Flytende beskyttelsesfilm vs herdet glass: Hvilken bør du velge for din iPhone eller iPad?

De sier: "Skjermbeskytter er den første forsvarslinjen for enheten din." Så hvis du er klar til å kjøpe et beskyttende og effektivt skjold til iOS-enheten din (eller noe for den saks skyld) og leke med ideen om å velge en mellom flytende skjermbeskytter og herdet glassforsvarer, vil denne artikkelen hjelpe deg med å velge det bedre alternativet - i henhold til dine spesifikke behov.

Første ting først, både herdet glass og flytende skjerm er veldig nyttige og gir den nødvendige omsorgen for enhetsskjermen. De har forskjellige spesialiteter som gjør dem verdt å sette pengene dine på. Igjen på slutten av dagen, det som betyr noe er hva du leter etter. Så la oss hoppe over for å se hvilken som er overordnet den andre!

Flytende skjermbeskytter vs herdet glass for iPhone

Flytende beskyttelsesfilm

Pros:

Veldig glatt

En flytende skjermbeskytter er ganske jevn. Det er enkelt å installere på enheten din; som gir fullskjermsikring fra bunnen av.

Svært gjennomsiktig

Det gir høy åpenhet med tillatelse fra den bemerkelsesverdig slanke strukturen. Du vil ha god seeropplevelse fra alle vinkler.

Enormt responsiv på berøringen

Å være veldig følsom, gjenkjenner det hvert subtile trykk og trykk. Nøkkelen til den høye responsen er det slanke materialet.

Ekstremt lett

Den er ikke bare utrolig slank, men også lett. Den ultralette designen gjør at den kan lage et fint par med skjermen.

Boblefritt, enkelt å rengjøre

Væskeskjermen er i stand til å holde bobler borte i stor grad. Hvis du hater bobler og ikke kan stille opp med dem, kan det være et godt alternativ. Dessuten kan du rengjøre den komfortabelt med en myk klut.

Ulemper:

Mindre påvirkningsbeskyttelse

Enkelt sagt kan ikke flytende skjermbeskyttelse gå ansikt til ansikt med herdet glass når det gjelder å gi fullstendig beskyttelse mot støt. Hvis du krever mye beskyttelse mot utilsiktet støt, er herdet glass et bedre alternativ.

Forholdsvis mindre motstandsdyktighet mot riper

Den kan ikke forsvare berøringsskjermen utenfor en avstand. Enhetens skjerm vil være sårbar for skarp riper.

Blir lett misfarget fra sol og olje

Den andre ulempen med den flytende skjermbeskytteren er at den ikke har nok motstand til å avverge sol, olje og skitt for lenge. Til sammenligning er det mer utsatt for fingeravtrykk.

Skjermbeskytter for herdet glass

Pros:

Mer beskyttende

Takket være mer styrke brukes herdet glass i noen bruksområder som dusjdører, personbilvinduer, mobile skjermbeskyttere, etc. Med den muskulære 9H-hardheten kan den til og med bekjempe riper ved kniven; som i seg selv taler volumet av hvor beskyttende det er.

Mye tryggere

Temperering setter det ytre i kompresjon og interiøret i spenning. Som et resultat, når glasset er knust, smuldrer det i små kornformede biter som forårsaker mindre skade på enheten din.

Har fire til seks ganger styrken til vanlig glass

Herdet glass har generelt fire til seks ganger mer styrke enn et vanlig glass. Det er veldig robust og fullt i stand til å forsvare skjermen mot stygge riper.

Eksepsjonelt følsom for berøring

Den er veldig følsom for berøringen. Muligheten til å holde unna fingeravtrykk, olje, sot og støv gjør at den kan beholde toppfunksjonaliteten lenge. Det som hjelper den med å beholde topputstyret er det oleofobe belegget.

Utrolig gjennomsiktig

Herdet glass er veldig gjennomsiktig og gir krystallklart display. Med HD-klarheten har du optimal seeropplevelse - fra alle vinkler.

Ulemper:

Mottakelig for brudd

Herdet glass er utsatt for skader. Hvis kanten av glasset, der strekkfastheten anses som maksimal, blir skadet, vil hele strukturen til slutt bli ødelagt.

Kan utgjøre sikkerhetsrisiko

Herdet glass kan utgjøre sikkerhetsrisiko i noen tilfeller. Tendensen til å bli fullstendig knust ved hard innvirkning kan vise seg å være et tosidig sverd.

Dommen:

Herdet glassskjermbeskyttelse har klar kant over flytende skjermforsvarer. Enten det er sårt tiltrengt beskyttelse fra bunnen av eller lang levetid, den førstnevnte er overlegen den sistnevnte. Selv om flytende beskyttelse kan være et pålitelig skjold for berøringsskjermen på enheten din - til en viss grad, kan det ikke gå ansikt til ansikt med den herdet beskyttelsen.

Herdet glass flaunts nå buede kanter som lar dem bli installert med letthet og gir fullskjermsikring. Dessuten er herdet glassbeskytter av høy kvalitet fullstendig boblefritt, mer praktisk å fjerne og rengjøre. Så flytende skjermbeskyttere har heller ingen kant over seg i denne forbindelse.

Så, flytende skjerm eller herdet glass? Hvilken du foretrekker? Del tankene dine med oss ​​i kommentar, på Facebook, Twitter og Google Plus.