Beste iPhone 8 Plus tilfeller for kvinner i 2020: Vakker design med misunnelsesverdig teft

Mens vi blar gjennom noen av de mest elegante dekslene, trodde tanken på å lage en eksklusiv samling av de beste iPhone 8 Plus-saken for kvinner. Vi trodde det ville være flott å plukke ut noen av de kuleste dekslene som ikke bare kan se attraktive ut, men også tilby den nødvendige pleien til smarttelefonen. Siden det ikke er noen brist på sjarmerende tilfeller, hadde vi ikke noe problem med å finne noen av de mest attraktive dekslene.

Første ting først, alle disse sakene er godt bygget og lager et formpasset par med iPhone. Dessuten kan de holde glødet i live lenge. Vil du kjøpe en til din helt nye iPhone 8 Plus? La oss gå over for å utforske dem alle!

Beste iPhone 8 Plus tilfeller for kvinner i 2019

Rask tilgang

 • Coolden
 • Hepix
 • KapCase
 • SMARTLEGEND
 • ESR
 • MOSNOVO
 • Ansiwee
 • Jesiya
 • Crosspace
 • Casegory
 • Speck Presidio
 • Giika
 • YINLAI

#1. Coolden

Coolden presenterer en sak som er full av gnister. Gylden gnist på den rosa bakgrunnen skaper iøynefallende mønstre. Når du rister på telefonen, vil glittere bevege seg fritt fra side til side.

Denne saken er nøyaktig kuttet ut for å gi deg full tilgang til knapper og kontroller. Coolden har brukt en støtsikker ramme med myk TPU og PC-hard støtfanger.

USP: Flytende glitter

Sjekk ut på Amazon

# 2. Hepix

Hepix har designet denne saken med blomstermønstre i hjørnene. Sentrum av baksiden er blank, og dermed er Apple-logoen synlig for alle. Dette designbeskyttelsesdekselet for full beskyttelse beskytter hvert hjørne av din iPhone med tykk polstring i hjørnene.

Merket har etterlatt utklipp for høyttalere, kameraer og andre viktige porter, slik at du enkelt får tilgang til funksjonene på din iPhone.

USP: Blomster mønster

Sjekk ut på Amazon

# 3. KapCase

Rosa roser på den svarte saken skaper en fantastisk effekt på øynene dine. Denne vakre kontrasten fanger umiddelbart oppmerksomheten når du ser på saken. Denne fasjonable saken har indre TPU og tøff ytre plast for å gi beskyttelse mot støt.

KapCase har holdt TPU-innerdekselet fleksibelt slik at det kan absorbere støtene for å beskytte din iPhone. Det ytre dekselet av plast vil spre seg når du slipper telefonen ved et uhell.

USP: Dobbelt beskyttelse

Sjekk ut på Amazon

# 4. SMARTLEGEND

SMARTLEGEND har brukt emblemer fra østlige religioner. Denne mandalaen representerer universet og påvirker brukere på en positiv måte. Den retro totem-stilen kombinert med populære farger gjør din iPhone mer unik.

Merket har brukt akryl PC-bakdeksel og TPU silikonramme for beskyttelse av telefonen din. For huden din har SmartLegend brukt det ikke-giftige materialet. Kantene på saken er hevet slik at det blir plass mellom overflaten og telefonens berøringsskjerm.

USP: Mandala mønster

Sjekk ut på Amazon

# 5. ESR

Har du lyst på glitrende design? Hvis ja, bør du ikke gå glipp av denne fengslende saken. Skjønt det luksuriøse bling diamantmønsteret, ser det veldig tiltalende ut. Konstruksjonen med to lag er befestet av PC og TPU.

Mens det robuste ytre skallet gjør det mulig å slå ned støt, hjelper det myke interiøret med å absorbere støt. Med den gummierte rammen gir den bedre grep, mens presise utskjæringer og responsive knapper gjør det lettere å få tilgang til alle funksjonene på enheten. Bortsett fra kommer den i bare to farger: rosegull og svart.

USP: Luksusbling diamantmønster

Sjekk ut på Amazon

# 6. MOSNOVO

Med blomstermønsteret ser MOSNOVO behagelig ut for øynene. Den klare designen sikrer at iPhone 8 Plus har nok frihet til å gjøre sin tilstedeværelse kjent. PC-ryggen og den myke TPU-støtfangeren forsterker strukturen. Takket være den smarte designen, passer den sømløst på phabletten. Med den kompakte strukturen tilfører det ikke mye vekt på enheten.

Et annet viktig trekk ved denne saken er at den ikke vil miste sjarmen så lett. De presise utklippene sikrer at du har enkel tilgang til alle funksjonene, mens taktile knapper lar deg kontrollere enheten din. Til slutt kommer MOSNOVO designer case i ti forskjellige mønstre.

USP: Blomster mønster

Sjekk ut på Amazon

# 7. Ansiwee

Kvinner kan bli imponert over det overlegne nivået av enkelhet. Og Ansiwee vet dette. Forenklet har Ansiwee ikke satt andre viktige funksjoner i saken på sidelinjen. Denne stilige utseendet er lett og gir minimum bulk.

Hybridvesken har fire hevet bakre beskyttelse for å beskytte enheten når du slipper den ved et uhell. Sjekk kamerautskjæringen, som er dypt nok til å beskytte linsen mot riper. Denne saken er laget av høy kvalitet TPU og polykarbonat for å motstå støt.

USP: Overlegen enkelhet

Sjekk ut på Amazon

# 8. Jesiya

Jesiya har en misunnelsesverdig profil. Rhinestone av høy kvalitet med luksuriøst diamantmønster trenger ikke å prøve for hardt for å bolle deg over! Med den pene oppbygningen har den en holdbar struktur.

Folioen fungerer også som et landskapstativ for den mer komfortable håndfri opplevelsen. Til slutt er Jesiya tilgjengelig i fem farger: champagne, blå, bowknot, rose og teal.

USP: Glitter Rhinestones

Sjekk ut på Amazon

# 9. Crosspace

Det som har imponert oss i Crosspace, er muligheten til å fungere beundringsverdig både som en fin damesekk og en hendig lommebokveske. Det er skåret ut av fineste PU-skinn. Det sofistikerte designet ser grasiøst ut på det.

Det er også en håndleddsstropp som lar deg bære saken godt. Du kan lagre et par kort og litt kontanter i innvendige lommer. Det er ikke alt; Crosspace kommer i syv fargevarianter inkludert rød, svart og blå.

USP: Sofistikert design

Sjekk ut på Amazon

# 10. Casegory

Casegory har en slank, men veldig beskyttende design. Kombinasjonen av topp kvalitet PC og TPU har gjort konstruksjonen veldig holdbar. Luftputede hjørner gir mer styrke i armhulen for å motstå støt.

Takket være de innebygde magnetene fungerer den også med den magnetiske bilfesten. Det er også en Apple-logoutklipp som gir mer teft til det. Saken er laget for å være helt anti-fingeravtrykk. Fremfor alt har du syv livlige farger å velge mellom.

USP: Innebygde magneter

Sjekk ut på Amazon

# 11. Speck Presidio

Enhver liste over de beste iPhone-sakene er ufullstendig uten dette populære merket. Speck Presidio har et gjennomsiktig design som lar smarttelefonen avsløre gløden med den nødvendige teft. Det kule mønsteret beriker designen ytterligere.

Denne to-lags saken er fullt i stand til å hindre dråper og bekjempe truslene om skraper. Hevet ramme fungerer som en perfekt beskyttelse for skjermen. Dessuten er Speck Presidio tilgjengelig i gullklar og rosa klar.

USP: Beskyttende konstruksjon

Sjekk ut på Amazon

# 12. Giika

Nok av blomster! Her er noe som stikker. Giika har brutt tradisjonen og brakt grønn kaktusdesign på sin beskyttelsesetui til iPhone 8 Plus. Denne støtsikre saken er laget av glatt mykt, fleksibelt TPU silikon deksel.

Den sklisikre saken har 2mm hevede kanter for å holde din iPhone berøringsskjerm beskyttet mot riper i overflaten. Den følsomme knappenes design lar deg enkelt trykke på strøm- og volumknappene.

USP: Grønn kaktusdesign

Sjekk ut på Amazon

#1. 3. YINLAI

Sulten? Her er et deilig ananas mønster trykt på beskyttelsesetasjen til din iPhone 8 Plus. Denne saken ser søt og stilig ut, og viser lilla blomstret ananas mønster på baksiden. Denne saken er laget av hardt PC-bakdeksel og fleksibel silikon indre støtfanger.

Denne dobbeltlagsbeskyttelsen sikrer beskyttelse mot støt, riper og dråper. Siden saken er tynn og lett, vil den ikke legge til noen bulk i telefonen.

USP: Slank og lett

Sjekk ut på Amazon

Det er alt!

Hva er din favoritt sak?

Etter å ha utforsket disse nydelige sakene, er jeg sikker på at du har valgt ut en bedårende drakt til phablet. Har du noe imot å fortelle oss navnet og kvaliteten du har likt i det?

Det kan være lurt å utforske:

 • Beste iPhone 8 Plus klare tilfeller
 • Beste iPhone 8 Plus tynne saker
 • Beste iPhone 8 Plus Kickstand tilfeller
 • Beste iPhone 8 Plus bilmontering

Liker du dette innlegget? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for å lese flere slike topp iPhone-tilbehørslister.