Slik bruker du iPhone som fjernkontroll for Mac og PC: Roundup of Apps

Hva med å slå av PCen uten å være noen steder i nærheten? Eller vekke det opp? Eller endre sporet som for øyeblikket spilles av på iTunes?

Eller bedre: hva med å kontrollere PCen eller Mac-en fra vennens hus? Aktivering av nedlasting, endring av skjermbilder, lukking av apper… det er ganske mye du kan få gjort eksternt bare ved å bruke iPhone-en din som en fjernkontroll for PC og Mac (og til og med Linux).

Vi har sett på hvor kraftig iPhone kan være, som en fjernkontroll, slik at du kan kontrollere PC, Mac, iTunes, Apple TV og mer, og det viser seg - ikke helt overraskende - at det er lastebiler med apper som kan få ting gjort for deg.

Det følgende er en sammenstilling av noen av de beste iPhone-appene som lar deg fjernstyre din PC, Mac eller Linux-maskin med iPhone. Her går vi:

Apper som skal bruke iPhone som en fjernkontroll for PC eller Mac

#1. Fjernkontroll for Mac

Når kroppen og sinnet ditt er i et sterkt grep om slapphet, liker du ikke engang å bevege deg fra sofaen. Antagelig av denne grunn ble fjernkontroller oppfunnet. Og av samme grunn har Evgeny Cherpak kommet med fjernkontroll for Mac. I motsetning til andre kontrollere er denne faktisk en app du kan laste ned på iPhone, iPad og Apple Watch, og deretter kontrollere Mac-en din i stolen eller sofaen din.

Du kan kontrollere Mac-maskinen din ved å bevege og tappe fingrene på den delikate berøringsskjermen på Apple-enheter. Det er fem hovedfaner på appen: Media, Input, Apps, Menu og System. Denne appen blir satt pris på av designere, musikere, forfattere og nesten alle som bruker sin Mac hele dagen.

Pris: $ 9.99

nedlasting

# 2. Fjernmus

Hvis du vil ha flere tilpasningsalternativer, bør du holde "Remote Mouse" under radaren din. Basert på hva som passer arbeidsflyten din, kan du perfekt tilpasse grensesnittet slik at du kan komme på toppen av alt som betyr noe for deg.

Bruk best mulig raske bevegelser og volumknapper for å håndtere filene dine mer effektivt. Det blir et ganske nyttig tastatur og mus for å gi deg mer fleksibilitet.

Som å bruke styreflaten? Vel, det gir deg også en liten styreflate som bare fungerer for å få arbeidet ditt gjort.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. iTunes Remote

Apples anstendige Remote-app lar deg kontrollere iTunes på din PC / Mac med iPhone. Å sette opp Remote er enkelt og raskt, og når det er gjort, vises hele iTunes-biblioteket på iPhone.

Interessant kan du også lage Genius-spillelister, redigere biblioteket og gjøre alle slags modifikasjoner på det gjennom iPhone-en din. Å være en gratis app, fungerer Remote veldig.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Chrome eksternt skrivebord

Når du snakker om de øverste eksterne appene, er "Chrome Remote Desktop" den du aldri bør gå glipp av. Vel, jeg sier det fordi jeg har brukt denne appen og synes den er jævlig bra. Det fungerer effektivt ved å la deg få tilgang til Mac eller PC fra en annen datamaskin eller mobil enhet.

Når du har koblet både iPhone og datamaskin, vil du kunne få tilgang til filer og apper på datamaskinen din via Internett med Chrome Remote Desktop. Det jeg virkelig elsker om denne appen er muligheten til å la deg kontrollere datamaskinen din ved hjelp av superhendige bevegelser som å sveipe med to fingre for å bla opp eller ned, klype og strekke med to fingre for å zoome og mer.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Ekstern filbehandling

Jeg ser denne appen som et smart verktøy som kan la deg ta ønsket kontroll over viktige filene dine eksternt. Med støtte for flere skytjenester inkludert Dropbox, Google Drive, OneDrive og Box, vil du kunne administrere alle filene dine enkelt.

En annen bemerkelsesverdig funksjon i denne appen er kompatibiliteten med forskjellige filformater som ren tekst, RTF (Rich Text Format), HTML, MS Office og mer.

Appen lar deg også streame filmer så vel som musikk. Siden det fungerer med mange video- og musikkformater, vil underholdningstiden din knapt stoppe.

Pris: $ 4.99

nedlasting

# 6. Av fjernkontroll

Har du noen gang glemt å slå av datamaskinen før du dro? Med Mac-er og PC-er som "sover" er det lett å glemme at du ikke virkelig har stengt av datamaskinen. Men bekymre deg ikke. Apper som Off Remote kan få det dekket for deg.

Denne appen lar deg sjekke om alle datamaskiner er slått av, lar deg slå dem på eller sette dem i dvalemodus og gir et godt nivå av passordbeskyttelse som sørger for at bare du kan slå av datamaskinene. Kobles raskt og enkelt med automatisk oppdagelse og mer.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. iShutdown

iShutdown har en lignende funksjon som Off Remote, men den har et av de fineste grensesnittene noensinne: enkelt.

Du kan koble enheten til hvilket som helst av de forskjellige systemene som kjører i nettverket og med et anstendig sett med alternativer (slå av, starte på nytt, dvalemodus, våkne på LAN, suspendere, etc.), har du full kontroll.

Pris: $ 1, 99

nedlasting

# 8. Teamviewer

Ingenting slår TeamViewer når det kommer til en fantastisk VNC-klient som gir full tilgang til datamaskinen din, selv når du er i sofaen med iPhone. TeamViewer kommer med en applikasjon på serversiden som du laster ned til PC / Mac og deretter appen for iPhone som du installerer på iDevice.

Når du er ferdig, kobler du bare datamaskinen til iPhone og gjøres - du vil nå ha full kontroll over PCen din. Få iPhonen i liggende modus, og det når du fullfører den.

I motsetning til mange andre VNC-apper som gjør din iPhone til en fjernkontroll for PC og Mac, er TeamViewer bygget for rask oppsett og enkel brukervennlighet for nesten alle.

Pris: Gratis (for lite)

nedlasting

# 9. MochaVNC

MochaVNC er mer eller mindre TeamViewer på steroider. Hvis du har MochaVNC på din PC eller Mac og på iPhone, vil du sannsynligvis redusere bruken av Mac eller PC drastisk.

Skarpt grensesnitt, en kul måte å integrere tastaturet i appens tastatur og et virkelig grundig og testet sett med funksjoner, gjør MochaVNC til en kraftig fjernkontroll-app.

Pris: $ 5.99 (lite versjon tilgjengelig)

nedlasting

# 10. RealVNC (VNC Viewer)

Det jeg liker med “RealVNC” er en fin funksjonalitet. Den er designet for å fungere med ikke bare Mac- og Windows-PC, men også Linux-datamaskiner. Du kan bruke denne praktiske eksterne appen til å se skrivebordet på datamaskinen din og til og med ta kontroll over tastaturet så vel som musen.

En viktig funksjon i denne appen er det intuitive grensesnittet som gjør det ganske enkelt å kontrollere datamaskinen. Dessuten kan du sikkerhetskopiere forbindelsen og synkronisere den på alle enhetene dine for en sømløs opplevelse.

Pris: Gratis

nedlasting

BONUS

Rowmote

Rowmote er en av de mest forenklede appene du noensinne kan se. Det er en app-ified versjon av den enkle fjernkontrollen som fulgte med Mac-en, så den er nesten det samme som å bruke fjernkontrollen. Bare du trenger ikke å bekymre deg for "tapte" fjernkontroller lenger.

Med Rowmote kan du åpne dock-apper raskt og enkelt. Den har også spesifikke kontroller for Apple TV.

Pris: $ 0, 99

nedlasting

Det er alt!

Hva er din favoritt?

Så hvilken av de ovennevnte eksterne appene kommer til å finne et sted på iOS-enheten din? Gi oss beskjed om tilbakemeldingene dine om det.

Du vil gjerne komme inn på disse innleggene også:

  • Slik bruker du Apple Watch som en fjernkontroll for Apple TV
  • Slik bruker du Apple Watch som en fjernkontroll for iTunes

Ønsker du å utforske flere slike topp iPhone-appoppdateringer? Forbli innstilt på oss via Facebook, Twitter og Instagram, samt last ned appen vår for aldri å gå glipp av de siste historiene våre.

 

Legg Igjen Din Kommentar