Større er bedre: Hvorfor er det en oversvømmelse av større skjerm-smarttelefoner?

Alt i smarttelefonbransjen ser ut til å handle om størrelse. Gjør det noe? For de fleste forbrukere ser størrelsen på skjermen ut til å gjøre noe. Det er et tilfelle av ønsker mot behov. Må vi oppgradere bare fordi vi kan? Det gjør vi ikke, men vi oppgraderer likevel så snart den neste "store" saken dukker opp.

Så hva er det som driver med manus i plussstørrelse? Det er litt av alt. Så når blir en mobiltelefon et nettbrett?

Bruk og funksjonalitet med smarte enheter

Skjermstørrelse handler om bruk og funksjon. IPhone 4s har perfekt skjerm for teksting og se på videoer. Den nye Samsung Galaxy Note 4 har en enorm skjerm i forhold til iPhone 4s. Det er ideelt for streamingmedier.

Det fungerer bedre med apper som de hjemmesikkerhetsappene som gir deg tilgang til videofeeden fra sikkerhetskameraene i hjemmet ditt. De fungerer ikke så bra på de mindre smarttelefonskjermene. Større er bedre for visuelle apper.

Hva med skjermstørrelse? På de mindre smarttelefonene tar rullingen for alltid å finne knappen for å gå til neste side. Funksjonaliteten til nettsteder eller å lese e-post fungerer mye bedre på en større skjerm. En del av vitenskapen bak overgangen til større smarttelefonskjermer har å gjøre med appenes funksjonalitet. Ettersom mobilmarkedsføring blir enda viktigere, gjør også blanding av teknologi det. Hvordan blander du nettsted, mobil tech og mobile shoppere? Du øker skjermstørrelsen.

Konkurranse og markedsandel

Skjermstørrelsen kan ikke bare være større; Ellers ville vi bare bruke et nettbrett. Noen av de mindre modellene av smarttelefoner har enorme skjermer, og megaskjermene har ikke hjulpet dem å erodere markedsandelen fra Apple eller Samsung. Samsung og Apple (de store merkevarene) er fremdeles de ledende, men med jevne mellomrom produserer et selskap fra lavere eller mellomstore rekker noe fantastisk. Forbrukerne snakker imidlertid fortsatt om Apple og Samsung. Det er fordi markedet er lagdelt av priser, og det går tilbake til ønsket mot behov.

Hvis du ikke har råd til den nye iPhone 6 Plus, velger du iPhone 4s, Samsung Galaxy S5, eller et undermerke med større skjerm? Det er en tøff samtale, men det kommer ned til preferanser. I 2015 er anslaget at smarttelefonmarkedet vil kramme 165 milliarder dollar årlig. Det er en del av vitenskapen som driver skjermstørrelsen for smarttelefonen. Forbrukeren ønsker og trenger nå diktere mye mer enn bare ny telefonutvikling. Sammen med en ny telefonutgivelse kommer utgivelsen av støttende apper.

Bedrifter som prøver å oppnå markedsandeler, tilbyr forbrukerne den beste samlede pakken. Større skjermer spiller rett inn i den rollen. Ta Samsung Galaxy Note 4 som et eksempel. Den har en skjerm som er større enn iPhone 6 Plus, og den tilbyr også høyere oppløsning. Videoer vises i et større og skarpere format. Det kan være nok av en forskjell for å riste merkevarelojaliteten.

Vitenskap og salg

Vitenskap er ideen bak teknologien som støtter produktet. Det er en nedstrøms bevegelse med teknologi. Det er lettere å lage i større skala og deretter skalere den ned der applikasjonen støtter forbrukertrender. Skjermstørrelsen på smarttelefoner er et perfekt eksempel på hvordan prosessen fungerer. Behovet blir ikke spesifikt drevet for å overgå konkurransen. I stedet handler det om å tilfredsstille forbrukere, og det påvirker konkurransen.

Det er nok av smarttelefoner utenfor merkevaren med større skjermer enn iPhone eller Samsung Galaxy Note 4. Disse telefonene konkurrerer ikke direkte med Galaxy eller iPhone fordi teknologien som støtter iPhone og Galaxy er overlegen. De billigere telefonene er billigere av en grunn. Når vitenskapen forbedres og utvikles, bør trenden jevne ut markedet. Det vil ikke skje på den måten. I stedet vil noe nytt rette oppmerksomheten mot forbruker og marked.

Vi så litt av det tidligere med Google Glass. Til slutt er vitenskap konge, men vitenskap er en slave for forbrukertrender. Akkurat nå krever forbrukertrender større skjermer med apper som passer.

 

Legg Igjen Din Kommentar