Slik legger du til emnelinjer til tekster i Meldinger-appen på iPhone og iPad

Hva er det første du observerer når du mottar en e-post? Avsenderens navn og emnelinjen. Vi bestemmer viktigheten av en e-post gjennom selve emnelinjen. Tidligere ble det antatt at bare e-postene har denne funksjonen i emnelinjen. Overraskende kan du legge til emnelinjer til tekster i Meldinger-appen på iPhone eller iPad.

Hvor spennende en funksjon kan dette være når du må sende en tekstmelding til forretningsformål! Ved å lese emnet kan mottakere danne seg en ide om innholdet i meldingen. Basert på dette kan de sette prioriteringer ved å lese meldinger i løpet av første halvdel av dagen.

Dessuten blir teksten skrevet på emnelinjen i Meldinger-appen automatisk fet når den sendes. Så, emnelinjeteksten skiller seg ut midt i resten av meldingen. Selv om det faktisk høres interessant ut, hvordan skal man aktivere denne innstillingen på deres iPhone? La oss sjekke ut!

Slik legger du til eller fjerner en emnelinje i Meldinger-appen på iOS-enhet

Her er trinnene for å aktivere emnelinjefeltet i Meldinger-appen din:

Trinn 1. Åpne Innstillinger-appen på iPhone.

Steg 2. Trykk på Meldinger .

Trinn 3. Du finner Vis emnefelt under SMS / MMS-feltet. Slå på bryteren for det.

Du vil nå kunne oppfatte emnelinjefeltet i teksten.

Hvis du ikke vil inkludere en emnelinje i meldingen din, kan du ganske enkelt hoppe over til tekstdelen, skrive og sende meldingen som vanlig.

I tilfelle du ikke liker funksjonen og vil fjerne den, er det bare å slå av veksle for Vis emne-felt fra Innstillinger → Meldinger.

Det er det! Så enkelt er det.

Meldinger anses som en bedre måte å kommunisere med mennesker på. I stedet for å forstyrre noen på rare timer, kan du bare sende en tekstmelding og be om deres praktiske tid til å snakke.

På en vanlig dag sender vi meldinger til familie, venner, kolleger, forretningsforbindelser eller bekjente. Funksjoner som Subject Line forbedrer meldingens ferdigheter ytterligere og hjelper oss med å si stykke bedre.

Vet du at bortsett fra denne funksjonen lar iPhone deg også ganske enkelt dempe / skjule varsler fra bestemte chats i Meldings-appen din?

Relaterte artikler:

  • Hvordan dele YouTube-videoer ved å bruke iMessage-appen på iPhone og iPad
  • Hvordan sende og motta Apple Pay Cash ved å bruke iMessage på iPhone og iPad
  • Slik legger du til tilpassede svar for meldinger på Apple Watch
  • De beste iMessage-klistremerke-pakker og apper

Vi kommer tilbake med flere tips og triks, før vi fortsetter å følge oss på Facebook, Twitter og Instagram.

 

Legg Igjen Din Kommentar