Samtaleopptaker - Lagre og lytte iPhone-app: Ta opp og hør på innkommende og utgående samtaler

Å leve i en mobil alder har sine egne fordeler og problemer. Selv om du kan drive virksomheten din på iPhone og iPad med de beste produktivitets- og forretningsappene, bør ikke samtaleopptak gå glipp av. For enhver forretningsmann, lege, advokat eller aksjemegler er mobilsamtalene deres viktige. For disse menneskene, ring innspillinger for å la dem gå tilbake til disse samtalene for å forstå alt. Noen ganger kan folk i andre ender vende seg fiendtlige overfor sine forpliktelser som er gjort på telefonen. Dette er når du kan minne dem på ordene deres som er spilt inn på iOS-enhetene dine. Ettersom markedet er uoversiktlig med så mange anropsapper-apper for iPhone, er det en skremmende oppgave å finne den beste samtaleopptaker.

Som flaks ville ha det, snublet jeg over denne samtaleopptakeren fra Madduck. Jeg kan bruke denne appen til å spille inn samtaler, lagre dem og lytte til disse innspillingene i fremtiden. Den gratis nedlastede appen tilbyr kjøp i appen for å registrere innkommende og utgående samtaler på iPhone og iPad. Det er en funksjonsrik app, som gir noen kule fasiliteter bortsett fra bare å spille inn samtaler. Sannsynligvis vil du lese denne anmeldelsen.

Samtaleopptaker - Lagre og lytt iPhone-appen for å spille inn anrop og talememoer, og gjøre taleopptak til tekst

Ta opp samtaler

De fleste iPhone-innspillingsapper tilbyr enten et innkommende eller utgående innspillingsanlegg. Selv om du betaler for slike apper, kan du spille inn de første minuttene av samtalene dine. Dette er ikke tilfelle med samtaleopptaker. Du kan ta opp alle samtalene dine til du legger på samtalen. Det er superenkelt å spille inn samtaler på iOS-enheten din.

Appen ber deg om å få tilgang til kontaktene dine; Når du tilordner kontaktene dine, kan du begynne å spille inn samtaler på enheten din ved hjelp av denne appen. Merk at du må abonnere på denne appen for å registrere innkommende og utgående samtaler. Når abonnementet er betalt, følg trinnene nedenfor.

Appen er delt inn i tre hovedkategorier: Hjelp, post og innstillinger.

På hjelpesiden kan du finne metoder for å registrere innkommende og utgående anrop; på Record-siden kan du faktisk ta opp samtaler og talememo; og på Innstillinger-siden kan du gjøre nødvendige endringer.

Spill inn utgående samtaler på iPhone

Trinn 1. Åpne samtaleopptaker på din iPhone. Hvis du er på hjelpesiden, sveiper du til venstre for å ta opp Record-skjermen og trykker på Record-knappen (du kan se det telefonikonet.)

Steg 2. Du er nå på Call Record-skjermen med et tastatur; trykk på nummeret du vil ringe, eller trykk på Legg til kontakt for å hente kontakten din.

Trinn 3. Deretter trykker du på Ring-ikonet fra bunnen.

Trinn 4. Et nummer dukker opp fra bunnen av iPhone-skjermen; du må trykke på det tallet. Dette nummeret er kanskje ikke det du ringer; antagelig kan den tildeles av appen fra serveren.

Trinn 5. Når samtalen er koblet til, vises igjen popup- vinduet med det faktiske nummeret du vil ta opp. Trykk på den.

Trinn 6. Når mottakeren mottar samtalen, trykker du på flette samtaler.

Nå begynner appen å spille inn ditt utgående anrop.

Når samtalen er avsluttet, avslutter du tastaturet og kontrollerer opptakene dine. Sveip opp pil opp og se innspillingen din. Alle opptakene dine blir kategorisert i Alle, Viktig og Tekst.

Det kan ta noen minutter å vise det siste anropsopptaket ditt. så vent i fem rare minutter, så kan du laste ned samtaleopptakene dine.

Spill inn innkommende anrop på iPhone

Trinn 1. Når noen ringer deg, godta samtalen og gå til startskjermen. Åpne samtaleopptaker-app.

Steg 2. Trykk på Record-knappen for å starte innspillingen av det innkommende anropet.

Trinn 3. Deretter kan du se et nummer sveipet opp fra bunnen av telefonskjermen; trykk på det tallet.

Trinn 4. Når det anropet er koblet til, trykker du på flette anropsikonet.

Det innkommende anropet ditt blir spilt inn, og du kan få tilgang til innspillingen på samme måte som du har gjort for utgående samtaler.

Beskytt innspillingene dine

Når du spiller inn telefonsamtalene dine, er det helt sikkert at de er viktige for deg, og du vil aldri la noen personer lytte til disse samtalene. Selskapet respekterer personvernet og dermed blir poster kryptert før de lagres. Derfor har ingen tilgang til poster, bortsett fra brukeren.

I tilfelle du ofte må overlevere iPhone til andre personer, kan du låse opptakene i denne appen. I Innstillinger kan du slå på en bryter ved siden av passordkode, og alle opptakene dine vil være beskyttet med en passordkode. Deretter må du oppgi passordet hver gang du vil lytte til samtaleopptak.

Andre viktige funksjoner

Appen kan skilte med andre viktige funksjoner du kan bruke i ditt rutinemessige liv. Jeg liker spesielt godt muligheten til å spille inn talememoer, tale til tekst, automatisk navngi postene til folk du ringer, lagre opptakene dine i Favoritter, gi nytt navn til opptak og mer. For å få mest mulig ut av iOS 13 støtter appen også Dark Mode; Widget, Face ID og Touch ID er blant andre bemerkelsesverdige funksjoner i denne appen.

Pris: Gratis (3-dagers prøveversjon)

nedlasting

Det var alt folkens!

Liker du denne appen?

Med tanke på betydningen av å spille inn samtaler i denne alderen, er appen en av must-haves på iOS-enheten din. Siden den har topp funksjoner, begrunner det kjøpene i appen. Du kan prøve denne appen de første tre dagene og deretter bestemme deg for å gå lenger.

Vil du abonnere på Call Recorder-appen? Legg igjen svaret i kommentarfeltet nedenfor. Du kan få kontakt med oss ​​på Facebook, Twitter og Instagram. Og ikke glem å laste ned iOS-appen vår for å lese andre appanmeldelser.