Plasseringstjeneste alltid på? Slik løser du dette i iOS 7

Hvis du har oppgradert til iOS 8 og ser at Location Services alltid er på, kan du sjekke dette innlegget for å fikse det.

Det er denne tingen om Location Services i iOS 7 som jeg ikke var klar over før før nylig. Selv når alle appene som bruker posisjonstjenestefunksjonen ikke kjørte, var ikonet for lokasjonstjenester PÅ (i statuslinjen).

Det første man gjør er å gå til Innstillinger → Personvern → Plasseringstjenester. Hvis noen app hentet data fra lokasjonstjenester, vil det være merket med det ikonet ved siden av vekslebryteren.

Så jeg gikk rett inn for å finne at ingen app hadde brukt lokasjonstjenesten. Blindvei her.

Det neste beste jeg kunne gjøre var å finne ut om apper kjører i bakgrunnen. Dobbeltklikk på Hjem-knappen for å dra opp oppgavebryteren. Zilch igjen. Det kjørte ingen app. Nedtur.

Noen få bukter i forumet og diskusjonsgruppen avslører noen få ting om lokasjonstjenester som jeg har tatt feil. Jeg håper det vil hjelpe deg også hvis du møter et lignende problem.

Location Services utløses ikke bare av en app som kjører i bakgrunnen som bruker stedsdata eller ting som Weather-appen / varslingssenteret. Apper som ikke kjører i bakgrunnen, kan også være en trigger for lokasjonstjenestene. Mest typisk eksempel? Foursquare.

Det har ikke noe å si om du har lukket / avsluttet FourSquare på iPhone-en din. Med mindre du slår av lokasjonstjenester fra appen, kan det være å be om stedsdata fra iOS. Og nådig som iOS er, vil det holde lokasjonstjenestene i bakgrunnen for å gi disse dataene til appen som ber om det.

Det er en annen, enkel, men vanskelig side til lokasjonstjenester som kjører konstant selv når - tilsynelatende - ingen app bruker den. Dette kommer fra apper eller tjenester som er satt til å bruke gjeldende posisjonsdata i stedet for, for eksempel, et spesifikt sted. Det typiske eksemplet i dette tilfellet vil være en tredjeparts vær-app.

Hvis du, i stedet for å gi en zip, velger å la appen velge gjeldende beliggenhet gjennom GPS, vil det holde lokasjonstjenestene på. Slags unødvendig. Hvis appen lar deg konfigurere en by manuelt, gjør du det. Ikke la den stole på lokasjonstjenester. Det sparer massevis av batteri og CPU-ressurser.

Men mest bemerkelsesverdig er det to ting du kan gjøre for å forhindre at lokasjonstjenester blir brukt til ting som egentlig ikke er nødvendig. Å gjøre dette:

  • Gå til Innstillinger → Personvern → Plasseringstjenester
  • Bla ned og trykk på System Services
  • Slå av vippene for posisjonsbaserte iAds og diagnostikk og bruk
  • Hvis du ikke bruker varslingssenterets funksjon i dag (trafikk), kan du også slå av funksjonen Hyppige plasseringer .

Vi anbefaler for det meste at lokasjonstjenester blir slått av helt med mindre du absolutt trenger det på en konstant basis. I tilfeller hvor dette ikke er mulig eller ideelt, er det best å sørge for at apper er konfigurert for ikke å bruke lokasjonstjenestene konstant. Hvis du ikke kan gjøre det, kan du enkelt slå av vippene for appen det gjelder via Innstillinger → Personvern → Plasseringstjenester.

 

Legg Igjen Din Kommentar