Slik kalibrerer du Apple Watch for forbedret trening og aktivitetsnøyaktighet

Treningsapp fra Apple Watch er svært nyttig når det gjelder å la deg mestre kunsten å spore din fitness nøyaktig. Når du har satt den opp på klokken din, vil denne appen gi deg all informasjon som kalorier, avstand om treningen din. Videre kan du kalibrere klokken for å hente mer nøyaktige data om treningsøktene dine når GPS ikke er tilgjengelig.

Nylig har noen Apple Watch-brukere rapportert at de ikke klarer å spore trening riktig. Med andre ord har de problemer med å spore treningene sine på Apple Watch. Dette problemet kan løses komfortabelt gjennom riktig kalibrering av klokken. Slik kan du gjøre det.

Sjekk ut disse punktene før du marsjerer videre med prosessen:

Sørg for å slå på Location Services

  • Start Innstillinger-appen på iPhone
  • Trykk på Personvern
  • Slå på Location Services

Sørg for å slå på bevegelseskalibrering og avstand på klokken

  • Start Innstillinger-appen på iPhone, og trykk deretter på Personvern
  • Trykk på Location Services. Gå deretter til systemtjenester og sørg for at bevegelseskalibrering og avstand er slått på.

Slik kalibrerer du Apple Watch for bedre trening og aktivitetssporing

Trinn 1. Kom deg til det åpne, flate området hvor du kan motta god GPS-mottak og klar himmel.

Steg 2. Nå, hold iPhone i hånden. Eller fest iPhone til kroppen din ved bruk av armbånd.

Trinn 3. Neste; start Workout-appen på Apple Watch.

Trinn 4. Velg Utendørs tur eller Utendørs løp.

Trinn 5. Still tidtakeren i rundt 20 minutter.

Trinn 6. Nå, gå eller løp i normalt tempo slik at klokken kan lære tempoet ditt.

Det er alt!

Hvis du ikke klarer å fullføre målet ditt om 20 minutter å gå eller løpe i en økt, kan du få det til i mange treningsøkter basert på din bekvemmelighet.

Hvis du vil hvile en stund eller ta pusten under treningen, kan du pause treningen for å la Workout-appen gi deg riktige data.

Bare hvis du vil ha en mer nøyaktig data, bare gjenta denne prosessen mange ganger med en rekke forskjellige hastigheter for å la Apple Watch lære deg tempo og skritt perfekt med forskjellige intervaller.

Forhåpentligvis ville du være i stand til å spore øvelsen ordentlig på klokken. Gi oss beskjed hvis du kan finne suksess ved å følge denne omtalte prosessen.

Liker du denne artikkelen? Last ned appen vår, og hold deg oppdatert med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for aldri å gå glipp av de siste artiklene våre.