Hvordan migrere data fra Windows PC til MacBook Pro

Med overlegne funksjoner inkludert Touch Bar, Touch ID og fantastisk design, har den nye MacBook Pro tiltrukket ikke bare Mac-brukere, men også stjålet hjertet til ganske mange Windows-PC-brukere. Ikke rart, en av vennene mine som lenge hadde vært en hard Windows-bruker, har nettopp bestemt seg for å bytte lojalitet og kan ikke vente med å ta macOS Sierra en lang tur på MacBook Pro 2016.

Planlegger du også å bytte fra Windows til Mac? Vi har deg dekket. Du kan enkelt migrere Windows PC-data til Mac på bare syv trinn. Å bytte fra PC til Mac hadde aldri vært så problemfritt før. (Sørg for å sjekke dette innlegget for å migrere din gamle Mac-data til nye MacBook Pro og avautorisere Mac-en fra alle Apple-tjenester hvis du planlegger å selge datamaskinen din.)

Hvordan overføre data fra Windows PC til MacBook Pro

Sørg for å koble Mac-en til PC-en. For å gjøre det, kan du bruke Ethernet eller sikre at begge enhetene er på samme lokale Wi-Fi-nettverk.

Trinn 1. Åpne et Finder-vindu på Mac.

Steg 2. Deretter klikker du på Programmer i sidefeltet. Deretter må du dobbeltklikke eller kontrollklikke på Verktøy-mappen .

Trinn 3. Klikk på Migrasjonsassistent → Klikk på Fortsett .

Skriv inn systempassordet ditt på Mac.

Trinn 4. Klikk fra en PC når du blir bedt om å velge hvordan du vil overføre informasjonen din. Klikk på Fortsett .

Trinn 5. På PCen din må du laste ned og installere Migration Assistant på PCen.

Migration Assistant gjør det enkelt å overføre data fra PC-en til Mac. Deretter åpner du Migration Assistant på din Windows PC.

Nå vil den prøve å koble til din nye Mac. Du bør se en sikkerhetskode på skjermen.

Forsikre deg om at koden på PCen din er den samme på Mac-en.

Trinn 6. Velg filene, mappene og innstillingene du vil overføre fra PC-en til Mac-en.

Trinn 7 Til slutt må du klikke på fortsett .

Det er gjort! Nå, ha tålmodighet og la prosessen bli fullført.

Hva tar du for nye MacBook Pro? Gi oss beskjed om synspunkter i kommentarfeltet nedenfor, på Facebook, Twitter og Google Plus. Prøv også iOS-appen din på iPhone og iPad.

 

Legg Igjen Din Kommentar