PaperPlane av ITIGIC: iPad-lignende Launcher for Windows Desktop

iPad Pro er alltid din drømmeenhet, men med den kostbare koden er du bare en drømmer og ikke en oppnåer. Men denne drømmen kan nå oppfylles med ITIGIC, som har kommet med PaperPlane Smart Launch.

Denne smarte lanseringen fungerer på Windows-skrivebordet ditt for å gjøre det om til en vakker iPad-lignende skjerm. Dette verktøyet er 100% gratis. Med dette gratis lanseringsprogrammet kan du enkelt få tilgang til de mest brukte appene, spillene, filene, nettstedene og mer. Alt du trenger er Windows 10 / 8.1 / 7 / Vista / XP.

ITIGICs PaperPlane: iPad-lignende Launcher for Windows Desktop

Når du har lastet ned og kjørt denne starteren vellykket, dobbeltklikker du bare på det originale skrivebordet. Dette vil få opp det nye skrivebordet med alle appene som er sekvensert med frekvens av bruk. Dette vil spare tiden din ved å la deg raskt få tilgang til apper og programmer du bruker ofte eller mest.

Etter at du har tatt med PaperPlane-starteren, høyreklikker du på det tomme stedet (ikke på noe ikon); en meny vises med syv alternativer. Det er her du kan tilpasse appen. For det første, hvis du har utviklet noen følelser overfor denne starteren, kan du stille inn Desktop Mode ved å høyreklikke.

Du kan legge til ny fil, mappe, spill eller weblink til skrivebordet; I tillegg kan du også tilpasse størrelsen på ikoner, avstand mellom de to ikonene og antall ikoner per rad. Angi også antall ikoner per rad og antall rader på det nye skrivebordet. Høyreklikk på PaperPlane-skrivebordet og gå til Innstillinger; ser du antall faner som Generelt, Layout, Aktivering, Utseende og andre.

Utseende-fanen vil sikkert fange oppmerksomheten din, da dette lar deg endre bakgrunnen på skrivebordet. Klikk på "Tilpasset bakgrunnsbilde" avkrysningsrute og velg favorittbildet ditt fra mappen. Men sørg for at du ikke har merket av for "Aktiver bakgrunnssløring", som er rett over "Tilpasset bakgrunnsbilde".

Layout er en annen kul funksjon i PaperPlane; denne funksjonen lar deg spille med ikonstørrelse og antall ikoner du vil angi på skrivebordet. Du kan stille inn ikonstørrelse til stor, middels, liten og tilpasse; angi også ikonnummer per rad, radnummer per side og avstand mellom hver rad.

PaperPlane har blant annet funksjoner i søkefeltet for raskt å finne apper, filer, URL-er osv., Dra og slipp, høyreklikk-menyen for å legge til snarveier, automatisk tilbake og gjenopprette. Nå kan du glede deg over et helt nytt skrivebord som gir et inntrykk av en iPad.

Pris: Gratis

nedlasting

Del dine tilbakemeldinger med oss ​​i kommentar og kontakt oss på Facebook, Twitter og Google Plus.