Slik sikkerhetskopierer og installerer du iPhone-apper fra Mac / Windows uten iTunes

For å sette mer fokus på musikk, filmer og TV-serier, hadde Apple fjernet appadministrasjonsfunksjonen fra iTunes 12.7-versjonen i fjor. Etter den utbredte skuffelsen, måtte tech-giganten slippe iTunes 12.6.3 som et alternativ for å la brukere synkronisere apper. Dessverre støtter ikke macOS Mojave denne gamle iTunes-versjonen. Det betyr at du må finne en annen måte å sikkerhetskopiere og installere iPhone- eller iPad-appene dine fra Mac eller Windows PC uten iTunes.

iOS 11 eller nyere lar deg slette apper uten å måtte slette dokumenter og data. Så du kan holde viktige data sikre uten å beholde appene på enheten din. Det er en bedre måte å frigjøre god plass på iOS-enheten.

Imidlertid vil noen av dere kanskje ta sikkerhetskopi av iOS-apper på datamaskinen din på den gammeldagse måten. personlig; Jeg liker fortsatt å gå gjennom denne tradisjonelle metoden for mer fleksibilitet. Det hjelper meg også å legge til et nytt lag med beskyttelse for favorittappene mine. Hvis du er som meg, er den følgende opplæringen noe for deg!

Slik sikkerhetskopierer og installerer du iPhone og iPad-apper på Mac eller Windows PC uten iTunes

Det er flere tredjeparts iPhone-administratorer som lar deg administrere apper med letthet. Et av de beste iTunes-alternativene som jeg har prøvd og funnet ganske nyttig, er iMazing. Du kan bruke dette verktøyet til å sikkerhetskopiere hele appene dine og gjenopprette dem til enheten din uten problemer. Den er kompatibel med både macOS og Windows. Den støtter iOS 12 og er tilgjengelig gratis.

Sikkerhetskopier iPhone- eller iPad-apper på Mac / Windows-datamaskiner ved hjelp av iMazing

Merk: I den følgende gjennomgangen skal jeg demonstrere trinnene på Mac. Trinnene er de samme for Windows PC. Så du vil ikke ha noe problem med å gjøre arbeidet ditt.

Trinn 1. Først av, last ned iMazing på datamaskinen din. Og koble deretter iPhone eller iPad til datamaskinen ved hjelp av Lynkabel.

Steg 2. Nå, start iMazing på datamaskinen din, og klikk på Apps .

På neste skjermbilde skal du se alle appene du har installert på iPhone-en din. Velg deretter appene du vil sikkerhetskopiere, og klikk deretter på Kopier til Mac nederst.

Trinn 3. Neste opp, velg destinasjonen du vil lagre appdataene dine og klikk på Velg.

Trinn 4. I neste øyeblikk vil appen be om bekreftelse for å la den trekke ut appdataene. Klikk på OK i meldingen.

Trinn 5. Nå skal du se en annen melding som sier: "For å trekke ut appdata, må iMazing ta sikkerhetskopi av enheten din."

Du har to alternativer: Sikkerhetskopiere nå eller trekke ut data fra gjeldende sikkerhetskopi. Klikk på Sikkerhetskopier nå.

Trinn 6. Appen begynner å trekke ut appdataene . Når prosessen er fullført, klikker du på Fjern for å fullføre.

Nå som du har sikkerhetskopiert appene dine, vil du kunne installere dem på iOS-enheten når du vil.

La oss si at du ved et uhell har slettet en av favorittappene dine og vil dårlig ha dem sammen med dataene. Med sikker sikkerhetskopi tilgjengelig på datamaskinen din, vil du kunne gjenopprette dem med letthet. Derfor lønner det seg å tilby et ekstra lag med beskyttelse!

Installer iPhone- eller iPad-apper fra Mac / Windows-datamaskiner ved å bruke iMazing

Trinn 1. Koble iPhone til datamaskinen, og start deretter iMazing på datamaskinen, og klikk deretter på Apps.

Merk: Forsikre deg om at du har slått av Finn min iPhone, ellers kan du ikke installere appene fra datamaskinen din. Innstillinger → Ditt navn → iCloud → Finn min iPhone og slå deretter av bryteren.

Steg 2. Nå, klikk på Kopier til enhet.

Trinn 3. Gå deretter over til mappen der du har lagret dataene til appene dine, og velg appen du vil installere på iOS-enheten din, og klikk deretter Velg.

Trinn 5. Dernest skal du se en melding som leser: “iMazing vil gjenopprette applikasjonsdata og starte enheten på nytt. Gjenopprett nå? ”Klikk på Fortsett .

Trinn 6. Nå vil iMazing begynne å installere appene på iOS-enheten din.

Du blir bedt om å autentisere ved å bruke Apple ID-passordet ditt. Til slutt vil enheten starte på nytt. Og når den er startet på nytt, vil appene være på startskjermen.

Den gratis, imponerende versjonen av appen har noen begrensninger. For eksempel lar det deg overføre et begrenset antall elementer som media: 50, samtalehistorikk: 5, meldinger: 10 osv. Hvis du noen gang vil låse opp alle funksjonene, kan du oppgradere til fullversjonen. Startprisen for programvaren er rundt $ 45 for en datamaskin.

Det er ganske mye det!

Innpakking:

Selv om jeg vil at iTunes skal være mer fokusert på musikk, vil jeg sette pris på om det fortsatte å være en fullverdig iPhone-manager. Hva tar du for deg?

Det kan være lurt å lese disse innleggene:

  • Slik oppdaterer du macOS Mojave Beta til endelig versjon
  • Hvordan innløse iTunes-gavekort eller kampanjekode i Mac App Store på macOS Mojave
  • Hvordan tilpasse system aksent og utheve farge i macOS Mojave
  • Slik oppdaterer du programvare i macOS Mojave på Mac

Fant du denne guiden nyttig? Last ned iGB-appen vår og forbli koblet med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus, slik at du aldri går glipp av de siste opplæringsprogrammene våre.