Kan jeg handle min iPhone 5 for iPhone 5S? [Og spar mer penger]

IPhone 5S slipp 20. september, og det første i hodet til flere brukere (av iPhone 5) er dette: kan jeg bytte min iPhone 5 for en iPhone 5S?

Å oppgradere til den nyeste iPhone-en når du er i en kontrakt har aldri vært en enkel oppgave med mindre kontrakten din går ut til rett tid. Tjenesteleverandørene vil være uenige i det, men vi vet alle hvor komplisert det kan bli.

Men som CBSNews uttrykker det, kan du faktisk bytte inn iPhone 5 (hvis den er ulåst, desto bedre) for en ny iPhone 5S. Utenom kontrakten iPhone 5 vil være en enklere ting å håndtere mens innkjøring av din gamle iPhone 5 kan vise seg å være kostbart og litt kjedelig hva med alle formaliteter og regler for transportøren å håndtere.

Kan jeg handle min iPhone 5 for iPhone 5S? [Og spar mer penger]

Trading-in

Maks verdi: $ 300 +

Hvor: Apple Store, Carriers, WalMart, Amazon, Best Buy.

Hvis du slår inn iPhone 5 til transportøren din, henter du alt fra $ 250 til ingenting, avhengig av hvilken tid på kontrakten du er i. Dette avhenger og varierer avhengig av transportører og forhandlere.

Apples eget resirkuleringsprogram er et flott sted å lete. En iPhone 5 kan hente så mye som $ 300, men man må merke seg at Apple dropper iPhone 5-linjen som kan påvirke prisen.

Selger det andre steder

Maks verdi: $ 400 +

Hvor: Flipsy, E BikeBest, Craigslist

Hvis du eier en ulåst iPhone 5, står du sannsynligvis fritt til å selge den hvor som helst og få den beste prisen. Det faktum at Apples iPhone 5 blir foreldet, kan redusere enhetens verdi.

Det må motvirkes av antall mennesker som venter på å få hånden på en iPhone 5. iPhone 5C, selv om den er så god som iPhone 5, vil aldri bli solgt for $ 300 eller så før minst 2-3 måneder etter utgivelsen.

Vi har våre egne favorittsteder der du kan selge din iPhone 5:

  • Flipsy
  • SellCell.com
  • Den alltid tilstedeværende Craigslist

Avhengig av forhandlingene dine og tilstanden til iPhone 5, kan du score så mye som $ 400 for enheten din. Du vil fremdeles være om lag 250 dollar.

Lås opp og selg

Maks verdi: $ 400-500

Hvor: Samme som over

Du kan åpenbart låse opp iPhone 5 selv om den er under kontrakt (med mindre den ikke er kjøpt etter januar 2013).

Vi kan ikke vise deg å låse opp metoder, men du kjenner Google og du kjenner YouTube, og det er nøkkelen til å finne ut hvordan du kan låse opp iPhone 5. Vi er ikke tilhenger av Library of Congress som bestemmer om å låse opp heller.

Du kan selge din iPhone 5 i kildene nevnt over. Det kan hente deg opp til $ 400- $ 500 avhengig av tilstanden til iPhone 5.

Ønsker å ta igjen flere slike artikler? Sørg for å laste ned appen vår og følg med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for aldri å gå glipp av de siste historiene våre.

 

Legg Igjen Din Kommentar