Beste GIF Maker iPhone-apper fra 2020: Lage lykke med bevegelige bilder

Hva med å legge til liv til dine levende bilder, bilder eller videoer? GIF er krydret med kreativitet og effektivt visuelt, og lar deg uttrykke følelser og formidle budskapene dine på kunstneriske måter. Det være seg en live-video, eller et bevegelig bilde, det er veldig enkelt å konvertere den til iøynefallende GIF-er ved hjelp av apper. Derfor, for å lage underholdende animerte bilder, trenger du bare å se gjennom disse beste GIF-skaper-appene for iPhone og velge de mest passende for din spesifikke smak!

Appene har flere spennende funksjoner som å legge til flere effekter som forbedrer skjønnheten i det visuelle. Du kan legge til bildetekster for å uttrykke følelser og for å formidle budskapet. Du har også forskjellige filtre som hjelper GIF-ene til å se mer imponerende ut. Er du forberedt på å lage et fantastisk GIF? La oss raskt gå gjennom GIF-skaperappene for iPhone og iPad!

Beste GIF Maker-apper for iPhone og iPad i 2019

#1. GIF-maker

GIF Maker er uten tvil den første appen for å opprette og dele GIF på din iPhone. Ved å bruke kjøp i appen, kan du lage ubegrensede GIF-er fra videoer og bilder. Dessuten kan du lage ubegrenset meme ved å bruke premiumfiltre, klistremerker og skrifter.

Premium GIF Maker er annonsefri, slik at det ikke er noe som hindrer deg i å skape moro på iOS-enheten din.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Giphy Cam

Nesten alles favoritt-app for GIF-produsenter er her. Bortsett fra å lage fantastiske GIF-er, kan du spille inn fantastiske bilder med Giphy Cam. Ta videoer, levende bilder eller bilder og konverter dem til morsomme GIF-er. Du kan legge til noen spennende filtre med "rad" -effekter for å gjøre det mer forlokkende også.

Hvis du vil at GIF-ene skal være litt mer underholdende, kan du legge til tilbud, morsomme klistremerker og ansiktssporet tilbehør. Dette vil også forsterke sjarmen til bildet ditt. Bli også øyeblikkelig sosial med dine kunstneriske GIF-er.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. ImgPlay

For å lage morsomme GIF-er, bør du ikke se lenger enn "ImgPlay." Appen lar deg lage GIF ved bruk av levende bilder, sprengte bilder og videoer. Du kan velge mellom forskjellige pent utformede filtre for å dekorere videoen din.

Du har muligheten til å kontrollere rammenes spillehastighet og retning. Rediger rammesektoren og bestill for å gi ditt GIF ønsket utseende. Når du først er fornøyd med mesterverket ditt, kan du lagre det i kamerarollen og til og med dele det via Facebook, Twitter, Instagram og andre sosiale nettverksapper.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. 5SecondsApp

5SecondsApp er opprettet for å animere GIF-er fra bildene og videoene du har lagret i Bilder-appen. Enten det er burst-bilder, levende bilder eller animert PNG, kan du konvertere dem til GIF ved å bruke denne appen på iOS-enheten din. Filtre og tekstnotater vil forbedre kreativitetene dine.

Du kan omorganisere rammer av GIF-er og kontrollere hastigheten på avspilling. Når du har opprettet en morsom GIF, kan du dele lenker til sosiale medier. Dessuten lar denne appen deg også dele GIF-filer via e-post, MMS og utklippstavle.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Video til GIF

Video til GIF lar deg konvertere lokale og iCloud videoklipp til spektakulære GIF-er. Du har 15 fotoeffektmaler du kan velge mellom. For å berike det visuelle, gi en hvilken som helst effektmal. Dessuten kan du legge til animert innhold for å formidle budskapet ditt og gjøre GIF mer uttrykksfull.

I tillegg er det veldig enkelt å rotere, reversere og endre kvaliteten på GIF-er. En gang er GIF-en din opprettet, del den på sosiale medieplattformer som Facebook, Twitter og andre. Du kan også få URL-en til å dele den med vennene dine.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. GIF-brødrister

Det er en veldig enkel, men likevel veldig funksjonell GIF-produsent. Du kan velge forskjellige bilder fra fotogalleriet ditt, sprekke bilder og konvertere dem til attraktive GIF-øyeblikkelig. Appen består av alle typer effekter og filtre som gjør at mesterverket ditt skiller seg ut.

Det er forskjellige alternativer som er gitt for å konvertere bilder til GIF-er. Velg et av alternativene for å få et øyeblikkelig GIF. Du kan lage den dekorative collageen til bildene dine. Hvis du vil glede deg over avanserte funksjoner, kan du gå for pro-versjonen og ha dramatiske GIF-er på plass.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. Giffer

Vil du ha en morsom samling av GIF-er for å underholde dine kjære? Du kan lage sensasjonelle GIF-er ved å bruke avanserte funksjoner som justerbar animasjonshastighet, rammetrimming, 25 fantastiske filtre og mye mer.

Animer klippene dine perfekt! Du kan velge alle bilder og videoer og konvertere dem til bedårende GIF-er. Legg til, slett og reverser rammer etter behov. Det er også et alternativ å beskjære rammer for å fjerne uønskede deler. Bortsett fra dette, kan du gjøre GIF-ene mer innholdsvennlige ved å legge til noen meldinger.

Pris: $ 1, 99

nedlasting

# 8. PicsArt

Tenk om alle bildene og videoklippene dine er godt plassert i et enkelt bilde! Ja, PicsArt lar deg synkronisere GIF-bilder i en ramme. Appen har en mengde effekter å velge mellom. Gjør din animerte GIF mer tilpasset ved å legge til fargerike effekter til den.

I tillegg har du unike filtre for å gjøre din GIF tiltalende. Du kan også bruke en rekke tekstalternativer for å formidle budskapet ditt på en kreativ måte. Hva mer? La dine GIF-kreasjoner nå ut til verden. Del dem i din omgangskrets, eller eksporter dem til ditt eget PicsArt-galleri.

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. GifLab

Her er enda en gratis app for å lage forskjellige typer animerte GIF-er raskt. GifLab lar deg konvertere videoer og bilder til bemerkelsesverdige GIF-er. Du kan kontrollere hastighet, legge til bildetekster og bruke lyse effekter og gjøre dem så komiske som mulig ved hjelp av filtre.

Dessuten kan du bruke andre funksjoner som looperang og force touch. Dette hjelper deg med å kontrollere rammene til GIF-en. Vil du prøve denne skreddersydde GIF-appen? Du er bare noen få trykk unna! Til slutt kan du laste opp mesterverket ditt på sosiale nettsteder eller dele URL med dine kjære.

Pris: 2, 99 dollar

nedlasting

# 10. Gif Creator med tekst og foto og video

Ta med noe ekstra til din kreative massevis. Konverter bilder og videoklipp til morsomste GIF-er. For å gjøre det ser morsommere ut, kan du bruke flere filtre og effekter.

Den lar deg også legge til tekstmeldinger slik at du tydelig kan uttrykke følelser. I løpet av få sekunder er GIF-en klar til å bli sosial. Underhold folkene dine med det morsomme GIF.

Pris: Gratis

nedlasting

Topp innsatsen din?

Det være seg din produktpresentasjon eller spennende escapade-video eller funky bilder av kjæledyret ditt, disse GIF-produsentappene kan være en god del.

Hvilken har du valgt for den kule meldingen din? Skriv valget ditt i kommentarene nedenfor.

Ikke gå glipp av disse innleggene:

  • Beste GIF Creator-apper for Mac
  • Beste collage-lage iPhone-apper
  • Beste fotoredigeringsapper for iPhone
  • Beste filtre og effekter-apper for iPhone og iPad

For å lese flere slike topp iOS-applister, last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Instagram.