Slik slår du av Siri på Lockscreen i iPhone / iPad på iOS 7.x

Her er et raskt tips som kan lagre noen "tilfeldige" Siri-triggere. Nå vet du kanskje at du kan fremkalle Siri selv når du har skjermen lukket ned med en passordkode. Den lange trykk-Hjem-knappen utløser Siri selv når iPhone-en er låst.

Og på grunn av denne oppførselen, hvis hjemmeknappen trykkes ved et uhell - i lommen, i veske, eller til og med mens du holder iPhone - fyrer Siri opp og begynner å lytte. Resultatene kan være interessante, men unødvendige. Siri kan ringe, sende meldinger, slå av / på en innstilling for å veksle… listen er uendelig. Slik forhindrer du dette.

Slik slår du av Siri på Lockscreen i iPhone / iPad på iOS 7.x

I motsetning til Kontrollsenter eller varslingssenter, som har veksler mellom de respektive innstillingsdelene for å deaktivere dem på låseskjermen, har Siri ikke en i iOS 7.x. Du må nå det andre steder.

Trinn 1. Åpne Innstillinger- appen.

Steg 2. Trykk på Generelt .

Trinn 3. Trykk på passkodelås (på iPhone 5s, trykk på passord og fingeravtrykk).

Trinn 4. Bla ned til delen som sier Tillat tilgang når den er låst .

Trinn 5. Slå av bryteren for Siri.

Trinn 6. Avslutt innstillingsappen.

Som du ser er det et veldig enkelt trinn. Men det er litt bortgjemt innenfor passkodepreferansene, noe som gjør det vanskelig å finne ut hvordan du slår av Siri på låseskjermen.

Slå av Siri hjelper deg med å forhindre utilsiktet utløser som slår på Siri. Dette er nyttig på to måter: Å ha Siri slått på ved et uhell kan utløse forskjellige handlinger som du ikke har tenkt i det hele tatt (en samtale, en melding osv.). For det andre forhindrer det unødvendig batterilader.

De andre alternativene kan også slås av.

En av dem er Passbook: når du får Passbook-relaterte varsler som lar deg legge til / bruke kortene dine fra Passbook-appen, trenger du ikke å oppgi passordet.

Den andre er Svar med melding, alternativet som følger med hver samtale, slik at du kan hoppe over samtalen og sende en hurtigmelding til den som ringer.

Hvis du slår av denne funksjonen, slås Svar med melding helt av på låseskjermen. Når du får et anrop (og iPhone-en er låst), svarer du enten på samtalen eller angir en påminnelse.

Ønsker å ta igjen flere slike artikler? Sørg for å laste ned appen vår og følg med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for aldri å gå glipp av de siste historiene våre.

 

Legg Igjen Din Kommentar