Beste kraftbanker for iPhone 7 og 7 Plus i 2020: Mektig kraftig batteri gir rask lading

Enten du er på vei til en utvidet tur eller minneverdig piknik, en ting du ikke bør unnlate å ta med er rikelig med ekstra kraft til enheten din. For å gjøre det, vil du sikkert trenge en bank med høy effekt for iPhone 7 og 7 Plus. Det er der vi spiller inn.

For å lette, er søket ditt her en all-inclusive liste over iPhone og 7 Plus Power Banker. De viktigste funksjonene vi konsentrerte oss om er bærbarhet, batterikapasitet og sikkerhet. Bedre er det at de har fått grunn til å la deg juice ikke bare din iPhone, iPad, men også nesten hvilken som helst annen smarttelefon. La oss løpe nedover listen for å velge det mest passende alternativet!

Beste iPhone 7 og 7 Plus Power Banks i 2019

Rask tilgang:

 • Mogix Fast Charging Power Bank
 • X-DRAGON Power Bank med digital skjerm
 • Slim Power Bank for Luxtube
 • iMuto Power Bank med bærbar lader
 • Power Bank med 3 eksterne porter fra RAVPower
 • Yoobao Power Bank med Dual Port
 • Powercore + Mini Aluminium Power Bank fra Anker
 • Trådløs bærbar lader av SANAG
 • Anker PowerCore Power Bank med PowerQI-teknologi
 • Solar Power Bank fra AMAES

#1. Mogix Fast Charging Power Bank

Mogix ekstern batterilader står høyt både på effektivitet og evne til å være et pålitelig spill når det betyr mest. 10400mAh batteri er godt nok til å holde enheten påslått i løpet av den korte turen. Doble porter med 2.5A og 2.1A er ganske anstendige når det gjelder å sette sammen to enheter på en gang med rask hastighet.

Strømbanken har fire lysdioder slik at du raskt kan sjekke ut den gjenværende strømmen. Overlegne kretsløp holder truslene av som overlading. Siden den er tynn og kompakt, kan du enkelt bære den selv i lommen.

USP: Svært effektiv

Sjekk ut på Amazon

# 2. Power Bank med digital skjerm fra X-DRAGON

BW DISTRIBUTORS er utstyrt med alle ingrediensene i en førsteklasses kraftbank, og er ordet til pålitelighet. Med det solide 16000 mAh-batteriet vil denne eksterne laderen aldri la din iPhone dø av mangel på strøm. Et annet bemerkelsesverdig aspekt ved denne laderen er den lynraske hastigheten som den safter opp enheten.

Den ergonomiske designen gir et forbedret grep, slik at du komfortabelt kan holde det i hendene. Lett design sammen med den vannavstøtende strukturen (IPX67-klassifisering) gjør det til en virkelig avtale. Dessuten er den også støtsikker og leveres med doble porter.

USP: FCC, RoHS og CE-sertifisert

Sjekk ut på Amazon

# 3. Luxtude Slim Power Bank

En ultra-slank, lett og stilig strømbank til iPhone 7 med innebygd Apple-lynkabel. Takket være den eneste 0, 31-tommers glatte profilen, kan du komfortabelt holde både telefon og strømbank sammen.

Den MFi-sertifiserte lynkabelen gir en super hurtig lading, like raskt som den originale kabelen. Dessuten sikrer UL-sertifisert batteri at enheten din forblir trygg og lyd under og etter lading.

USP: Super slank, men kraftig

Sjekk ut på Amazon

# 4. Power Bank med bærbar lader fra iMuto

Hvis utformingen av kraftbanken er av din prioritet, har iMuto en flott en til å imponere deg. Den er elegant, slank og lett i design; noe som gjør den perfekt å bære rundt. Snakker om batteriet, har det et 10000mAh batteri sammen med to USB-porter for å lade et par enheter samtidig.

I motsetning til andre kraftbanker har ikke denne LED-indikatorer. I stedet har den et digitalt display som viser den nøyaktige kraften i batteriet. Til slutt er det to fargealternativer tilgjengelig.

USP: Digi-Power og iM-Power Technology

Sjekk ut på Amazon

# 5. RAVPower Power Bank med 3 eksterne porter

Som navnet så er verket! RAVPower er virkelig et kraftverk. Det kan skilte med iPhone på nesten ni ganger med 26800 mah kolossalt batteri. Tre USB-porter (kombinert 5, 5A-utgang) lar deg lade tre enheter samtidig med topp hastighet.

Den har smart IC-frekvensteknologi som er utstyrt for å tilby sikrere så vel som høyere strømkonvertering. Du kan lade den på bare 13 timer. Hvis du er ute etter en robust kraftbank som kan levere jevn ytelse, bør du ikke se lenger enn denne.

USP: Stort batteri

Sjekk ut på Amazon

# 6. Power Bank med dobbel inngangsport av Yoobao

Vil du ha en fin bank som ser bra ut som din fasjonable profil? Yoobao har et elegant og imponerende design som gjør det til en favoritt for folk som foretrekker stilige ting.

Luftfarten av aluminiumslegering har sandblåsende oksidasjon for en jevn finish. Utover elegansen er Yoobao støttet av et tilstrekkelig 10000mAh batteri som kan tilby nok juice til smarttelefonen din slik at ditt utvidede spill fortsetter å gynge.

Og med det ti-lags beskyttelsessystemet ombord, kan iPhone med hell holde utfordringene som strøm og overlading i sjakk. For ikke å snakke om 18-måneders garantien som gjør Yoobao til en ganske trygg avtale.

USP: Slank design

Sjekk ut på Amazon

# 7. Anker PowerCore + Mini Aluminium Power Bank

Når du snakker om den mest ønskelige og bærbare kraftbanken, er Anker PowerCore + Mini den du bør holde helt øverst. Designet i leppestift-størrelse gir det et vakkert utseende som kan krydre din stilkvotient.

Med aluminiumskonstruksjonen er den holdbar og kan motstå slag. 3350mAh-batteriet kan gi tilstrekkelig lading til at du kan bruke din iPhone med litt mer frihet. Den leveres med PowerIQ-teknologi for å øke hastigheten på ladingen med den nødvendige sikkerheten.

Du kan velge ut denne fine strømbanken i fire attraktive farger som rosa, sølv, svart og gull. I tillegg tilbyr Anker 18 måneders garanti på PowerCore + Mini.

USP: Design av leppestift

Sjekk ut på Amazon

# 8. SANAG trådløs bærbar lader

SANAG Wireless Battery Pack er ultra-avansert med innebygde kabler og en dyktig Qi-ladepute. Den er designet for å fungere både som kablet og trådløs lader for enheten din. 10000mAh batteriet, det er fullt utstyrt for å lade iPhone raskt.

Et digitalt LED-display viser den gjenværende kapasiteten. Støtter overladet, overutladet, overspenning, overstrøm og kortslutningsbeskyttelse. Muligheten til å slå opptil fire enheter samtidig, gjør det svært brukervennlig.

USP: Qi trådløs lading

Sjekk ut på Amazon

# 9. PowerCore Power Bank med PowerIQ-teknologi fra Anker

De fire og en halv stjernene av mer enn 17000 kundevurderinger er en tydelig refleksjon av merkevarene og produktkvaliteten. Kraftbanken er designet for å utmerke seg i alle aspekter.

Det kan juice opp din iPhone 7 opptil syv ganger, takket være det pålitelige 20100mAh-batteriet. Med de avanserte PowerIQ- og VoltageBoost-teknologiene kan den eksterne laderen levere hurtiglading.

MultiProtect sikkerhetssystem sikrer at smarttelefonen din enkelt kan bekjempe farene som kortslutning. Videre kommer PowerCore ekstern lader med en pålitelig 18 måneders garanti.

USP: MultiProtect sikkerhetssystem

Sjekk ut på Amazon

# 10. AMAES Solar Power Bank

AMAES presenterer en bærbar sollader for iPhonene dine. Du kan lade denne strømbanken under dagslys og deretter lade iOS-enhetene dine hvor som helst. Merk at du kun må lade denne strømbanken på dagen bare under nødsfallet. Når det ikke er noen nødssituasjon, bruk USB-kabelen eller strømadapteren til å lade opp denne bærbare laderen.

Denne strømbanken er utstyrt med LED-lys med doble blitz og kan brukes mens du camper i skogen eller vandrer om natten. Det er også IPX5 regntett og sport 3-porter for samtidig lading. Når den er fulladet, kan du bruke denne 24000 mAh kapasitetsbanken i tre til fem dager.

USP: Miljøvennlig

Sjekk ut på Amazon

Det var alt folkens!

Logger av

Velg en av disse robuste kraftbankene til iPhone 7 og 7 Plus, og hold deg oppdatert gang på gang i ferier eller turer. Hvilken strømbank vil du bruke for å holde din iPhone ladet opp hele tiden? Jeg vil gjerne vite navnet. Dessuten, hvis det er noen maktbank som enkelt kan legge inn et jokertegn på denne listen, gi meg beskjed om det i kommentarfeltet nedenfor.

Det kan være lurt å innhente disse innleggene:

 • Beste iPhone 7/7 Plus Bluetooth-hodetelefoner
 • Beste iPhone 7/7 Plus-billadere
 • Beste dokkingstasjoner for iPhone 7/7 Plus
 • Beste iPhone 7/7 Plus-dokkingstasjon med høyttaler

Liker du denne listen? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​på Facebook, Twitter og Instagram for å øyeblikkelig få tilgang til flere slike topplister til iPhone og iPad.

Ansvarsfraskrivelse: iGeeksBlog mottar provisjoner når noen kjøper varene gjennom tilknyttede lenker.