Beste gratis spill for Mac i 2020: Gå for uendelig spillspree

Selv om MacBook-en min for det meste er forbeholdt seriøst arbeid, unner jeg meg spill til tider for å trekke bort kjedsomhet. Når jeg snakker om gameplay, velger jeg spillet mitt ut fra stemningen. Imidlertid har jeg et mykt hjørne for rollespill og FPS-spill.

Hvis du har fulgt de siste spilloppdateringene våre nøye, vil du vite at jeg allerede har laget et omfattende utvalg av de beste Mac-spillene generelt. Og jeg synes at det ville være fint å liste ut de mest populære gratis spillene for macOS.

Selvfølgelig er disse spillene ikke helt gratis, og du må bruke noen dollar for å låse opp spesielle funksjoner. Du har imidlertid muligheten til å komme i aksjon uten å måtte bryte banken foran og prøve ut det meste som et spill har å tilby. Og hvis du tror at det er verdt å tømme noen dollar for mer moro, kan du velge å gå foran på din egen termin. Nok snakk, la høyeoktan-handlingen begynne!

15 beste gratis Mac-spill fra 2019

#1. Fortnite: Battle Royale

Per nå er “Fortnite” det hotteste spillet på tvers av plattformer. Det som har gjort dette spillet fanget fantasien til spill-aficionados er det ekstremt engasjerende gameplayet.

I kamp Royale må alle spillerne kjempe for å overleve. Og den som lykkes med å eliminere alle andre, blir den siste som står.

Underveis må spillerne samle sterkt utstyr og samle alle sentrale kilder for å holde seg i jakten. De må også bygge deksler for å beskytte seg mot det brutale angrepet av sine rivaler. Dessuten tilbyr det også muligheten til å slå seg sammen med venner for å være i forkant i dødsfallet!

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. STJERNES HELTER

“HEROES OF THE STORM” er veldig spennende og må for folk som liker episke kamper. I dette spillet må du gi rollen som en karismatisk frelser og kjempe mot de onde kreftene for å gjenopprette freden i verden.

På hvert trinn må du møte enorme utfordringer, fordi fiendene dine ikke bare er surret med dødelige våpen, men også har mektig kraft. Så, du må være et skritt foran deres unødvendige strategi.

Det som kan holde deg i gang lenge, er teamet ditt med sterke spillere. Derfor, ikke glem å slå sammen og innbetale enhver mulighet til å ta tak i alle slags godbiter for å styrke din makt.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Gods of Drifting

“Gods of Drifting” er klar til å ta deg for en lang ond rask racingtur. Husk at dette bilkjøringsspillet er litt forskjellig fra mange av sine kolleger. Så det vil innebære en viss læringskurve i utgangspunktet.

Når du først har fått det bedre ut av triksene, vil det ikke være så langt for å overkille hvert oppdrag som kommer din vei. Kjør på 30 baner i verdensklasse og oppnå den beste tiden.

Å ja, hold øye med topplisten når du må fortelle alle hvor flinke du har til å håndtere hyperbilene!

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Township: Farm & City Building

Har du en smak for bybygging og jordbruk? Hvis ja, vil du virkelig glede deg til å ta turen til Township.

Gi din beste innsats for å høste massevis av avlinger og behandle dem perfekt på dine fullt utstyrte fasiliteter. Selg varene dine, og handel dem også utrolig for å tjene mye penger.

Lag en enorm dyrehage ved å samle dyr fra hele verden. Når banken din er full av mange dollar, begynner du å bygge en fantastisk by. Og ja, bruk gode landemerker som Frihetsgudinnen og Big Ben for å dekorere byen din.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. 2048 Game

Kfirapps '2048 Game' er et ikonisk puslespill. Og du må ta et skudd for å tro hvorfor det er så spennende.

Når det gjelder spilling, er det ganske greit da du bare må trykke på piltastene i ønsket retning som opp / ned / venstre / høyre for å flytte flisene. De vil slå seg sammen bare når de to flisene med samme nummer stemmer overens. Så fortsett å trykke på pilen til du har truffet jackpotten!

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. Contract Killer 2

På tide å favne rollen som en beryktet kontraktsdreper! Snik deg inn på fiendens territorier og skyter dem ut før noen selv kan blunke i øynene - enn si å oppdage hvem som drepte dem.

For å perfeksjonere langdistansemord, bruk best mulig omfang og lyddempere. For å utføre nærangrep feilfritt, dra nytte av dekselet og stealth.

Spillet byr på mange unike utfordringer for å teste ferdighetene dine og også holde deg oppslukt. Og ja, du tjener også ganske spesielle titler, merker og belønninger til gjengjeld.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. Fishdom

Noen gang ønsket å ha et fantastisk akvarium? Fishdom er det du trenger å ikke bare utforske den vannlevende verdenen, men også være venn med den fantastiske 3D-fisken.

Fishdom har fått et antall match-3 puslespillnivåer for å skyve din kognitive ferdighet til den strengeste testen. Men ikke bekymre deg, du vil glede deg over møtet ettersom gameplayet er morsomt.

Utover å løse gåter, vil du også få en sjanse til å dekorere din kjære fisk og tilby dem all den omsorg de virkelig fortjener.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. STARCRAFT II

“STARCRAFT II” er et stilig strategispill. Det beste med det er den fantastiske intergalaktiske krigføringen der du må sette kampferdighetene dine på full skjerm.

Med multiplayer-konkurransen i halsen, må du planlegge en drapstrategi og utføre den perfekt for å ta seieren. Spillet gir massevis av tilpasningsalternativer, slik at du kan styrke arsenal for å styre galaksen.

Samarbeidsoppgavene er spennende, og jeg har godt av hver eneste bit av dem. Forhåpentligvis vil du også elske å følge dem!

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. Homescapes

Hva om jeg fortalte deg at hjemmet ditt i seg selv er et puslespill, og at du må løse alle conundrums som bor her? Møt Homescapes for å ta på puslespill på en morsom måte.

I dette spillet er det en person som heter “Austin” som har en oppoverbakke oppgave med å dekorere hele huset. Og du må hjelpe ham med å bytte og matche brikker slik at alt ser ut i Apple-pai-rekkefølgen.

Se hvordan hver karakter handler om sin virksomhet, og samhandle også med dem. Nevnte jeg, det er også et slemt kjæledyr å ødelegge hele saken.

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. World of Tanks Blitz MMO

Hva skjer når den fryktelige krigen utløser? Vel, det er ikke annet enn at apokalypsen tar sentrum.

“World of Tanks” har fått mye ros som et robust MMO-spill (massivt flerspiller online). Og når jeg ser på mer enn 300 ødeleggende stridsvogner, kan jeg trygt si at det kan gi liv til din forkjærlighet for krigsspill.

Det er 26 kamparenaer der spillerne må møte uendelige hindringer fra rivaler. De kan bygge klan for å angripe i en pakke og også bruke chat-appen til å koordinere hvert sitt trekk.

Pris: Gratis

nedlasting

# 11. Toppfart

Ettersom bilracing er min forkjærlighet, har "Top Speed" sjarmert meg ingen ende. Spillet har fått en ganske solid samling på 69 biler. Fra aksjeturer, dragsters til politibiler, har det fått deg full dekning.

Med rikelig med innstillinger for tilpasning og tilpasning, kan du tilpasse hurtigbilen din slik at den ser ut. Du får en sjanse til å rase i fem bydeler. Siden hver og en av dem er unik, vil du aldri ønske å ta av deg padlen.

Dessuten er det også (du gjettet det) at politiet jager etter å teste adrenalinet ditt.

Pris: Gratis

nedlasting

# 12. Hearths

Jeg er en stor fan av Blizzards flerspillers kortspill - "Hearthstone." Det jeg alltid har beundret i dette spillet er den fantastiske grafikken og det fascinerende spillet.

Spill kortene dine smart til slynge spillforandringer. Ta kontroll over heltene fra Warcraft for å holde sjansene dine for å vinne kampen flytende. Vær forsiktig, fiendene dine har kanskje allerede planlagt undergangen din, og kan vente på bare ett dårlig trekk for å kaste deg helt ut av spillet!

Utover de hardkjempede duellene, vinn så mange kort du kan. I tillegg lager du noen unike for å fortelle alle om din beundringsverdige kreativitet.

Pris: Gratis

nedlasting

#1. 3. Fistful of Frags

Enkelt sagt, “Fistful of Frags” er et førsteklasses skytespill for første gang for Mac. Dette skytespillet ligger i det amerikanske ville vesten, og kan bli enormt vanedannende. Så du blir ikke helt forfiltret i langskyting!

Et av høydepunktene i dette spillet er flere modus. Derfor, basert på humøret ditt, kan du velge fra en spillermodus eller komme i flerspillermodus.

Hvis du elsker intens spill, kan du prøve hendene i kamp Royale-modus og det teambaserte dødsfallet. Jeg har også funnet eliminering av teamet og dobbeltmodus 1v1 veldig imponerende.

Pris: Gratis

nedlasting

# 14. Life Quest 2 - Metropoville

Hva med å se på et bedårende livssimuleringsspill? “Life Quest 2” er den typen spill du kan spille i timevis for å slappe av tankene dine eller flykte fra de stadig nedlastede arbeidsmengdene i løpet av fritiden din på kontoret eller hjemme.

Regelen for å spille dette spillet er ganske enkel. Du må lede livet ved å ta smarte beslutninger til rett tid og også løse hindringene du møter.

Sluttresultatet vil avhenge av hvordan du takler kjærlighet, svik eller enhver liten utfordring. Derfor må du slite hardt, bli forelsket i en hyggelig person og bli en kjent lege, idrettsutøver eller hva du enn vil være.

Pris: Gratis

nedlasting

# 15. League of Legends

“League of Legends” er den typen spill som lett kan finne et permanent spor i din favorittliste. Det er i utgangspunktet et kampspillarena på flere spillere der to lag på 5 spillere må kjempe mot hverandre.

Pakket med over 137 mester, har du luksusen til å velge de kraftigste mesterne som kan vinne de episke kampene for deg. Siden hver fighter er unik, har en spesiell evne og designet for en annen rolle, velg den til rett tid og bruk den perfekt til å knuse spenningen til motstanderne.

Det er ikke alt, League of Legends har flere modus, slik at kjedsomhet aldri kryper inn for å ødelegge ditt morsomme spill.

Pris: Gratis

nedlasting

Det er ganske mye det! Så dette er spillene som styrer høsten på min Mac.

Hva er ditt valg?

Forutsatt at favorittspillene mine for macOS har levd opp til din smak. Jeg vil virkelig sette pris på om du kunne kaste bort tilbakemeldingene dine og de tingene du har funnet fine i dem.

Ettersom det ikke er noe som perfekt, kan du gjerne gi meg beskjed om navnene på spillene som kan snike seg inn i ovennevnte roundup.

Du kan også gjerne utforske:

  • Beste oppgavehåndteringsapper for Mac
  • Beste PDF-redigeringsprogram for Mac
  • Beste spill eller iPhone og iPad

Vil du utforske flere slike spilloppsummeringer? Forsikre deg om at du har fulgt oss på Instagram, Twitter og Facebook, samt lastet ned iOS-appen vår.