Thino: Raskeste iPhone-lader med innebygd batteri og dobbeltsidig USB

All tilstrekkelig avansert teknologi kan ikke skilles fra magi. Innovasjoner slutter aldri å overraske oss hver dag. Hele kommunikasjonsjuggernaut beveger seg på innovasjonshjulene. Selv om enhetene ofte blir makeover når det gjelder funksjoner og spesifikasjoner, henger ikke tilleggsutstyrene bak. Den siste milepælen er Thino - en innovativ USB-lader med innebygd batteri og autodeteksjonsteknologi.

Thino er bygget på prinsippet om “liten er vakker, liten er funksjonell”. Kraftbanker på 20000mAh er funksjonelle, men er vanskelige å ta med seg mens du er i pendler. Thino har makten til å lade opp enhetene dine raskt. Vær oppmerksom på at PowerMe Thino, i motsetning til, er en USB-lader og ikke overfører strøm fra en enhet til en annen. La oss se nærmere på dette fantastiske iPhone-reisetilbehøret.

Thino - Raskeste iPhone-lader med innebygd batteri

Kompakt størrelse

For rask bevegelse i livet, må du være slank og våken. Vi har smarttelefoner, som er slanke og sexy, og for å matche elegansen til hovedenheter, må tilbehør være like elegant, fasjonabelt og funksjonelt. Teamet på Viglo krympet størrelsen på Thino og pakket mer strøm i USB-laderen. Forbrukerinnsikten var tydelig: ingen liker å ha en maktbank i murstørrelse i lommer, og derfor har Thino kommet frem til et tynnere og mer kompakt alternativ. Denne USB-laderen minner formen og størrelsen på et tyggegummi. Innen størrelsen 87mm x 27mm x 12mm har Viglo med hell pakket en smarttelefonlader og et batteri. Designet er kompakt og slank; du kan enkelt legge denne Thino i lommen eller smarttelefonvesken. USB-en på dobbeltsiden lar deg raskt koble den til hvilken som helst enhet.

Rask lading

Sett pris på hastigheten til Thino. Selv om du ikke kan forvente at Thino vil lade opp smarttelefonen din opptil 100%, med sin 3 ganger raskere lading, sparer Thino deg absolutt i nødstilfeller. Denne laderen har et 480mAh-batteri. Dette betyr helt klart at du ikke kommer til å være i alvorlig nødvendighet av strømforsyning mens du er på farten. Bare slå på Turbo-modus, og enheten din vil bli slått raskt. enheten din kjører minst i to timer med en enkelt lading. Videre hjelper Thino deg med å overføre data mellom alle enheter i Datamodus. Du kan sjekke ladenivået til det innebygde batteriet fra de tre LED-ene.

Bær Thino hvor som helst

Thino ser ut som en av pyntegjenstandene dine som du flapper lykkelig overfor mennesker. Du kan ta med deg denne USB-laderen hvor som helst. Du kan floke kabelen til Thino med bilen eller sykkelnøkkelringen. Kabelen låses opp med kraftig låsemekanisme; USB-laderen har låse- og opplåsningsbrytere på begge sider som sikrer at kabelen aldri låser seg opp ved et uhell.

Hvis du tror at magi bare skjer inne i et lukket auditorium, bør du besøke verkstedet til Viglo, der innovasjon (les magi) er livsblodet for hele teamet. Thino er den siste fra fabrikken, og vi ønsker at flere slike innovasjoner skjer der.

De har ennå ikke lansert sin publikumsfinansieringskampanje på Indiegogo en gang i midten av februar 2016. For ytterligere informasjon kan du besøke deres nettsted, Viglo.eu.

Kontakt oss på Facebook, Twitter og Google Plus.

 

Legg Igjen Din Kommentar