Slik viser du bursdager i Apple Kalender-app på iPhone, iPad eller Mac

Vil du alltid være den første som dusjer de beste ønsker på bursdagen til dine venner og kjære? Hvorfor ikke vise bursdager i aksjekalender-appen på iOS- og macOS-enheten din, slik at du får et betimelig varsel om den lykkebringende dagen og kan formidle kjærligheten din og kjærligheten når det virkelig betyr mest.

Det beste med Apples kalender-app er at den ikke bare synkroniserer bursdagene fra iCloud-kontoen, men også fra tredjepartskontoer som Google, Facebook, Yahoo og mer. Så du kan følge med på når den store dagen skal komme og planlegge arrangementet perfekt. La oss komme igang!

Slik viser du bursdager i Apple Kalender-app på iPhone, iPad og Mac

Rask navigering:

  • Aktiver bursdager i Apple-kalenderen på iOS
  • Angi bursdagsvarsler på iPhone eller iPad
  • Slå på bursdager i Apple Kalender på Mac
  • Vis bursdager i Apple-kalenderen på iCloud.com

Aktiver bursdager i Apple-kalenderen på iOS

Trinn 1. Åpne Kalender-appen på iOS-enheten din.

Steg 2. Nå, trykk på Kalendere nederst.

Trinn 3. Neste, sørg for å sjekke den lille sirkelen til venstre for bursdager under ANDRE delen. Trykk deretter på Ferdig for å bekrefte.

Det er ganske mye det!

Fra nå av vil du se bursdagene til vennene dine sammen med alderen deres - forutsatt at den er lagt til på kontaktkortet.

Angi bursdagsvarsler på iPhone eller iPad

Avhengig av når du vil motta påminnelsen, kan du stille inn bursdagsvarslingen på iOS-enheten din.

For å få det til, gå over til Innstillinger-appen på enheten → Kalender → Standard varslingstider → Bursdager. Nå har du flere alternativer som På begivenhetsdagen (09:00), en uke før. Velg det foretrukne alternativet.

Senere, hvis du noen gang bestemmer deg for å skjule bursdagen din i Kalender-appen på iOS-enheten din, er alt du trenger å gjøre å gå tilbake til appen og deretter fjerne merket for boksen til venstre for bursdager. Til slutt trykker du på Fullført for å bekrefte.

Det handlet om iDevice. La oss nå sjekke ut trinnene for Mac.

Slå på bursdager i Apple Kalender på Mac

Trinn 1. Åpne Kalender-appen på Mac-en.

Steg 2. Merk av i ruten til venstre for bursdager under Annen seksjon i sidefeltet . Fremover ser du gaveikonet til venstre for vennens navn.

Igjen, kan du finjustere varslene for å få varsel på begivenhetsdagen eller før en dag eller en uke.

For å få det til, åpner du Kalender-appen og klikker på Kalender-menyen øverst til venstre. Velg deretter Innstillinger.

Neste opp, klikk på fanen Varsler. Etter det kan du tilpasse varselet ved å klikke på rullegardinmenyen ved siden av Bursdager og deretter velge ønsket alternativ.

Senere, hvis du tilfeldigvis ombestemmer deg og ønsker å skjule bursdagene i Kalender-appen for macOS. Følg de samme trinnene som er forklart ovenfor, og fjern deretter merket i boksen til venstre for Bursdagsalternativet.

Vis bursdager i Apple-kalenderen på iCloud.com

Trinn 1. Åpne en nettleser på datamaskinen din og gå til icloud.com. Logg deg på kontoen din.

Steg 2. Nå, klikk på kalenderikonet.

Trinn 3. Deretter må du klikke på det lille innstillingsikonet nederst i venstre hjørne og velge Innstillinger.

Trinn 4. Neste opp, sørg for at fanen Generelt er valgt hvis den ikke allerede er det. Merk deretter av for Vis bursdagskalender. Husk å klikke på Lagre for å bekrefte.

Nå får du en popup som sier at kalenderen laster bursdagene. Bare klikk på OK for å la nettappen ta med seg alt ombord.

Ta en titt på kalenderen! Den vil vise alle bursdager til vennene dine, slik at du ikke glemmer å sende hjertelig hilsen.

Der går du!

Pakk inn ...

Forhåpentligvis vil du nå kunne følge med på de spesielle dagene og formidle følelsene dine til det perfekte tidspunktet. Jeg er sikker på at dette tipset kan være til stor hjelp.

Ta en titt på følgende innlegg også:

  • Beste kalenderapper for iPhone: Administrer planer som en proff
  • Beste kalenderapper for Mac: Planlegg tiden din til perfeksjonen
  • Calio Kalender-app for iPhone: Den ideelle begivenhetsplanleggeren
  • Hvordan lage en tilpasset kalender i Bilder-appen på Mac

Hva tar du for Apples offisielle kalenderapp? Del tankene dine, og sørg for å laste ned iOS-appen vår, så følg med på oss via Facebook, Twitter og Telegram for å holde en oversikt over våre siste guider med letthet.

 

Legg Igjen Din Kommentar