En uke med "Wunderlist": Gjøremål og oppgaveliste iPhone-appanmeldelse

Min standard oppgavebehandling eller en oppgaveliste - eller hva det enn er som du vil kalle den - er Googles innebygde oppgaveliste. Det har fungert bra for meg i ganske lang tid. På Android-telefonen min brukte jeg Gtasks.net-appen, og på iPhone har jeg ikke egentlig hatt behov for en tredjeparts oppgaverapp.

Wunderlist iPhone App Review

Inntil jeg kjedet meg å se på hva som er varmt i App Store. Fra et sted vises denne appen som heter Wunderlist, og jeg er plutselig spent på å prøve den ut. Det er en uke siden jeg begynte å bruke appen, og forholdet mitt til appen har vært som kjendisenes saker: nå av, nå av. I repetisjonsmodus.

Fordeler først

 • Flere oppgavelister
 • Online synkronisering med offline støtte
 • Enkle oppgavetillegg og redigeringer
 • Rask tilgang til stjernemerkede oppgaver, dagens oppgaver, forfalt
 • Sveip bevegelser for oppgaveredigeringer og sletting
 • påminnelser

Og nå Con

Alle starter med Pros, men jeg begynner med Con fordi det er den eneste slås av med en ellers fantastisk app. Den synkroniseres ikke med Google-kontoen min. Darn, ikke sant?

Det er det eneste problemet med denne appen, men hvis produsentene av Wunderlist (Wunderkinder) vil fortelle deg at de har et nettsted der det blir synkronisert og hvor du kan administrere ting. Ikke for mye. Jeg foretrekker fortsatt Google-oppgaver fremfor noe annet, så Wunderlist er ett skritt mindre enn fantastisk.

Men annet enn det, er alle små ting om Wunderlist elskelige.

I utgangspunktet alt du trenger på en oppgaveliste.

Design: A Plus

Måten Wunderlist er designet på er noe spesielt. I en verden hvor designelementene blir smigret og endimensjonalt (tenk på Windows's redesignede logo), omfavner Wunderlist enkelhet og gir virkelig estetisk appell til hele appen. Bakgrunnen er det jeg likte mest, foruten det enkle jeg kunne lære å bruke appen på.

Hva det kunne hatt

Når du oppretter en oppgave, tar det et par ekstra trinn for å lage påminnelser og forfallsdatoer for oppgaven. Nå er dette altfor vanlig med alle oppgavebaserte tilnærminger (i motsetning til en forfallsbasert tilnærming som TeuxDeux), så fordelen med felleskap går med Wunderlist. Jeg vil fremdeles elske det hvis det var lettere å lage et varsel om påminnelse rett da jeg opprettet en oppgave.

Og selvfølgelig Google Sync.

Alt i alt

Appen er ganske bra, og hvis du ikke er så mye bry deg om å synkronisere dem til en konto du har andre steder, er Wunderlist en ganske god app for oppgavelister.

rangeringer:

 • Totalt: 4, 5 / 5
 • Grensesnitt: 4/5
 • Funksjonalitet: 4, 5 / 5
 • Funksjoner: 4/5
 • Brukervennlighet: 5/5

nedlasting

Det er alt!

Prøv det og del dine tilbakemeldinger med oss ​​i kommentaren nedenfor.

Ønsker å ta igjen flere slike artikler? Sørg for å laste ned appen vår og følg med oss ​​via Facebook, Twitter og Telegram for aldri å gå glipp av de siste historiene våre.