Beste HomeKit-aktiverte smartplugger i 2020: Smart måte å kontrollere hvitevarer på

Hjemmeautomatiseringen din gir deg full kontroll over alle elektroniske enheter med berøring eller stemme. For å bygge et smart hjem, kan du enten bruke HomeKit-kompatible enheter, eller du må installere smarte plugger for å få apparatene dine til å lytte til deg. Før du kjøper en, må du sørge for å velge de beste HomeKit-smartpluggene.

Mens du leter etter en smartplugg eller stikkontakt med HomeKit, må du passe på at du velger et perfekt produkt som ikke overstiger budsjettet. Det er noen få merker som har skåret en nisje i dette segmentet. Og de selger de beste HomeKit-kompatible smartpluggene til rimelige priser. Så la oss navigere inn i denne eksklusive listen og velge ut den beste smarte pluggen for ditt hjem.

Beste HomeKit-kompatible smartplugger fra 2019

Hurtigkoblinger:

 • VOCOlinc
 • Koogeek
 • Eve Energy
 • Satechi
 • iDevices
 • Leyeet
 • SYLVANIA
 • WeMo

#1. VOCOlinc

VOCOlinc har designet en plassbesparende smartplugg for å kontrollere dine elektroniske enheter. Når du har koblet pluggen til ditt hjemlige Wi-Fi-nettverk, kan du kontrollere det fra hvor som helst fra Apple Home (iOS) eller VOCOlinc sky, som fungerer på Android-enheter.

En viktig funksjon i denne pluggen er planlegging. Du kan angi tidsplaner for å slå elektronikken av og på automatisk; dette sparer absolutt tiden din om morgenen. Den kompakte designen til denne pluggen blokkerer aldri en annen stikkontakt.

USP: Kompakt design

Sjekk ut på Amazon

# 2. Koogeek

Koogeek er den beste smartpluggen som er tilgjengelig under $ 20. Det eliminerer behovet for å bruke en hub til å betjene dine hjemmenheter; I stedet kan du kontrollere elektronikken fra Apple HomeKit eller Koogeek-appen og stemme gjennom Siri-kommandoen. Følg Koogeek-guiden for å koble denne pluggen til ditt 2, 4 GHz Wi-fi-nettverk.

Denne ministørrelsen Koogeek mini-smartplugg kan vekke deg med lys på og kaffe klar om morgenen. Angi tidtakere for luftfuktere, vifter og andre enheter ved å bruke Koogeek Home-app.

USP: Lag egendefinerte scener

Sjekk ut på Amazon

# 3. Eve Energy

Eve har en energieffektiv smartplugg og strømmåler til hjemmet ditt. Bortsett fra å slå apparater av og på, kan du bruke strømmåleren til å sjekke hvor mye strøm de tilkoblede apparatene bruker. Denne funksjonen hjelper deg å velge riktig enhet for hjemmet ditt.

Smartpluggen er utstyrt med innebygde tidsplaner for automatisk å slå av og på kaffemaskinen, luftfuktere, vifter og andre viktige enheter hjemme.

USP: Strømmåler

Sjekk ut på Amazon

# 4. Satechi

Gjør livet ditt enkelt med Satechis HomeKit-kompatible smartplugg, som kan styres via Apples HomeKit-app eller Satechis gratis iOS-app. Dette doble smartuttaket kobles til det eksisterende trådløse nettverket på 2, 4 GHz. For å spare tid og energi kan du lage scener og planlagte rutiner.

Hvis du bruker høydrevne apparater, kan du overvåke strømforbruket i sanntid. Du kan redusere strømforbruket ved å planlegge apparater for å slå av når det ikke er nødvendig.

USP: Strømovervåking i sanntid

Sjekk ut på Amazon

# 5. iDevices

iDevices har installert uavhengig uttakskontroll i denne smartpluggen, slik at du kan bruke begge kontaktene uavhengig av appen eller stemmekommandoene. Uten å bruke hub eller ekstra maskinvare, kan du betjene dine elektroniske apparater hvor som helst ved hjelp av iOS-enhet eller iDevices-app.

Et vegguttak kan installeres direkte i hjemmet ditt eksisterende kraftsystem, og det geler godt sammen med andre møbler. Når du bruker iDevices-appen på iPhone eller iPad, kan du sjekke strømforbruket til hver enhet; Dermed kan du redusere strømregningen hver måned.

USP: Usynlig smart

Sjekk ut på Amazon

# 6. Leyeet

Leyeet har smart designet plugg for å koble til to elektroniske enheter samtidig. Dessuten er pluggen utstyrt med to universelle USB-porter slik at du kan lade iOS-enhetene dine samtidig. Denne plassbesparende designen er ekstremt populær i det urbane landskapet.

I tillegg, for å gi sanntids strømforbruk av enheter, kan du også sjekke historiske data om hvor mye energi enhetene forbruk i de foregående månedene. Ved å gjøre det kan du sammenligne strømkostnadene hjemme.

USP: To universelle USB-porter

Sjekk ut på Amazon

# 7. SYLVANIA

Sylvania er en smart HomeKit-kompatibel plugg som drives av Bluetooth-teknologi. Så når du er hjemme, kan du bruke din iPhone til å kontrollere elektroniske apparater. En viktig funksjon ved denne pluggen er tilpasning. Du kan navngi stikkontakten og legge den til et rom.

Videre, når du ikke husker om du la en enhet være på, kan du overvåke og kontrollere enheten med Apple HomeKit. Det er superenkelt å sette opp denne pluggen, da du kan bruke din iPhone og en stikkontakt til å sette den opp.

USP: Enkel oppsett

Sjekk ut på Amazon

# 8. WeMo

WeMo er et ledende merke innen produksjon av smarte plugger for hjemmeautomatisering. Denne HomeKit-kompatible pluggen er faktisk smart, ettersom du kan bruke AwayMode, som slår lys på og av. Dette skaper en illusjon om at du er hjemme og ranere knapt tenker på å bryte hjemmet ditt. Dermed kan du beskytte hjemmet ditt, selv når du er borte fra bolig. Denne funksjonen er nyttig i fravær av HomeKit-kompatible smarte dørlåser.

Du kan kontrollere dine elektroniske enheter fra sofaen, kaffebaren eller Karibien ved å bruke gratis WeMo-app på iOS-enheten din.

USP: AwayMode

Sjekk ut på Amazon

Det var alt folkens!

Pakk inn ...

En smart plugg gjør hverdagen din enkel og komfortabel. Den virkelige ideen om å kontrollere hvitevarer med berøring eller stemme er spennende. Hvis du har brukt tradisjonelle vegguttak i mange år, kan du starte med en enkelt enhet, og deretter hele hjemmet.

Relaterte innlegg:

 • Beste smarte videodørklokker
 • Slik stopper en bruker fra å kontrollere HomeKit-tilbehør eksternt på iPhone
 • Hvordan få varsler fra HomeKit-tilbehør på iPhone og iPad
 • Slik installerer og kontrollerer du HomeKit-aktivert tilbehør på iPhone eller iPad

Hvilken smartplugg planlegger du å kjøpe? Legg igjen svaret i kommentarfeltet nedenfor, eller du kan dele tilbakemeldingene dine med oss ​​på Facebook, Twitter og Instagram. Sørg også for å laste ned appen vår for å utforske annet smart tilbehør til hjemmet og kontoret.