Slik fjerner du et medlem fra iOS 8 Familiedeling på iPhone / iPad

Familiedeling er utvilsomt en unik funksjon med nye ideer til iOS-økosystemet. Med familiedeling (i iOS 8) kan du nå dele kjøpte apper / filmer / musikk og annet innhold med opptil 6 personer som er lagt til familiedelingskontoen din. Du kan lese mer om familiedeling her.

Det vi har å gjøre med her, er å fjerne et medlem fra familiedeling. Det er så enkelt som, for eksempel, å legge til et medlem. Faktisk enklere. Når du har fjernet medlemmet, kan ikke dette medlemmet få tilgang til delte kjøp (før han / hun legges tilbake igjen). Det krever knapt noen få skritt for å fjerne ethvert medlem av din familiegruppe.

Slik fjerner du et familiemedlem fra familiedeling på iPhone eller iPad

Trinn 1. Åpne innstillinger.

Steg 2. Trykk på iCloud.

Trinn 3. Trykk på Familie.

Trinn 4. Trykk på familiemedlemmet du vil fjerne.

Trinn 5. Trykk på Fjern.

Det er alt!

Du har fjernet medlemmet du ikke vil ha i gruppen din. Fra nå av vil det fjernede medlemmet ikke lenger kunne få tilgang til delte dokumenter eller delte kjøp av apper / musikk / filmer osv.

Med familiedeling må du huske at du ikke kan bytte gruppe mer enn to ganger i løpet av et år. Du kan se det som en stor begrensning, men slik er det. Familiedeling handler om å holde en gruppe mennesker forent eller holde kontakten 24/7 uten ulemper.

Gjennom denne nye funksjonen ved familiedeling har Apple prøvd å gjøre deling i en gruppe for å være mer komfortabel og enkel. Derfor er det denne begrensningen av bare seks medlemmer i en gruppe.

En annen begrensning som alltid får deg til å se på denne familien som deler nøyaktig slik du blir behandlet i en familie. Du kan ikke bruke den samme Apple-ID-en med mer enn en familiegruppe om gangen.

Det er det!

Vil du utforske flere hvordan du gjør det? Last ned appen vår, og hold deg oppdatert med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for aldri å gå glipp av de siste artiklene våre.

 

Legg Igjen Din Kommentar