Hvordan aktivere gråskala-modus på Apple Watch

En del av Apples tilgjengelighetsdrakt, har Grayscale vært en betydelig funksjon på iPhone eller iPad. Selv om den først og fremst er designet for å hjelpe de som er fargeblinde, kan aktivering av gråtonemodus på enheten ikke bare spare batteri, men også få enheten til å se retro ut - et klassisk utseende som lett kan fange mange øyeboller!

Apple har brakt sin populære tilgjengelighetsfunksjon i sin fullverdige form på Apple Watch. Du kan sette opp og bruke Zoom og VoiceOver på klokken på samme måte som på din iPhone eller iPad. Å aktivere gråskala-modus på Apple Watch kan gi et kult motestykke. Og bare i tilfelle du vil matche den grå fargen på drakten din med klokken, ville Gråtoner være en fristende idé.

Hvordan aktivere gråskala-modus på Apple Watch

Trinn 1. Start Apple Watch-appen på din iPhone

Steg 2. Trykk på Generelt

Trinn 3. Neste opp, trykk på Tilgjengelighet

Trinn 4. Slå på gråtoner under Vision

Det er gjort!

Se på klokken din, ser den ikke så fin ut?

Hvis du noen gang bestemmer deg for å slå av gråtoner, gjenta disse trinnene ovenfor og slå den av til slutt.

Så for dere som er opptatt av det raske forbruket av batteriet på Apple Watch uten å måtte gå på akkord med mye brukervennlighet Gråtoner skal være et foretrukket alternativ for dem. Og selvfølgelig, de som ikke kan se på fargerike, animerte ting, det er ganske nyttig også.

Akkurat som dette har Apple Watch mange viktige triks som å la deg redusere bevegelsesbasert animasjon av apper, endre eller tilpasse klokkeoverflaten.

Har du kommet over noe triks på Apple Watch? Hva er din personlige anmeldelse av denne bærbare enheten?

Del dine tilbakemeldinger med oss ​​i kommentaren nedenfor, på Facebook, Twitter og Google Plus. Ikke glem å laste ned appen din på iPhone og iPad.