Logitech K480 Bluetooth Keyboard Review: Bruk flere enheter med ett tastatur

De fleste trådløse tastaturer der ute i markedet har en mengde funksjoner for Mac- og iOS-enheter. Et enkelt problem med alle disse er at du trenger å koble tastaturet fra en enhet for å bruke det på en annen. Selvfølgelig vil det ikke ta evig tid å gjøre, men hva om det er et tastatur som kan koble sammen tre av enhetene dine og lar deg bytte mellom dem med et øyeblikk?

Logitech K480 Bluetooth-tastatur med flere enheter løser dette problemet. Vi testet dette tastaturet på en skikkelig useriøs måte i et par uker, og vi var fornøyde med alt tastaturet har å tilby. Hvis du tenker på å få et nytt tastatur til Mac, iPad eller iPhone, bør du absolutt lese denne anmeldelsen.

Logitech K480 trådløst tastatur for flere enheter for iPhone, iPad og Mac

Design

Fra tastaturets kompakthet kan det skilte med en ideell tykkelse et tastatur skal ha. Tastaturets samlede størrelse er verken for bred eller for liten. Det er lett mulig å ta den med seg i ryggsekken. Når du beveger deg fremover, griper gummien i de fire hjørnene nederst på tastaturet fast på bordet; ikke la det bevege seg.

Når det gjelder brukervennlighet, er det en vugge på toppen av tastaturet, for å plassere iPhone eller iPad mens du bruker den. Vi koblet til en Mac, en iPad Pro og en iPhone X samtidig. IPad Pro og iPhone ble plassert på holderen samtidig; du kan forestille deg plassen den har. Dybden på holderen er også nok til å holde enheten ordentlig uten å la den falle. Bortsett fra det har den silikon som mykt materiale som ikke klør på iPhone eller iPad mens du hviler den i holderen.

Så er det en skive på venstre side av tastaturet, som lar deg raskt veksle mellom enheter. Det er like enkelt som en, to og tre; bokstavelig. Den første tilkoblede enheten er nummer én, og så videre. Så bare roter skiven og bytt mellom enheter.

Funksjoner

Hvis utseendet allerede har imponert deg, er jeg sikker på at funksjonene også vil gjøre det. Først av alt støtter tastaturet iOS, macOS, Android og også Windows. Så hvis du har flere enheter som kjører et annet OS, bør det ikke være et problem. Tastene har markeringer for forskjellige enheter, og de fungerer som og når du bytter mellom enheter.

Bare for eksempel trenger du ikke berøre iPad Pro eller iPhone for å ta skjermdumpen. Det er en dedikert nøkkel for det på tastaturet; bare trykk på den, så får du skjermdumpen. Men den samme nøkkelen vil ikke fungere på Mac; Det er fordi det på Mac OS X er forskjellige måter å ta et skjermbilde på.

På samme måte kan du også kontrollere volumet som du gjør på et vanlig tastatur. En spesiell ting jeg likte med tastaturet, er muligheten til å bruke "slett" -funksjonen til Windows på MacBook.

Hvis du bruker MacBook, vil du vite at vi får en "slett" -tast med funksjonene i backspace. Vi må flytte markøren fremover for teksten for å slette den; med dette tastaturet får vi begge, "Slett" så vel som "Backspace."

tilkobling

Det er ekstremt enkelt å koble dette tastaturet til enheten din. Bare slå på tastaturet ved hjelp av bryteren som er gitt på baksiden, og trykk deretter på "PC" -tasten i tre sekunder, hvis du kobler det til en stasjonær / bærbar PC med Android eller Windows. Hvis du kobler tastaturet til iOS eller en Mac, trykk og hold "i" -tasten på tastaturet. Forsikre deg om at enheten du kobler til er synlig.

Antall på enheten avhenger av skiven du har angitt mens du kobler den til. Hvis skiven for eksempel er på nummer én og du kobler Mac-en til tastaturet, er Mac-en nummerert som en. Prosessen forblir den samme for de to andre enhetene. Når du er ferdig med å koble til tre enheter, må du dreie skiven til nummeret på enheten du vil koble til.

Bortsett fra dette har tastaturet et tilkoblingsområde på 10 meter, noe jeg antar er mer enn nok, da de fleste av oss bruker et tastatur mens vi jobber på et skrivebord. Etter å ha brukt alle tre enhetene samtidig, kan jeg forsikre deg om at det var raskt og glatt å bytte mellom alle tre enhetene.

Batteri

Tastaturet bruker to AAA-batterier. Det offisielle nettstedet sier at batteriene varer i to år, det er lite vanskelig å få rabatt, men hvis vi antar at til og med 50%, kan vi vurdere minst ett års batterilevetid. I motsetning til de fleste batteridrevne enheter der batterilokket må åpnes med en skarp gjenstand, har dette tastaturet gjort det enkelt også. Den har en trykknapp som hette som hjelper deg med å bytte batterier enkelt.

Konklusjon

Når vi finner en gadget som har svar på nesten alle problemer, handler den første tanken som slår tankene om pengene. Logitech K480 koster nesten $ 50; toppen av det, et merke som Logitech er absolutt verdt å ta et skudd.

Det er noen ulemper som jeg føler, og en av dem er vekten på tastaturet. Det er litt mer enn de fleste tastaturene der ute. Tastene er også romslige, men "Click" -lyden er litt høy og kan forårsake irritasjon hvis du deler skrivebordet ditt på kontoret. Sist og det viktigste er at det ikke er høydejusteringshengsler bak.

Bortsett fra disse tre, ser jeg ikke noen grunn til å savne dette tastaturet, hvis du ønsker å kjøpe et i den prisklassen.

Sjekk ut på Amazon | Utforsk hele området

Du kan også gjerne utforske:

  • De beste trådløse Bluetooth-tastaturene for iMac Pro
  • Beste MacBook Pro-tastaturer: akselerer skrivehastigheten
  • De beste Bluetooth-tastaturene for Apple TV: Glatt å skrive i lang tid
  • Beste tastaturer for Mac Mini 2018: Bedårende design med eksepsjonelt taktil nøkkel

Del tilbakemeldingene dine om Logitech K480 Keyboard med oss ​​og andre lesere ved å kommentere nedenfor. Gjør også som Facebook-siden vår, følg oss på Twitter og abonner på vår Telegram-kanal.

 

Legg Igjen Din Kommentar