Slik installerer du apper på Apple Watch: Aller det første du trenger å vite etter å ha kjøpt Apple Watch

Apple Watch er designet for å være et ultimativt tidsapparat, og har noen avanserte funksjoner og førsteklasses teknologier. En ny enhet som kommer til stykket betyr at brukerne må samhandle med noe de kanskje ikke har visst før.

Det er ikke så enkelt å installere apper på Apple Watch som på iPhone eller iPad. Det er fordi du må gjøre det gjennom Apple Watch-appen på iPhone. Ideelt sett ønsker du å installere apper direkte fra klokken din.

Uansett vil du installere apper på Apple Watch og lete etter en enkel måte å bli gjort på. La oss komme videre med prosessen!

Slik installerer du apper på Apple Watch

Trinn 1. Passer Apple Watch med iPhone.

Steg 2. Gå til Apple Watch Companion-appen for iPhone.

Trinn 3. Finn App Store for Apple Watch og trykk på den.

Trinn 4. Neste gang kan du laste ned apper fra Apple Watch App Store som vanlig.

Det er gjort!

Når du kobler Apple Watch med iPhone, kan du få tilgang til noen innstillinger som du kan tilpasse Watch etter beste smak.

Akkurat som i App Store som du finner på din iPhone, vil også Apple Watch App Store omfatte mange Apple Watch-kompatible apper.

Per nå er tredjeparts Apple Watch-apper plassert på iPhone. Imidlertid vil det Cupertino-baserte selskapet sannsynligvis tillate utviklere å lage apper som kan finne sin plass på selve Apple Watch, senere i år.

Det var alt folkens!

Liker du dette tipset? Last ned appen vår, og hold deg oppdatert med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for aldri å gå glipp av de siste artiklene våre.

 

Legg Igjen Din Kommentar