din får riktig passform og finish.

USP: Imponerende blanding av eleganse og beskyttelse

Sjekk ut på Amazon

# 6. Secbolt Diamond Rhinestone Stainless Steel Strap

Secbolt har kommet med et elegant design i klokkerammen. Merket har brukt rustfritt stål av høy kvalitet i stedet for sink eller aluminiumslegering av lav kvalitet.

Du kan endre størrelsen på båndet lett, da det er seks sammenleggbare låser gitt av Secbolt; du kan passe bandet rundt håndleddet ditt og oppnå maksimal komfort hele dagen.

USP: Enkelt å endre størrelse

Sjekk ut på Amazon

# 7. Marge Plus ekte skinnbånd

Marge Plus har laget dette bandet for både menn og kvinner. Stroppen gir deg en behagelig berøringsfølelse på håndleddet, da det er laget av 100% ekte skinn. Det elegante håndverket og stilige designet vil sikkert vinne noen laurbær for deg.

Den klassiske spennen er som et kirsebær på kaken, mens den fanger noen oppmerksomhet med sin rustfrie stålpolerte sølvkropp. Dette svetteabsorberende båndet er sklisikkert.

USP: Ekte skinn

Sjekk ut på Amazon

# 8. JETech utskiftningsrem i rustfritt stål

Er det et rom for kjekk utseende Apple Watch Series 4-band i pusen din? Hvis svaret er ja, vil JETech erstatningsband være verdt å gi et skudd.

Båndet er laget av rustfritt stål, og har en metallfoldbar utforming som gjør det mer praktisk å bruke. Med inkludering av tre spenner på hver side, er det også ganske enkelt å justere.

Når vi snakker om farger, tilbyr JETech dette erstatningsbåndet i to alternativer: svart og det klassiske sølvet. Selv i prisaspektet ser det ut til at båndet i rustfritt stål har truffet den rette lappen til $ 16, 99.

USP: Metal folding lås design

Sjekk ut på Amazon

# 9. Fullmosa rustfritt stål metallbånd

Tider hvor du kanskje vil at Apple Watch skal omfavne et stilig utseende; et raffinert band som dette fra Fullmosa kan spille sømløst inn. Den høykvalitets konstruksjonen i rustfritt stål har pent utførelse som gjør det til et bemerkelsesverdig valg for både menn og kvinner.

Turtlespennen lar deg komfortabelt bære og fjerne båndet. Utover design og funksjonalitet, kommer Fullmosa armbånd i noen fine farger inkludert rosegull, sølv / svart og mer. For prisfastsettelse kommer den for 15, 99 dollar som gjør det til et av de billigste Apple Watch Series 4-bandene i markedet.

USP: Rustfritt stål i høy kvalitet med raffinert utførelse

Sjekk ut på Amazon

# 10. KYISGOS Ekte skinnrem

Akkurat som en stilig skinnveske gir en pro-look-and-feel til en iPhone, gir et vintage skinnbånd en utøvende touch til Apple Watch. Hvis et armbånd i ekte lær med pent håndverk er det du er ute etter, kan KYISGOS gjøre et godt valg.

Bandet er ganske mykt og hudvennlig. Som et resultat vil håndleddet føles behagelig å ha det på - uten kløe. Med inkludering av rustfrie ståladaptere i hver ende, er bandet ganske enkelt å låse seg fast i klokken og fjerne. Å, sa jeg; du kan velge dette vintage skinn Apple Watch Series 4-bandet i massevis av farger til en konkurransedyktig pris - $ 13.99.

USP: Ekte skinn med stilig design

Sjekk ut på Amazon

Oppsummering ...

Band gir ikke bare stil på klokken, men beskytter også Apple Watch. Det er et av de tilbehør du må ha til din dyrebare klokke.

Når du har Apple Watch Series 4 i hendene, vil du ha den rundt håndleddet. Og til dette formålet trenger du et band av høy kvalitet.

Det kan være lurt å lese disse innleggene:

 • Apple Watch-remmer og -bånd
 • Beste Apple Watch rustfrie stålbånd
 • Beste Apple Watch Series 3 band
 • Apple Watch-lading står under $ 30

Hvilket Apple Watch Series 4-band vil du kjøpe? Del dine tilbakemeldinger med oss ​​på Facebook, Twitter og Instagram. Sørg også for å laste ned appen vår for å bla gjennom mSore tilbehør til Apple Watch Series 4.

Ansvarsfraskrivelse: iGeeksBlog mottar provisjoner når noen kjøper varene gjennom tilknyttede lenker.

 

Legg Igjen Din Kommentar