Legg til profesjonelle vannmerker for bildene dine - PhotoMarks iPhone-app

Hva om du kunne laste opp vakkert vannmerkede bilder direkte til Instagram? Hva om du kunne redigere nesten alle små aspekter av vannmerke-teksten / -logoen? Hva om du bare kunne ha gjort alt på iPhone?

Jeg har sett massevis av vannmerke-apper for iPhone (og vi dekket dem her), men det er noe annet med PhotoMarks, i det minste så vidt jeg vet.

PhotoMarks er en ny iPhone-app som tar sikte på å forenkle vannmerke. Det er ikke bare en vannmerke-app, selv om den fungerer perfekt på den måten. Du kan bruke appen til å legge til tekst til bildene dine, eller til å legge til logoer (fra kamerarollen / fotoappen) og til og med dele dem via sosiale nettverk som Facebook, Instagram og Twitter.

I motsetning til noen få andre 'tunge' apper, er PhotoMarks ikke bygget for å ha massevis av funksjoner. Men uansett hva den gir er slags omfattende. Hva kan du forvente av en effektiv vannmerke-app? Evne til å endre font, farge, gjennomsiktighet, noen få utsmykninger som drop-skygge og omriss - ikke sant? Det er omtrent alt PhotoMarks gir.

I mine rutinemessige tester med andre vannmerkeapper har jeg vanligvis følt at det er et merkbart kvalitetstap. Noen ganger blir også kvaliteten på fotografiet kompromittert, men i de fleste tilfeller er vannmerke-teksten / -bildet gjengitt i lav kvalitet. Jeg har avskrekket det. Heldigvis er produksjonen fra PhotoMarks stor!

Brukbarhet er på topp. Du kan rotere vannmerket, klype for å øke eller redusere størrelsen, slette eller legge til et nytt vannmerke og selvfølgelig legge til noen få teksteffekter.

I testene våre viste PhotoMarks seg å være en fantastisk vannmerke-app som integrerte godt med Instagram. Du måtte bare lage vannmerkeeffekten for bildet ditt og trykke Del → Instagram, og så kan du legge til alle filtrene du vanligvis vil legge til og laste opp til Instagram. Dette betyr at det er mer personalisering nå for Instagram-opplastningene dine.

Den sosiale funksjonen er en ekte sjarm for PhotoMarks, og det er en av grunnene til at du bør få denne appen. Hvis du er bekymret for folk som bruker Facebook-, Instagram- eller Twitter-bildene dine og vil legge til et vannmerke til bildene du laster opp, kan jeg ikke tenke på noe bedre programvare akkurat nå annet enn PhotoMarks.

For mer informasjon kan du også besøke deres hjemmeside: Bitscoffee.com

PhotoMarks er i App Store. Det er vanligvis $ 1, 99, men som et introduksjonstilbud er det $ 0, 99 for en begrenset periode. Grip den. Du vil kanskje også lese gjennomgang av PhotoMarks for Mac / Windows.

nedlasting

Det var alt folkens!

Del dine tilbakemeldinger med oss ​​i kommentaren nedenfor, og hold kontakten på Facebook, Twitter og Telegram. Sørg også for å laste ned iOS-appen din på iPhone og iPad.