Slik aktiverer / deaktiverer du 3D Touch på iPhone 6s og 6s Plus

Det ser ut til at Apple-brukere har begynt å like 3D Touch-funksjonen introdusert på iPhone 6s og iPhone 6s Plus utgitt av Apple nylig.

3D Touch-funksjonen har gjort livet enklere ettersom brukere kan trykke på hvilken som helst app og utføre handlinger uten å gå inn i den aktuelle appen. 3D Touch-teknologien tilbyr også tre forskjellige interaktive berøringshandlinger: Lys, medium og fast. Og alle tre handlingene gir forskjellige resultater på iPhone 6s og iPhone 6s Plus.

Bildekreditt: Apple.com

Som standard vil denne funksjonen i 3D Touch forbli PÅ når du først konfigurerte iPhone; men hvis du vil deaktivere denne funksjonen, kan du følge trinnene som er nevnt i denne informasjonen.

Brukere som har problemer i fingermuskulaturen, liker normalt å deaktivere denne 3D Touch-funksjonen på iPhonene sine.

Slik slår du på / av 3D Touch på iPhone 6s / iPhone 6s Plus

Trinn 1. Åpne Innstillinger-appen på iPhone 6s / 6s Plus → Trykk på Generelt.

Steg 2. Trykk på Tilgjengelighet → Trykk på 3D Touch.

Trinn 3. Slå 3D Touch AV.

Senere, hvis du vil slå den PÅ, følg samme prosedyre og slå den PÅ.

Mens du leser denne informasjonen, vil vi dele det faktum at brukere av iPhone 6s og iPhone 6s Plus har begynt å møte problemer med å forsvinne av apper etter å ha gjenopprettet sikkerhetskopi på iPhonene sine. Selv om dette problemet ikke har noe med vår nåværende informasjon å gjøre, er det overraskende at problemene har begynt å dukke opp på friske stykker.

La oss håpe Apple løser disse problemene så snart som mulig, og at brukerne kan glede seg over de beste smarttelefonene noensinne!

Kontakt oss på Facebook, Twitter og Google+.

 

Legg Igjen Din Kommentar