De beste iPhone XR trådløse ladingskompatible saker i 2020: Glem å fjerne saken for å sette opp iPhone

Når du lader iPhone XR trådløst, sparer du deg selv fra å koble en lynkabel til enheten din. Bare plasser smarttelefonen din på den støttede trådløse Qi-laderen, så er du klar til å gå! Men hva hvis dekselet du bruker ikke er ombord med denne ladeteknologien for ny alder? Deretter må du fjerne drakten fra enheten din før du tar betalt. Hvis du synes det er upraktisk, kan du gå til en av de fineste trådløse ladekompatible sakene for iPhone XR.

Selv om de fleste typer saker har støtte for trådløs lading, kan det hende at noen robuste eller for klumpete deksler ikke er kompatible med å fungere med trådløse ladere. Vi har stilt opp en rekke saker som fullt ut støtter denne praktiske ladeteknologien. Dykk rett inn for å få en til din iPhone i dag!

Beste trådløse ladestøttesaker for iPhone XR i 2019

#1. Casetify

Casetify bruker Qì Tech støtsikkert materiale for å lage denne saken, som kan motstå støt og absorbere støt. Det som gjør Casetify-saker unike, er dens praksis med håndkontroll av hvert tilfelle fra hjørne til hjørne.

Den ekspressive designen og beskyttelsesteknikken gjør denne saken slank og sterk. Casetify har laget denne saken fra Durable PC hardshell eksteriør og TPU Layer for å holde profilen upretensiøs.

USP: Håndinspektert sak

Sjekk ut på Amazon

# 2. Moko

MoKo er et fremtredende merke i en verden av iPhone-tilbehør. Denne trådløse ladekompatible saken har en perfekt design med et snorhull i kanten for å bære telefonen komfortabelt. Sjekk de forsterkede hjørnene og forhøyede kantene for å beskytte telefonens skjerm.

Denne saken er laget av et høykvalitets materiale; MoKo har brukt fleksible og myke TPU gummi støtfanger kanter. For mer beskyttelse har MoKo lagt til hardt PC-bakdeksel for å gjøre det sterkere og enklere.

USP: Styrket hjørner

Sjekk ut på Amazon

# 3. Elago

Elskere av minimalisme vil ikke ha noe ekstra - enten det er et kunstverk eller en beskyttende sak. Elago vet dette, og derfor har den produsert et mesterverk som har et minimalt design. Den ultratynne og lette designen gir ikke bulk til din iPhone XR.

Designet er så upåvirket at du ikke vil føle at telefonen din er dekket av Elagos beskyttelsesetui. Elago har brukt fleksibelt polypropylenmateriale for å lage denne saken, som er fullt funksjonell.

USP: Minimalistisk design

Sjekk ut på Amazon

# 4. Ringke

Ringke er et populært merke som produserer kule tilbehør til iPhone og iPad. Denne trådløse ladekompatible saken er tynn og lett. Siden saken er laget av TPU, er den tøff og fleksibel.

Ringke holder presise utklipp for å hjelpe deg med å få tilgang til knapper og porter raskt og komfortabelt. Dens beskyttelse over hele kroppen dekker alle fire hjørner og sidekanter på din iPhone XR.

USP: Avansert støtdempingssikkerhet

Sjekk ut på Amazon

# 5. Spigen

Spigen er et av de ledende merkene av iPhone-tilbehør. I dette tilfellet har Spigen brukt hybridteknologi kombinert med TPU-støtfanger og holdbar PC-rygg. Vis frem ditt originale telefondesign med Spigens krystallklare gjennomsiktighet.

Hevede rader løfter skjermen og kamerabulen på telefonen. Du kan enkelt og raskt trykke på knappene med presise utskjæringer på denne saken.

USP: Gjennomsiktig rygg

Sjekk ut på Amazon

# 6. Androgate

Androgate bringer et stilig design fremhevet av den subtile matte finishen, som gir fasjonable utseende. Denne saken dekker maksimal del av din iPhone med en forhøyet ramme for å sikre skjermen og kameraet.

Se på det spesielle rutenettet som gir plass til telefonen din til å dispensere varme og stopper fra overoppheting. Selv om designen er slank, er saken slitesterk da den er laget av myk, fleksibel TPU og hard PC-skall.

USP: Omfattende beskyttelse

Sjekk ut på Amazon

# 7. Fly Hawk

Mange brukere er under inntrykk av at deksler som er kompatible med trådløs lading ikke er laget av lær. Fly Hawk har knust denne myten og produsert en PU-skinnveske som er kompatibel med trådløs lading.

Denne lærvesken er laget for alle brukere - menn, kvinner og tenåringer. Perfekt passform, slank og elegant. Dette myke etui dekker kantene på begge sider og har forhøyede lepper.

USP: PU skinnmateriale

Sjekk ut på Amazon

# 8. ComoUSA

ComoUSA bringer en tynn og lett veske som ikke øker mesteparten av telefonen din med 1, 5 mm-profil. Denne slanke saken har forsterkede hjørner for å beskytte telefonen mot utilsiktet fall og støt.

Krystallklar sak lar deg vise telefonens glass tilbake. Sjekk mikrodotmønsteret som stopper den våte klamringen og gir en ren og tydelig passform.

USP: Microdot mønster

Sjekk ut på Amazon

# 9. VRS DESIGN

VRS DESIGN garanterer en lang levetid på saken din, som er laget av høy kvalitet, solid akrylmateriale og TPU-støtfanger. Denne saken har anti-gulning evig klar rygg, som viser ekte farge og design på din iPhone XR.

Å trykke på knapper og kontroller er en behagelig opplevelse, siden dette tilfellet sikrer respons på tilbakemeldingen og nøyaktige utskjæringer.

USP: Anti-gulning akryl rygg

Sjekk ut på Amazon

# 10. Teryei

Teryei bruker PC-materiale til elektroplettering, noe som holder telefonens profil tynn og lett. Denne saken passer nøyaktig på din iPhone XR og gir et elegant design. Du kan forhindre slitasje som din iPhone må tåle hver dag.

Denne slanke saken kombinerer førsteklasses beskyttelse med utmerket design, som lar deg få rask tilgang til viktige porter og knapper på din iPhone.

USP: Kult og stilig

Sjekk ut på Amazon

Det var alt folkens! Dette oppsummerer listen over trådløse ladestøtter iPhone XR-saker.

Ditt valg…

Trådløs lading er en smart måte å slå på iPhone XR på. En av fordelene med trådløs ladestøttesaker er at du ikke trenger å fjerne saken mens du lader telefonen.

En sak som er kompatibel med trådløs lading lar deg se på videoer og snakke med kontaktene dine. Komfort er nøkkelen, ettersom brukere gjerne vil glede seg over FaceTime-samtaler på iPhone XR når enheten lades trådløst.

Du kan henvise til flere iPhone XR-saker:

  • Beste tunge saker for iPhone XR
  • Beste iPhone XR vanntette tilfeller
  • Beste iPhone XR-tilfeller
  • Beste iPhone XR lommebokvesker

Hvilken trådløs ladekompatibel veske vil du kjøpe for din iPhone XR? Del dine tilbakemeldinger med oss ​​på Facebook, Twitter og Google Plus. Sørg også for å laste ned appen vår for å utforske annet tilbehør til iPhone.