Kan ikke svare på anrop fra Apple Watch: Her er løsningen

Apple Watch er en perle av en teknologi, som gjør livet ditt praktisk som aldri før. Du får tilgang til det meste av tingene dine rett fra håndleddet. Det var aldri så enkelt å sjekke e-post, ringe eller motta samtaler og se varsler.

Som det skjer med de fleste nye teknologier, er det alltid noen eller de andre feilene eller feilene. Apple Watch er ikke annerledes. Det er også nødvendig å ha slike problemer, på grunn av hvilken perfeksjon blir uunngåelig.

Noen av brukerne har rapportert om et av problemene med å ikke kunne ringe eller motta samtaler fra Apple Watch. Etter å ha gjort litt feilsøking, har vi kommet frem til alle mulige løsninger som kan løse dette problemet. Bare les detaljene gitt nedenfor for å få et klart bilde.

Kan ikke svare på anrop fra Apple Watch: Slik løser du problemet

Trinn 1. Slå av Apple Watch.

Steg 2. Gå tilbake til iPhone-enheten din, fjern alle appene som jobber i bakgrunnen. Dobbelttrykk på startknappen, fjern listen over kjørende apper ved å sveipe hver og en opp.

Trinn 3. Tving nå iPhone på nytt ved å trykke på Dvale / vekke-knappen sammen med Hjem-knappen, til iPhone-enheten starter på nytt.

Trinn 4. Slå nå på Apple Watch.

Trinn 5. Gi deg tid til begge enhetene til å stabilisere prosessene og bygge en forbindelse.

Hvis du bruker andre Apple-enheter, vil vi foreslå å slå av Wi-Fi og Bluetooth. Dette bør sannsynligvis løse problemet. Men hvis ikke, har vi andre løsninger også.

Bare trykk, og ikke Tving berøring

Trykk og tving berøring er to forskjellige ting. Så når du mottar et anrop, eller når du prøver å ringe, bare trykk på det og ikke for å trykke på det. Som en av brukerne på forumet presset det med makt, som ble analysert som kraftberøring av systemet. Så i stedet for å motta eller ringe, kan du faktisk tvinge å berøre det. Bare prøv ved å banke på det normalt, og problemet kan løses. Hvis det fremdeles ikke løses, er det en endelig løsning gitt nedenfor.

Tilbakestill Apple Watch

Dette ser ut til å være den siste mulige løsningen; prøv å tilbakestille Apple Watch til fabrikk. Det er stor sjanse for at feil blir slettet når du har tilbakestilt Apple Watch. Her er veiledningen for hvordan du gjør det:

Trinn 1. Trykk på Apple Watch-appen på din iPhone etterfulgt av My Watch.

Steg 2. Nå trykker du på Generelt.

Trinn 3. Bla ned og trykk på Tilbakestill.

Trinn 4. Trykk på Slett alt innhold og innstillinger og bekreft.

Dette tar Apple Watch til nye nye fabrikkinnstillinger. Men selv etter alt dette harde arbeidet, hvis problemet ikke blir løst, er det eneste vi kan be om å ta det til Apple Servicesenter. Gi oss beskjed hvis noen av guidene ovenfor var nyttige.

Del dine tilbakemeldinger med oss ​​i kommentar, på Facebook, Twitter og Google Plus.

 

Legg Igjen Din Kommentar