Boximize: Den fineste notat-iPhone-appen vi har brukt nylig

Hvis du kan smelte sammen en notat-app, en oppgaveliste-app, en påminnelsesliste, en arrangør / produktivitets-app og gjøre noe fantastisk ut av det, vil du ende opp med Boximize.

Opprettet av to tidligere Microsoft-personer, er Boximize en av de kuleste appene jeg har brukt til dags dato. Det er matlaging fordi det gjør ting enormt enkelt, og det har en uttømmende liste over maler å starte fra. Det være seg å ta ned notater eller lage en oppgaveliste, administrere kontakter / visittkort eller handlelister, spore inventar eller tid / fakturering, Boximize har alt.

Boximize ble lansert for omtrent en uke siden. Du vil sannsynligvis se mange anmeldelser som snakker om det som en "strukturert" arrangør, notat-app. Men det er faktisk mer enn det. Noen få gode mennesker har prøvd å snakke mye om Boximize, men den uttømmende malen til appen gjør det vanskelig å klassifisere den til en bestemt type app eller til og med beskrive den fullstendig.

Jeg ville gå ut på en lem og si at Boximize er for nesten alle. Den har 27 maler (vist nedenfor) som du kan starte fra. Malene dekker et stort utvalg av lister: fra filmer til arrangementer, fra trackere til inventar, fra kontaktkort til oppskriftslister og hva ikke. I min uke med bruk av Boximize følte jeg at den ganske mye har maler for hvert eneste krav du måtte ha. Hver lille ting du vil legge merke til, det er en mal du kan starte fra.

Strålende, enkel organisasjon

Boximize er mektig organisert. Det er så kraftig organisert at det å merke noe bør være en lek. Her er et eksempel på bruk: Jeg pleide å notere oppskrifter i Notes-appen. Dette var enkelt, men resultatet var tungvint. Jeg måtte kamme gjennom store skår av tekst bare for å gjenskape en oppskrift. I Boximize-appen lager du en Oppskriftsliste fra malen. Ett trykk, og du får legge til informasjon på en organisert måte: navnet på parabolen, bilder, klargjøringstid, koketid, ingredienser, porsjoner, kategori osv. Dukker opp, og du må bare trykke på hver for å legge til informasjonen for de respektive felt.

Det samme gjelder alle 27 informasjonskategoriene som Boximizer pakker inn i appen. Jeg kan ikke understreke viktigheten av denne automatiseringen fordi det er her vår vanlige notat tar et dykk og snurrer ut av kontroll. Organisasjon.

Maler, skjemaer, frihet

Malene og skjemaene er for raskt å legge til informasjon. Fra filmsamlinger til sporing av treningsregimet ditt (eller utgifter), kan du komme i gang på et brøkdel av et sekund. Men utviklerne sluttet ikke med det.

Boximize kommer med mange formfelt som utgjør datafeltene i alle malene. Boximize lar deg lage en ny mal fra 20 forskjellige datatyper (tekst, antall, dato, skyveknapp, stoppeklokke, plassering, avkrysningsboks osv.) Men enda viktigere er det at du lar deg legge til et av disse 20 datafeltene til eksisterende maler bare i tilfelle du trenger å legge til mer informasjon.

Passkodelås, sortering, søk osv.

Det er mange flere funksjoner i appen. For eksempel er det en hendig søkefunksjon for hver liste du oppretter. Du kan også sortere dem basert på malfølsomme felttype. Og mest interessant kan du låse appens data bak en passord. Denne passordet fungerer uavhengig av iOS-passordet.

Hvis du noen gang har brukt en oppgaveliste-app, eller en notat-app, vil du forhåpentligvis oppleve at Boximize er langt overlegen: den er raskere, mer organisert, rikere og en virkelig allsidig app. I skrivende stund ble Boximize valgt av Apple som den beste (nye) appen i produktivitet.

Boximize koster $ 4, 99, men for en begrenset periode er det $ 1, 99. Vi anbefaler absolutt det til tross for at vi føler at $ 4, 99 er litt høyt.

Boximize har ikke skystøtte, men vi hører at devsene jobber med det. Vi håper å se skysynkronisering og sikkerhetskopifunksjoner lagt til i kommende versjoner. Det vil gjøre det til en helt verdig app.

Last ned Boximize