De beste Apple Watch Photos & Camera-appene fra 2020: Lag og lagre søte minner

La oss sette det ut av veien i begynnelsen selv! Apple Watch-kameraappene er bare en utvidelse av iOS-ledsagerappene sine. Så du bør ikke forvente mye av dem.

Så hvorfor vil du skaffe deg en? Nå kan kameraappene få smartklokken til å fungere som en super hendig fjernkontroll. Dessuten kan de også la deg bruke angitt selvutløser for å ta attraktive bilder.

Hvis du er villig til å gjøre smarturet ditt til å spille en aktiv rolle for mobilfotograferingen, kan disse bildene og kameraappene for Apple Watch oppfylle forventningene. Finn ut hvilken du ser etter dine preferanser!

Beste foto- og kameraapper for Apple Watch i 2019

#1. ProCam 6

ProCam 6 er surret med høykvalitetsfunksjoner som er designet for å ta fantastiske bilder og videoer. Du kan kontrollere eksponering, fokus, lukkerhastighet og hvitbalanse for å knipse fine bilder.

Bruk selvutløser for å knipse oppsiktsvekkende selfies. Dets rulle- og steppersystem er blitt modellert i henhold til DSLR-kamera. Dessuten lar det deg ta stillbilder selv under videoopptak.

Pris: $ 5.99

nedlasting

# 2. Ghost Lens + Scary Photo

Med denne fantastiske appen kan du klone ditt eget spøkelse. Den lar deg bruke filtre og fx for å berike kvaliteten på bildene dine.

Benytt deg av masse justerbare oppsett for å skape en fantastisk collage. Du vil kunne justere filterstyrken for hver del av bildet. Det er over 100 spøkelsesklistremerker for å få bilder til å se morsom morsom ut. Velg mellom over 80 skrifter for å gjøre teksten mer attraktiv.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Del bilder

“Split Pic” er en pen collageprodusent og layoutredaktør som ser ut som dekorerer bildene dine vakkert. Appen fungerer ved å dele kameraet ditt i flere seksjoner med flere oppsett.

Du kan også velge mellom mange forskjellige oppsett for å designe bildene dine elegant. Bruk de 14 tilpassede fotofiltrene for å få øyeblikkelig effekt. Du vil justere bildene dine, flytte de delte stolpene, zoome inn eller ut og prøve ut en rekke redigeringsalternativer for å pryde mesterverket ditt.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. kamera +

“Camera +” kan skryte av eksepsjonell design. Du kan stille eksponering separat fra fokus. Med burst-modus vil du fange lynraske strømmer av bilder.

Den avanserte digitale prosessoren kombinert med opptil 6x zoom sikrer deg å ta fantastiske bilder. Bruk fremre blits til å fange fantastiske selfies, selv i mørke rom. Du kan dele bildene dine på Twitter, Facebook og Flickr.

Pris: 2, 99 dollar

nedlasting

# 5. ProCamera

Ta din mobilfotografering til neste nivå med ProCamera 8 + HDR-app. Det er raskt, enkelt og profesjonelt. Dette er en foto-, video- og redigeringsapp spekket med ultramoderne teknologi.

Det intuitive brukergrensesnittet blir satt pris på av de mest fullførte fotograferne. ta fantastiske HDR-bilder og kontroller eksponeringen nøyaktig og fokuser med en enkel sveipe. I sin siste versjon har appen fjernutløser for Apple Watch, Pro-timer, avansert HFR-videoopptak og konfigurerbar kameravelger.

Pris: $ 5.99

nedlasting

# 6. Hydra

Hydra utmerker seg i å ta bilder av høy kvalitet selv i lite lys. Muligheten til å slå sammen opptil 60 bilder hjelper den ikke bare å fange mer lys, men også fantastiske bilder.

Den kommer med fem fangstmoduser som HDR, Hi-res-modus, Video-HDR, Lowlight og Zoom. Basert på en alternativ metode er HDR-modus i stand til å knipse opptil 20 bilder. Hi-res-modusen er utstyrt for å gi opptil 32MP bilder.

Pris: $ 4.99

nedlasting

# 7. DSLR-kamera

For å ta attraktive bilder og forbedre utseendet til bildene dine, er "DSLR Camera" et ganske bra alternativ. Appen utnytter AR for å velge det beste synspunktet for bilder og klipp. Du kan forhåndsvise bildene dine, pryde dem og enkelt legge dem ut på dine sosiale sosiale nettsteder.

Den smarte algoritmen velger automatisk de mest passende filtrene for bildene dine. Og med over 140 filtre underveis, kan du øyeblikkelig forandre utseendet til dine bilder. Til slutt fungerer Apple følgesvenn-appen sin effektivt for å la deg kontrollere handlingen.

Pris: $ 0, 99

nedlasting

# 8. Slow Shutter Cam

På tide å ta iøynefallende bilder med langsomme effekter på lukkerhastigheten! "Slow Shutter Cam" har vunnet mye ros og til og med vært Apples beste nye app.

Det som gjør denne fotograferingsappen til et flott alternativ er muligheten til å tilby noen markante funksjoner med DSLR-kamera. Dra nytte av de tre opptaksmodusene som bevegelsesoskarphet, lite lys og lysløype for å snappe fascinerende bilder.

Juster enkelt fokus / eksponering, og se også livevisning av bilder. Sett dessuten selvutløseren til å ta bedre bilder uten noe problem.

Pris: $ 1, 99

nedlasting

# 9. infltr - Uendelige filtre

“Infltr” er unik i seg selv. Det som gjør at denne appen skiller seg ut fra resten er den enorme samlingen av filtre. Det betyr at du har mer frihet til å finpusse utseendet til bildene dine. I tillegg kan du også lage tilpassede filtre for å designe bildene dine.

Få tilgang til bildene dine fra Dropbox og Adobe Creative Cloud for redigering direkte fra denne appen. Det er 23 superhendige verktøy som lar deg lage fine filtre. Og lagre de opprettede tingene som favoritter for raskt å få tilgang til dem. Husk at bare Infltr Pro ($ 3, 99 / månedlig og $ 18, 99 / årlig) kan la deg låse opp alle funksjonene.

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. Camera Plus

"Camera Plus" gjør fotografering og videoopptak superenkelt. Du kan enkelt bytte mellom kameraer foran og bak.

Det er også en nedtellingstimer som lar deg forberede deg på skuddet. Du kan sjekke live-forhåndsvisningen mens du tar bilder. Se den umiddelbare forhåndsvisningen av bildet etter at du har tatt det for å finne ut om du har klikket det perfekte bildet eller gått glipp av merket.

Pris: $ 0, 99

nedlasting

Logger av…

Apple Watch er utviklet for å fungere som en utvidelse av iPhone, og kan ikke utføre all funksjonen du kan gjøre gjennom din iPhone. Men jeg forventer at klokken vil ha litt mer muskler i fremtiden. Disse fotoappene for Apple Watch er bare utvidelsen av iPhone-appene sine, og har derfor noen begrensninger.

Det kan være lurt å sjekke ut disse applistene som:

  • Beste fotoredigeringsapper for iPad
  • Beste fotoredigeringsapper for iPhone
  • Beste collage-lage iPhone-apper
  • Beste videoredigering iPhone-apper

For å få enkel tilgang til alle topphistoriene, last ned iGeeksBlog-appen og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Telegram.