Apple TV festet på Apple-logoen, vil du ikke vise video eller spille av lyd? Her er Fix

Etter å ha brukt “Apple TV” lenge, kan jeg si at det er opp til oppgaven på alle fronter. Imidlertid er det ikke perfekt og kan bli plaget med problemer akkurat som alle andre menneskeskapte enheter. Forleden dag vil ikke Apple TV-en min vise video eller spille av lyd. Jeg prøvde noen få løsninger, og en av dem fungerte heldigvis for meg.

Jeg trodde det ville være verdt å dele erfaringen min og triksene som ble kvitt problemet. En ting som er verdt å merke seg er at følgende løsninger også kan være nyttige i å fikse andre problemer som Apple TV som sitter fast på Apple-logoen eller at TV-en ikke svarer.

Apple TV festet på Apple-logoen, viser ikke video eller spiller lyd? Prøv disse løsningene

Løsning 1: Kontroller strømledningen

Forsikre deg først og fremst om at Apple TV-en er koblet til strøm og at statuslyset er på. Bare i statuslyset vises ikke, bruk fjernkontrollen til å vekke TV-en.

Hvis det ikke fungerer, kobler du fra strømledningen fra Apple TV og venter i 30 sekunder. Og plugg deretter strømkabelen igjen. Hvis problemet fortsatt fortsetter, kan du prøve å bruke et annet strømuttak.

Løsning 2: Sjekk om HDMI-kabelen fungerer som den skal

I tilfelle statuslampen lyser, men du ikke hører lyd eller ser video, sjekk ut HDMI-kabelen. Koble den fra støpselet, og koble den deretter ordentlig til Apple TV.

Hvis HDMI ikke ser ut til å fungere i det hele tatt, kan du ta en titt på de beste HDMI-kablene for Apple TV 4K for å kjøpe en mer holdbar og effektiv kabel.

Løsning 3: Kontroller TV- eller mottakerinnstillingene

Hvis TV-en har flere HDMI-porter, kan du prøve å bytte til HDMI-inngangen på TV-en eller mottakeren som Apple TV-en er koblet til.

Hvis du har en annen HDMI-kabel, kan du prøve å bruke den med en annen HDMI-port.

Løsning 4: Bytt til en annen visningsmodus

Hvis svart skjerm vises på Apple TV eller Apple-logoen vises kort før du går tilbake til en svart skjerm, bruk fjernkontrollen til å endre videooppløsninger:

  • På Apple TV 4K eller Apple TV (4. generasjon): Du må holde Meny og Volum nede i 5 sekunder og deretter slippe. TV-en vil bytte til en ny oppløsning hvert 20. sekund. Deretter må du klikke OK og velge en oppløsning.
  • Hold på Meny og Opp i 5 sekunder på Apple TV (2. eller 3. generasjon). Nå vil TV-en din bytte til en ny oppløsning hvert 20. sekund. Klikk på OK for å velge en oppløsning.

Løsning 5: Koble Apple TV direkte til TV-en

Har du ikke fått fikset ennå? Prøv å koble Apple TV direkte til TV-en din med en HDMI-kabel.

  • Sørg for ikke å koble til en bryter eller mottaker, og bruk HDMI 1 eller Input 1 på TV-en.
  • Hvis Apple TV er koblet direkte til TV-en og startskjermen vises, kobler du til andre enheter som en mottaker eller HDMI-bryter én etter én.

Løsning 6: Gjenopprett Apple TV via iTunes

Hvis Apple TV fortsatt ikke svarer, kobler du den til datamaskinen og tvinger en gjenoppretting ved hjelp av iTunes.

Trinn 1. Koble Apple TV til datamaskinen din med en USB-C til USB-kabel .

Steg 2. Åpne iTunes og velg Apple TV fra Enheter-menyen.

Trinn 3. Nå, klikk på Gjenopprett Apple TV .

Løsning 7: Hvis alt annet mislykkes…. Kontakt Apple Support

Hvis ingen av løsningene har løst problemet og Apple TV fortsatt ikke slås på, ser du en Apple-logo på skjermen eller ikke hører lyd, kontakt Apple Support.

Du må kanskje oppgi Apple TV-serienummeret ditt; Det er tre måter du kan få det til.

Hvis set-top-boksen kan starte opp, gå over til Innstillinger → Generelt → Om .

Alternativt kan du gå til Innstillinger → Fjernkontroller og enheter → Bluetooth → Fjernkontroll for Siri Remote serienummer.

  • I tilfelle Apple TV ikke svarer, kan du sjekke serienummeret ved å koble det til Mac-en via USB-C-kabelen og starte iTunes .
  • Serienummeret skrives ut på bunnen av enheten, under FCC-symbolene og informasjonen.

Hvilke triks fungerte for deg?

Hvilket av de ovennevnte triksene løste problemet? Gi oss beskjed om navnet og fortell oss om det er noen annen løsning for å løse et slikt problem.

Det kan være lurt å henvise disse innleggene også:

  • Beste 4K-TVer for Apple TV
  • Beste 4K-skjermer for Apple TV
  • Hvordan bruke Apple TV Remote fra iOS 11 Control Center
  • Slik bruker du Apple Watch som Apple TV Remote

Finn dette innlegget nyttig? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for å lese flere slike artikler.