Slik slår du på familiedeling for Apple Arcade på iPhone eller iPad

Fra utseendet og vurderingene av det virker Apple Arcade som en himmel for spillere, og til bare $ 4.99 per måned kommer den uunngåelig ut som en. Imidlertid er abonnementstjenesten for videospill ikke bare begrenset til spillfanatikere. Den har over 100 spill, som kommer fra sjangre som passer alle spillets behov.

Videre inkluderer $ 4, 99 månedlig abonnementsplan familiedeling opp til 6 personer. HERREGUD!! Nå er det et godt kjøp. Men hva er egentlig familiedeling, og hvordan kan du aktivere familiedeling for Apple Arcade. For å gjøre ting mer lukrative og lommevennlige, kommer tjenesten med en måned gratis prøveperiode.

Spesielt er familiedelingsfunksjonen også tilgjengelig i prøveperioden. Så ikke vær så egoistisk og stopp gleden ved å spille på bare deg, del det med venner og familie. Her er alle detaljene du trenger å vite:

Hva er familiedeling?

Det sies at 'deling er bryr seg', og familiedeling er bare Apples måte å gjenta det på nytt. Under funksjonen lar Apple deg dele abonnementene og kjøpene dine opptil seks familiemedlemmer. Du kan dele hele tjenesten fra tech-giganten som Apple News +, Apple Books, iTunes, Apple Music, iCloud lagringsplan og selvfølgelig Apple Arcade-abonnementet.

Du kan også dele et fotoalbum, en familiekalender og til og med hjelpe med å finne hverandres manglende enheter; i alt er det Apple innebygd 'familiegruppe' for deg og dine kjære.

Er det bare familie?

Er ikke gode venner like viktige som familien? Vel, Apple begrenser ikke delingen bare til familie. Siden funksjonen ikke ber om bekreftelse om medlemmene som er lagt til, kan du legge til hvem som helst. Enten det er din beste venn, kollega, søsken, barn, andre spillentusiaster eller romkamerat, inviterer du bokstavelig talt alle til å være en del av Apple Arcade-abonnementet ditt.

Den eneste fangsten er at den inviterte skal ha en Apple ID og en iOS-, iPadOS-, tvOS- eller macOS-enhet å spille spillene på. Skjønt, det er en ting til du absolutt bør være oppmerksom på før du deler Apple Arcade-abonnementet.

Deling av kjøpsinformasjon

Familiedeling-funksjonene gir alle i gruppen tilgang til det primære kredittkortet til familieeieren. Det er hvem som helst i nevnte familiegruppe som kan se betalingsinformasjonen som er lagret og nummeret på kredittkortet ditt. Videre kan informasjonen brukes til å gjøre kjøp av App Store.

Noe som gjør ting litt vanskelig, og begrenser delingen til folk du kan stole på med slik informasjon. Selv om det er en måte å omgå situasjonen som har blitt diskutert nedenfor; Jeg vil fremdeles oppmuntre deg til å dele fornuftig, smart og konservativt.

  • Slik konfigurerer du familiedeling for Apple Arcade på iPhone eller iPad
  • Slik fjerner du familiemedlemmer til Apple Arcade-abonnementet ditt
  • Slik slutter du å dele betalingsinformasjonen din til familiemedlemmene dine på iOS-enhet

Slik konfigurerer du familiedeling for Apple Arcade på iPhone eller iPad

Personen som initialiserer familiedeling får tittelen familiearrangør; i utgangspunktet administratoren av denne familiegruppen. Arrangøren er personen som kan legge til eller slette et medlem fra familien. Fremover vil arrangøren motta kjøpsforespørsler for kjøp som noen i familiegruppen gjør, voksen eller barn.

I tilfelle du bestemmer deg for å kansellere Apple Arcade-abonnementet, kan det bare tilbakekalles av medlemmet som kjøpte abonnements-ID.

Trinn 1. Åpne Setting-appen på din iPhone eller iPad.

Trinn 2 . Trykk på Apple ID-profilen din .

Trinn 3. Velg kategorien Sett opp familiedeling .

Trinn 4. Trykk på Kom i gang.

Trinn 5. Velg iTunes & App Store- kjøp.

Trinn 6. Bekreft kontoen din ved å trykke på Fortsett.

Trinn 7 Trykk på Fortsett, dette vil dele betalingsinformasjonen din.

Trinn 8. For å sende invitasjoner, trykk på Inviter familiemedlemmer.

Trinn 9. Skriv inn invitatørens navn og send meldingen.

Når de inviterte godtar invitasjonen din, legges de automatisk til i familiedeling. Alle medlemmene av Family Sharing har nå tilgang til Apple Arcade.

Hopp over disse trinnene, hvis familiedeling allerede er aktiv, da alle medlemmene automatisk vil få Apple Arcade-abonnement. For å se medlemslisten din, åpner du bare Innstillinger → Apple ID → Familiedeling .

Hvis du vil legge til et annet familiemedlem, trykker du på Legg til familiemedlem og følger instruksjonene. Medlemmer kan laste ned og spille hvilket som helst spill de foretrekker.

Informasjonen om deres nedlastede spill og deres spillstatistikk vil bli lagret på deres individuelle Apple ID. Du kan imidlertid bruke innstillinger for foreldrekontroll for barn å overvåke og blokkere bruksområder.

Slik fjerner du familiemedlemmer til Apple Arcade-abonnementet ditt fra iPhone eller iPad

I likhet med å legge til et familiemedlem, er denne retten begrenset til familiens arrangør. Dette kan også være nyttig når du vil ta noen av familieplanen og legge til noen nye.

Trinn 1. Åpne Innstillinger → trykk på Apple ID-profilen din → Familiedeling, og trykk på medlemmet du vil slette.

Steg 2. Trykk på Fjern medlem.

Trinn 3. Bekreft handlingen ved å trykke på Fjern medlem.

Når den er fjernet, vil ikke brukeren kunne spille eller laste ned Apple Arcade-spill. Når det gjelder de nedlastede spillene, vil de be om en abonnements-ID når de åpnes. Spillstatistikken deres påvirkes ikke og vil lagres i Apple-ID-en selv.

Slik slutter du å dele betalingsinformasjonen din til familiemedlemmene dine på iOS-enhet

Som nevnt over, når du legger til familiemedlemmer, deler du kredittkortinformasjonen din med dem. Når du eller et familiemedlem åpner siden Innstillinger → Familiedeling på enheten sin, ser de ' ' ved siden av fanen Innkjøpsdeling . Dette indikerer at når de trykker på kjøpsdeling, kan de se arrangørens betalingsinformasjon.

Imidlertid kan det ikke være trygt, spesielt når du legger til romkamerater eller venner eller kolleger. I så fall kan du velge å slutte å dele betalingsinformasjonen din i Familiedeling.

Trinn 1. Åpne Innstillinger → Apple ID-profil → Familiedeling på iPhone eller iPad.

Steg 2. Trykk på Kjøp deling fra delen Funksjoner .

Trinn 3. Velg Stopp deling av familiekjøp.

Trinn 4. Bekreft handlingen for å slutte å dele kredittkortinformasjonen din i Familiedeling.

Når dette er gjort, vil kategorien Innkjøpsdeling vise " Av " på alle familiemedlemmer. Hvis de i tillegg trykker på Innkjøpsdeling; de vil bli møtt med en ' Spør din organisator ' -melding. Dette vil ikke påvirke Apple Arcade-delingsinnstillingene.

Ett abonnement - Ulike enheter, forskjellige hems og forskjellige spillere

En abonnementsbasert spillplattform som inkluderer familiedeling er et relativt nytt konsept; åpenbart er det mange spørsmål som trenger svar. En av de vanligste vesener, kan folk spille forskjellige spill samtidig på Apple Arcade?

Å, ja, de kan !! I utgangspunktet gir Apple Arcade-familien seks Apple-IDer med abonnement. Hvert spill må lastes ned individuelt på hver enhet. Brukeren kan logge på Apple Arcade fra hvilken som helst kompatibel enhet og spille spillene de ønsker. Når spillstatistikken er lagret i deres respektive ID-er, kan de dessuten fortsette spillene nøyaktig der de dro; etter at de har logget inn.

Hva med å spille mot hverandre?

Kan to medlemmer spille mot eller med hverandre i Apple Arcade, et grunnleggende spørsmål for konkurrerende slag? Vel, ja selvfølgelig, hvordan kan Apple gå glipp av denne viktige detalj. Akkurat som et hvilket som helst online flerspillerspill som gjør det mulig å spille med hverandre eller ved siden av hverandre ved å bruke en invitasjonskode. Selv om du slår dine kjære, trenger du kanskje noen kule spillkontrollere for din iPhone, iPad og Apple TV.

Game On !!!!

De siste årene har abonnementsbaserte tjenester økt. Enten det er musikk, TV-show, filmer eller nyheter, det er en app som vil gi deg innhold i en månedlig / årlig abonnementsperiode. Apples nyeste satsning, Apple Arcade, er et lignende forsøk for spillere. Og en veldig effektiv ettersom Apple Arcade gir deg tilgang til premium og eksklusive spill uten kjøp eller annonser i appen.

Du vil gjerne lese disse innleggene også:

  • Slik tillater jeg ikke-tillit til snarveier i iOS 13 og iPadOS
  • Hvordan beskjære og trimme video i iOS 13 på iPhone og iPad
  • Slik bruker du Finn mine venner i iOS 13 på iPhone og iPad
  • Hvordan ta en Slofie på iPhone 11, 11 Pro og 11 Pro Max

Jeg tror det er slik vår nåværende og fremtidige mobilspilling skal se ut, hva tar du for deg? Har du prøvd Apple Arcade ennå? Hvilket spill er du mest spent på?

Del anmeldelser, synspunkter og spørsmål med oss ​​i kommentarfeltet nedenfor. Du kan også få kontakt med oss ​​på våre Facebook-, Twitter- og Instagram-sider.

 

Legg Igjen Din Kommentar