Hvordan ta bedre bilder med iOS 7-kamera på iPhone og iPad

iPhone-fotografering er et av de mest kreative uttakene som alle iPhone-brukere kan ha. Til tross for det faktum at flere mennesker tar bilder på iPhone enn noen annen smarttelefon, tar det fortsatt en viss mengde forkunnskaper å klikke på de beste bildene på iPhone.

Med iOS 7 får Camera-appen et skudd i armen med ikke bare en redesign, men en omarbeiding. Det er ganske mange nye funksjoner som gjør det enklere å klikke på fantastiske bilder og videoer. Det som er enda bedre er at på iPhone 5s / 5c har kameraets kvalitet også blitt forbedret med kraftige sensorer.

Å lære noen få ting om den nye kameraappen, kan hjelpe deg med å gripe riktig øyeblikk, fange pittoreske øyeblikk og legge til pittoreske detaljer gjennom filtre, utføre regel om tredeler riktig og mer. Sjekk ut dette:

DEN BØRSTE MODUSEN

I en ramme som har mye action, er det vanskelig å fange det rette øyeblikket. Men ikke hvis du bruker burst-modus.

Burst-modus er en ny aktør til kameraappen. Når du trykker og holder nede utløserknappen, tar iPhone mange bilder. På iPhone 5s er grensen 10 og på iPhone 5 er grensen 3 per burst-modus.

Du kommer ikke til å bruke burst-modus ofte, men mange gjør feilen å ikke bruke funksjonen når de tar et raskt action-skudd. Noen som gjør en back-flip? Barnet ditt leker? Bruk burst-modus og takk Apple-folkene senere. Du vil bli overrasket over hvordan bruk av burst-modus faktisk gir fantastiske bilder som du umulig kunne ha planlagt å ta.

LIVE FILTERS

Ok, filtre er ikke nytt. Instagram gjorde det. Så gjorde nesten alle andre kamera-relaterte apper i byen, men Apple introduserte den til slutt i iOS 7. Da de gjorde det, var det levende filtre, heldigvis.

På hvilken som helst iDevice som kjører iOS 7, har du filterikonet (tre kryssende sirkler) i kameraappen. Trykk på det, og du har 8 filtre å velge mellom. Når du velger en, blir den brukt "sanntid" på scenen du skal ta opp.

Live-filtre er ikke bare kult, men det er nyttig. Det er greit å bruke et filter på et bilde, men det er enda bedre å se hvordan et bilde vil se ut eller vise seg å være når du bruker filteret.

BRUK Rutenettet

Nøye, omhyggelige fotografer bruker nettet. Rutenettet tilbyr en tredjedel-innstilling som kan hjelpe deg med å ramme inn / komponere bildene dine for den filmatiske eller fotografiske effekten. Det er mye å lære om skuddkomposisjon, og i nesten alle tilfeller trenger du rutenettet å jobbe med.

Jeg tror imidlertid ikke at iOS 7 gjorde det enkelt for folk som rutinemessig veksler nettet. I iOS 6 hadde du muligheten til å slå av / på nettet rett fra kameraets grensesnitt. I iOS 7 må du ta turen helt til Innstillinger → Bilder og kamera → for å slå på nettet.

SLO-MO FOR IPHONE 5S

Eksklusivt for iPhone 5s-eiere har du den vakre slo-mo-fangen. Videoer på iPhone 5s er spilt inn på 120 bilder per sekund som baner vei for virkelig, helt glatt sakte film som blir gjengitt.

Du kan redigere videoer etter at du har spilt inn dem. Ved hjelp av slo-mo-redigeringsfunksjonen kan du velge hvor slo-mo-effekten skal brukes. Det kan være litt vanskelig å eksportere slo-mo-videoene med tanke på at videoene er 120 fps.

Eldre iPhone-brukere føler seg ikke utelatt. Det er andre apper som gjør slo-mo anstendig.

GLEM IKKE VIDEO ZOOM

Endelig er det skrevet mye om videozoom-funksjonen. I iOS 7 kan du zoome mens du spiller inn video også. Gjort riktig, du kan gjenskape noen av de kuleste videozoomeffektene - den passive, sakte og kalkulerte er favoritten min.

Zoomfunksjonen blir utløst av en to-fingers klype akkurat som på bilder.