Slik tilpasser du Pokémon Go Trainer Avatar på iPhone / iPad

“Pokémon Go” har vært på en utrolig berg-og-dal-ritt helt siden den ble lansert med rungende suksess. Spillelskere har gledet seg til å ta en tur. Fra en slem gutt, arbeidsnarkoman tante til en stadig bedårende bestefar, nesten alle er for opptatt med å fange Pokémon eller hengi seg til en Gym-kamp til å tenke på noe annet!

Hva med å endre utseendet til din Pokémon Go-trener-avatar? Spillet augmented-reality er oppdatert for å la deg tilpasse avataren din. Det er ganske greit og kan gjøres umiddelbart.

Slik endrer du Pokémon Go Trainer Avatar på iPhone / iPad

Trinn 1. Start Pokémon Go på iOS-enheten din.

Steg 2. Deretter må du trykke på trener- knappen i nedre venstre hjørne av skjermen.

Trinn 3. Nå trykker du på menyen (ser ut som “☰”) -knappen nederst til høyre.

Trinn 4. Fremover må du trykke på tilpasningsknappen (ved siden av t-skjorteikonet) nederst til høyre.

Trinn 5. Nå har du muligheten til å endre hudfarge, hår, øyne, lue, skjorte, bukser, sko og mer.

Trinn 6. Når du har endret utseendet etter din smak, må du trykke på den utførte knappen som ser ut som et hake i nederste høyre hjørne.

Trinn 7 En popup vises på skjermen som ber deg om å bekrefte. Du må trykke på Ja .

Trinn 8. Til slutt må du trykke på Lukk- knappen som ser ut som et 'X' for å gå tilbake til spillet.

Det er alt! Du kan gjenta de samme trinnene for å fortsette å tilpasse utseendet til din trener-avatar til ditt hjertes innhold.

Til å begynne med er det litt vanskelig å finne skapninger. Men med bruk av noen smarte triks kan du enkelt fange dem alle. Sørg for å få tonnevis med gratis Pokecoins etter å ha bevist din overlegenhet under Gym-kampen.

Og hvis du noen gang blir lei av å spille Pokémon Go, kan du prøve ut disse Pokemon Go-alternativene også. Del tilbakemeldingene dine med oss ​​i kommentaren, på Facebook, Twitter og Google Plus. Last ned appen vår på iDevice.

Mer om Pokemon

“GPS-signal ikke funnet” i Pokémon Go på iPhone: tips for å fikse

Jignesh Padhiyar Pokémon Go er uten tvil det desidert mest populære spillet med tanke på suksess uten enestående. Etter å ha installert det fantastiske augmented reality-spillet på ...

Beste Pokémon Go-alternativer for iPhone og iPad i 2019

Dhvanesh Adhiya jeg vet at "Pokémon Go" er utrolig populær og uten tvil den beste blant partiet. Imidlertid har jeg allerede begynt å jakte på noen av ...

Slik løser du Pokémon Go Crashing eller Server Issue på iPhone eller iPad

Jignesh Padhiyar Så snart jeg startet min uendelige overbærenhet med det hotteste spillet på planeten (for tiden) "Pokémon Go", kjente jeg min kjærlighet til ...
 

Legg Igjen Din Kommentar