Hvordan slette / endre iCloud-konto på iPhone eller iPad uten å miste data

Det eneste problemet med å synkronisere en skykonto - enten det er fra iCloud eller Dropbox eller noen annen tjeneste - er at når du endrer, fjerner eller redigerer kontoer, er det denne fjerne muligheten for å miste data i prosessen. Hvis du ikke mister, kan det handle om å slå sammen dataene og deretter aldri komme tilbake til en tidligere opprinnelig tilstand.

Mange brukere har dette problemet med iCloud-kontoer når de har et par av dem på tvers av noen få iOS-enheter (og Mac-er). I dette innlegget prøver vi ikke å svare på spørsmålet om å endre iCloud-kontoen din. Vi vil diskutere om hva som synkroniseres, hva som slås sammen og hva som skjer når du beholder noen av dataene. Dette vil tillate deg å være forsiktig med hva som skjer etter at den nye iCloud-kontoen er lagt til.

Som sådan er det ganske enkelt og greit å endre iCloud-kontoen. Det er bare to trinn: du fjerner den gamle iCloud-kontoen fra enheten din og logger deg på med den nye.

Så enkelt som det høres ut, av og til forårsaker hele prosessen ødeleggelser. Og det handler ikke om datatap faktisk: data går aldri tapt fra skyen når du bytter iCloud-kontoer på iPhone eller iPad. All data er trygt tucket inne i iCloud.

Problemet ligger i datasammenslåing når du beholder noen data fra den gamle iCloud-kontoen og deretter bruker en annen iCloud-konto, som resulterer i sammenslåing av data. Den påfølgende synkroniseringen fører til forvirring hvis du ikke så det kommer.

Hvordan endre iCloud-konto på iPhone og iPad i iOS 13, iOS 12

Trinn 1. Gå til Innstillinger → Trykk på navnet ditt, først på listen.

Steg 2. Bla til bunnen og trykk på "Logg ut" Skriv inn Apple ID-passord og trykk på Slå av.

På neste skjermbilde vil du se en liste over applikasjoner som har personopplysninger.

Slå PÅ- brytere ved siden av apper du vil beholde dine personlige data for på iPhone eller iPad, og trykk deretter på Logg av øverst til høyre på skjermen.

Gå tilbake til Logg ut og legg til en ny iCloud-konto.

Etter at enheten er logget på med en ny iCloud-konto, får du to alternativer: Slå sammen og ikke slå sammen.

Når du fusjonerer, må du huske at de gamle dataene som ligger på din iPhone nå vil bli synkronisert med den nye iCloud-kontoen du la til.

Innpakking

Med det endrer du iCloud-kontoen på iDevice. Dette vil effektivt stoppe varsler, fotosynkroniseringer, etc. som du har konfigurert på andre enheter ved å bruke den gamle iCloud-kontoen. Så sørg for at du husker hva som går hvor og hva som skjer etter at du har endret iCloud for å unngå ytterligere forvirring.

Ikke gå glipp av:

  • Hvordan dele iCloud Drive-mapper fra iPhone og iPad i iOS 13
  • Slik sletter du iCloud-sikkerhetskopier fra iPhone, Mac og Windows PC
  • Hvordan lage Dropbox-lignende koblinger i iCloud Drive på iPhone og iPad
  • Slik laster du opp bilder til iCloud-bilder fra iPhone, iPad og Mac

Hvis du finner problemer med å følge denne opplæringen, kan du kommentere nedenfor, og vi vil prøve vårt beste for å hjelpe deg. Og glem ikke å dele denne guiden på Facebook, Twitter og Telegram.

 

Legg Igjen Din Kommentar