MOS Pack Ryggsekkanmeldelse: Ekstraordinær veske for teknikere

Hver materiell ting har sine egne begrensninger. Begrenset bruk, begrenset mengde, begrenset plass og begrenset plass. Når det gjelder lagring eller plass, vil en teknisk geek være den første til å heve bekymringen, da han må pakke mange enheter og tilbehør på et begrenset sted. På toppen av dette trenger de alle disse enhetene fulladet. Reiser kaster desto større utfordringer til fagfolkene våre, som reiser med laptop, smarttelefoner og nettbrett.

For en gangs skyld ville mange trodd å kjøpe en kraftbank som kan lade alt utstyr og tilbehør mens du er på farten. Men kraftbanker har sine egne begrensninger; ikke alle strømbanker kan lade bærbare batterier.

MOS Pack Ryggsekkanmeldelse

Som de sier, hver sky har et sølvfor. To tech geeks, som har lidd under problemet med pakking av enheter og tilbehør, har kommet med en løsning: tech bag. Nå er dette noe nytt og verdt å kikke. Teknisk veske fanger øyeblikkelig alles oppmerksomhet med sin produktkategori ettersom veldig få brukere vet om slike produkter.

Første øyekast

Da jeg først tok denne tech-vesken i hendene, ble jeg forskrekket over å se dens utseende. Det er så mange glidelåser med store, synlige tenner. Mitt førsteinntrykk for vesken var som den er for fjellklatrere, som må ta med seg masse ting. Men jeg ble senere overbevist om at denne tech-vesken faktisk er laget for en tekniker, som må bære flere elektroniske dingser.

Ladeløsninger

Posens hovedformål er å tilby ladeløsninger til kommunikasjonsenheter, mens brukerne er på farten. Nå skjønte jeg hvorfor det er så mange små, mellomstore og store lommer beskyttet av glidelåser. Posen er ikke mindre enn huler, som fører deg til andre huler. Det er en annen blendende funksjon som jeg oppdaget i vesken; det tilbyr et fantastisk kabelstyringssystem innen lengden og bredden på noen centimeter. Enten du har en 15-tommers bærbar datamaskin, eller et nettbrett eller smarttelefon, kan du enkelt krølle sammen alle kabler i lommene.

Ingen vanlig ryggsekk

Så denne vesken er ikke din vanlige ryggsekk, men er noe mer som en bærbar ladestasjon. Hvis du lurer på hvordan det kan være en bærbar ladestasjon, kan du ta en titt på de flere lommene vesken tilbyr. Uten å ta noen enhet ut, kan du lade hver enkelt med hjelp av lader, som kan plasseres inne i ryggsekken som kan skilte med innebygde magnetstrimler. Laderen fester seg umiddelbart på magnetstrimlene og lar deg lade flere enheter samtidig. Laderen har en standard kvinnelig plugg for å lade bærbar PC og to USB-spor for andre kommunikasjonsenheter.

Mer enn en ryggsekk

Bortsett fra kabelhåndteringsoverraskelser, har ryggsekken noe mer å tilby for en tekniker. Hvis du reiser over grensene, kan du legge passet i en egen lomme; Hold vannflasken hendig ved å hylle den i sidelommen; ikke glem å legge brillene dine i den øvre lommen, som er komfortabelt laget av mikrofiber; stikk også noen skrivesaker (blyanter / penner) i de vertikale sporene.

Er det noe annet alternativ?

Ryggsekken er utvilsomt mer enn en vanlig ryggsekk ettersom den gir flere fordeler for brukerne. To ting du må merke deg produktet: 1) det er en bærbar ladestasjon, og 2) du kan reise med flere enheter og tilbehør plassert i ryggsekken. Men på ulempen kan ryggsekken lett erstattes av en hvilken som helst annen merket ryggsekk. Når det gjelder lading, kan du alltid ha en bærbar strømbank med høy kraft, selv om den skal kunne lade den bærbare datamaskinen.

Fargevalg

MOS-pakke er tilgjengelig i to farger; Skifer og Onyx å velge mellom.

Pris: 149, 95 dollar

Kjøp det fra MOSOrganizer.com

Kontakt oss på Facebook, Twitter og Google Plus.

 

Legg Igjen Din Kommentar