De beste gratis app-appene for apper til iPhone og iPad i 2020

Tilbake i gamle dager betydde vellykket leilighetsjakt å slå gata i noen uker til de skjedde på den perfekte enheten. Men mens du søker etter et nytt sted i denne tiden og fremdeles innebærer visning av den egentlige eiendommen, hjelper moderne teknologi til å lette prosessen ved å gi leilighetsjegere flere oppføringer og alternativer enn noen gang før. Dette skyldes selvfølgelig Internett, men mobilrevolusjonen og påfølgende økning i popularitet til apper gjør også prosessen enklere.

Så i interessen av å legge leilighetsinfo rett i håndflatene i iPhone-brukerens hender overalt, her er noen av de beste gratis app-appene for iOS.

De beste apper for jakt på apper til iPhone i 2019

#1. Apartment Finder

Denne appen er utviklet av det populære nettstedet Apartment Finder, og benytter seg av sin omfattende database for å gi en av de største online samlingene av boliglister rundt. Brukere kan søke etter leiligheter i nabolag, byer eller tettsteder, og de kan også få tilgang til oppføringer etter pris og postnummer. Ikke bare det, men ApartmentFinder lar brukere se bilder, plantegninger, kart, sende e-post til spesifikke oppføringer, lagre favorittegenskaper på en liste og til og med få veibeskrivelser.

Totalt sett er dette et godt alternativ for de under tidsbegrensninger som trenger å finne et sted raskt og på farten.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Til leie

Denne appen utgitt av ForRent.com er ideell for de som ønsker å fullføre sin due diligence før de tar seg til et alternativ. For Rent har en rekke funksjoner, inkludert de nødvendige kartene, visning av planløsninger og lysbildefremvisninger, samt muligheten til å søke i lister etter by og stat ved hjelp av iPhone's innebygde GPS.

Brukere kan også se videoer og lese detaljerte beskrivelser av samfunnet rundt en bestemt leilighet. Og når brukeren finner den perfekte enheten, vil appen sette ham eller henne umiddelbart i kontakt med oppføringen via tekst eller e-post.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Leilighetsguide

Dette er en annen app basert på et populært nettsted for leilighetssøk. Selve appen er kjent for sitt lysbilde-navigasjonsgrensesnitt som gjør søk etter oppføringer til en lek.

De som er på jakt etter et kupp vil sannsynligvis finne denne appen nyttig, siden den kommer med en funksjon som gir oppføringer i et gitt område i henhold til tilbud og rabatter. Det er til og med forskjellige funksjoner som vises på hjemmesiden hver dag.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Herlig

Denne populære appen viser oppføringer som fargede prikker på et kart over et bestemt område og gir tidstempelinfo, slik at brukerne vet nøyaktig hvor lenge en bestemt eiendom har vært tilgjengelig.

Lovely tilbyr også søkebaserte varsler som varsler brukeren når hans eller hennes ideelle leilighet blir tilgjengelig. Motsatt informerer appen brukeren hver gang favorittoppføringen deres går av markedet, slik at de ikke ender opp med å forfølge en stabil leder.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Zumper

Zumper er en av de mest kjente appene for leilighetssøker for iOS. Appen gjør det enkelt å søke og finne ønsket leilighet. Den har mer enn 1 million oppføringer og overvåker dem nøye for å holde unna spamfilter. Derfor vil du ha nøyaktige resultater.

Du kan filtrere etter beliggenhet, prisklasse, antall soverom, kjæledyrvennlig eller fasiliteter. Deretter vil du kunne stille inn tilpassede varsler for å få varsler i det øyeblikket en ny oppføring blir lagt ut.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. Leiligheter og hus til leie

Denne er fullstendig personlig tilpasset dine behov bedre. Du kan bruke denne appen til å finne de beste leilighetene eller husene til leie. Appen viser en rekke personlige leiligheter, som samsvarer med dine preferanser. Kampene er gruppert i forskjellige forskjellige kategorier.

Hver leilighet har bilder av høy kvalitet og oppdatert tilgjengelighet og priser. Du kan også sjekke de nøyaktige detaljene som kjæledyrpolitikken og flytte inn gebyrer.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. Zillow Utleie

Hvis det å finne en ny leilighet har vært en kjedelig opplevelse for deg, kan du gå til "Zillow Rentals Manager." Du kan bruke denne appen til å bla gjennom leieoppførelsene basert på dine behov. Og hvis du liker en leilighet, kobler du direkte til utleier. For å sikre at du ikke går glipp av et bedre alternativ, varsler appen også når den finner noe som ideelt samsvarer med kriteriene dine.

En annen bemerkelsesverdig egenskap ved Zillow Rentals er at den lar deg se favorittene dine på kartet, slik at du enkelt kan besøke den foretrukne leiligheten. Det lar deg også sammenligne hus med lignende utleie i nærheten, slik at du får bedre innsikt i prissettingen i nabolaget.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. RadPad

“RadPad” er mer enn bare et anstendig alternativ. Det som gjør denne appen til en ganske bra, er den enorme samlingen av leiligheter og hjem. Det betyr at du ikke trenger å bruke mye tid på å finne et bedre hjem for å bo.

Du kan søke i leiligheten etter beliggenhet, pris og til og med basert på hvor lenge du vil bo der. Hvis du finner noe verdt å gi en sjanse, signerer du dessuten leieavtalen rett fra appen. Enda bedre, med RadPad kan du også vise og dele kredittpoengene dine med utleierne.

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. hotpads

Når du snakker om toppleilighetssøkeren, kan du ikke holde “HotPads” borte fra diskusjonen. Med denne appen til disposisjon kan du finne den fineste leiligheten i flere byer, inkludert San Francisco, Los Angeles, Denver, Dallas, Chicago, New York og mer.

Med de avanserte filtrene slipper du å bruke mye tid på å oppdage favoritthuset ditt. Og ja, det holder deg også varslet med sanntidsvarslene, slik at du lykkes med å få ønsket leilighet så snart en ny, som perfekt samsvarer med ditt krav, er listet opp.

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. CribRater

En førsteklasses leilighetssøker som CribRater fortjener et seriøst blikk. Og fem stjerner av nesten 5 000 rangeringer viser at brukere setter stor pris på appen.

Det jeg liker med denne appen er at den tilbyr kuraterte bygninger basert på dine spesifikke behov. Derfor er det aldri et stort spørsmål å finne et utmerket alternativ. Dessuten får du detaljert informasjon om leilighetene. På toppen av alt kan du bli med i det stadig voksende CribRater-samfunnet for å samhandle med andre utleie.

Pris: Gratis

nedlasting

Det er alt!

Ved å installere til og med en av disse appene på en iPhone, vil leilighetsjegere ha alle verktøyene til rådighet for å finne det perfekte stedet. Det beste med hvert av disse alternativene er at de fullstendig eliminerer behovet for fysisk å besøke en leilighet til det siste stadiet av søkeprosessen: signering av leieavtale.

Om forfatteren: Darren Kolman bidro med dette gjesteposten på vegne av RentersVoice.com - en online leieguide med leilighetsanmeldelser. Darren er en eiendomsrådgiver og frilansskribent. Artiklene hans vises hovedsakelig på eiendomsblogger.

Det er alt for nå!

Hva er din favoritt?

Jeg er sikker på at du vil kunne finne det rette hjemmet ved hjelp av disse appene. Hvilken har du valgt å få arbeidet ditt? Del tilbakemeldingene dine om det.

  • Beste Shopping-apper for iPhone
  • Beste bilkjøpsapper for iPhone
  • Beste Expense Tracker iPhone iPad-apper
  • De beste visittkortleser-appene for iPhone og iPad

Liker du dette innlegget? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Telegram for å lese flere slike historier.