Slik slår du av LTE og bruker 2G på iPhone i iOS 8

Mens det er 4G / LTE nå, er mange fortsatt avhengige av treg, gammel 2G / EDGE. I iOS 8 glemte Apple å legge til en veksling som ville la brukere veksle mellom 2G og 3G / LTE. Dette betydde at hvis du ikke kunne bytte mellom LTE og 2G.

Dette er greit for mange mennesker (spesielt i den første verdenen), men for andre som bare har 2G-planer, kan dette være et problem. Når mobildata (Cellular data) var slått på, ville de standard være 3G eller LTE, og det vil bety flere kostnader. Heldigvis fikser iOS 8.1 dette. Slik slår du av LTE og bruker 2G på en iPhone / iPad som kjører iOS 8.1.

Slik slår du av LTE og bruker 2G på iPhone i iOS 8

Trinn 1. Åpne Innstillinger- appen.

Steg 2. Trykk på mobil (i noen tilfeller Cellular. )

Trinn 3. Hvis du har aktivert Mobildata, bør du se en annen veksling under den merket Aktiver LTE.

Trinn 4. Slå av Aktiver LTE- veksling for å deaktivere 3G / LTE på enheten din.

Når du har gjort dette, bruker iPhone / iPad bare 2G til å koble seg til internett. Merk at dette vil være drastisk tregere enn 3G / LTE.

I land som USA, Canada, Australia etc. har 3G og 4G blitt normen. I mange land introduseres imidlertid først 3G for mainstream. Og det er dyrere enn normale 2G-datapakker slik at folk fremdeles holder seg til dem.

Mangelen på en veksle plager ikke så mye, men når du har aktivert 3G på kort tid og deretter må gå tilbake til 2G, blir det et problem. Dette var ikke mulig i iOS 8 eller 8.0.2. Med iOS 8.1 lar “Enable LTE” -bryteren deg gjøre det.

Hvis du har oppdatert til iOS 8.1, bør du kunne se denne vekslingen. Men merk at den bare er synlig når du slår på mobildata.

I noen tilfeller skjer ikke overgangen fra 3G til 2G selv når bryteren er slått av. Dette er for det meste tilfelle at transportøren tvinger nettverksprofiler på din iPhone / SIM. Du må deaktivere 3G manuelt i nettverket (ring operatøren) i slike tilfeller.

Det er alt!

Likte du dette tipset? Del dine tilbakemeldinger med oss ​​i kommentaren.

Sørg også for å laste ned appen vår, og hold deg oppdatert med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for aldri å gå glipp av de siste historiene våre.