Beste blogging-apper for iPhone: Viktige apper for bloggere [2020]

Tilbake i de gode gamle dagene (og til og med i dag) var blogging overveiende en fenomen med en bærbar PC / bærbar PC. For mye tekst er den bærbare maskinen den enheten du foretrekker for oppretting. Men så, med tjenester som Instagram, Pinterest, etc. som kommer opp fra alle kanter, har blogging gått over fra en overveiende tekstbeskyttet prosess til mange medier.

Omloggere, re-pins og mange lignende fraser er vitnesbyrd om at folk nå kan blogge fra iPhones og iPads. Faktisk skrives lengre blogginnlegg på iPad også.

Det er mange populære bloggplattformer, men ikke alle bruker all den nye klassen av bloggplattformer. La oss sjekke det ut.

Beste blogg-apper for iPhone og iPad i 2019

#1. Adobe Photoshop Express

Bildet spiller en viktig rolle i bloggen din, og derfor må du lære hvordan du beskjærer eller redigerer bildet du har lastet ned fra et sted. I stedet for å bruke mye krefter og tid etter design, kan du laste ned Adobe Photoshop Express på iPhone eller iPad. Du kan raskt redigere, beskjære, manipulere eller korrigere bildet på iOS-enheten din. Denne appen støtter alle bloggplattformer.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. tumblr

Tumblr er bedre kjent som det sosiale mediet til blogger. Du kan uttrykke og oppdage deg selv ved å bruke denne appen på iOS-enhetene dine. Du har full frihet til å dele og følge innholdet i din interesse og lidenskap. Du kan uttrykke deg ved å legge ut bilder, videoer, GIF-er, tekster, livevideoer, lyd og mer.

Tumblr er rangert som nr. 30 på sosiale nettverk, og denne statusen taler volumene for fansen i flere millioner. Hvis du ikke vil lage innhold, kan du reblogge noe du har mottatt eller elsket. Du kan starte en privat samtale med vennene dine i meldinger.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Hootsuite

For hver blogger er et multitasking-verktøy for sosiale medier et must, da det spiller en viktig rolle i å få historien til å slå tyrenes øye. Med Hootsuite til disposisjon kan du med letthet dele og planlegge innlegg fra Twitter, Instagram, Facebook.

AutoSchedule-funksjonen lar deg sirkulere meldingene dine med ønsket effektivitet. Du kan følge med på sosiale nettverk og ta kontroll over dem rett fra appen.

En ting som er verdt å merke seg, er at den gratis versjonen av appen lar deg legge til bare tre sosiale nettverkskontoer. Utover det, må du oppgradere til pro-versjonen ($ 29 / måned).

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Weebly

Med Weebly er det utrolig enkelt å lage en webside, blogg eller butikk på iPhone. Du kan laste opp bilder fra kamerarollen, velge mellom flere designelementer og tekst. Den lar deg tilpasse nettstedet ditt ved hjelp av de samme responsive temaene som tilbys på Weebly desktop.

Blogginnleggsredaktøren lar deg publisere visningene dine. Svar raskt på bloggkommentarer og hold kontakten med dine følgere. Nettstedets oversikt lar deg overvåke aktivitetene dine i sanntid. Du kan også sjekke trafikken på nettstedet, lagre ordrer og annen viktig statistikk.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. WordPress

WordPress er laget for å være bloggerens favoritt. Den lar deg administrere bloggen din med ønsket bekvemmelighet selv når du er på farten. Du kan øyeblikkelig se statistikk og svare på kommentarer.

Dessuten vil du kunne opprette et nytt innlegg, redigere det allerede eksisterende og laste opp medier komfortabelt. Siden WordPress for iPhone er et åpen kildekode-prosjekt, har du lov til å bidra til utviklingen.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. Jimdo Creator

"Jimdo Creator" er det du trenger for å lage et enkelt nettsted direkte fra fingertuppene. Med flere flotte maler å velge mellom, vil du ikke synes det er tøft å velge ut et pent og brukbart design for nettstedet ditt.

Enda bedre, appen tilbyr noen brukervennlige redigeringsverktøy for å gjøre noen endringer på nettstedet ditt. Legg til undersider på nettstedet ditt, bli kvitt sidene som ikke er nødvendige, og skjul de som ikke ser nevneverdige ut.

Du kan også dra nytte av skrivebordsversjonen av appen for å gjøre arbeidet ditt dyktigere. Videre vil du bruke Jimdo Creator på flere språk, inkludert engelsk, nederlandsk, fransk, tysk, italiensk, japansk og spansk.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. FastFeed T2

Hverdagslige mennesker laster ut utallige bilder, GIF-er, tekst, videoer, livevideoer, lyd og mer på Tumblr. Dette mister tydeligvis deg med hensyn til hvilket innhold du kan bla gjennom. FastFeed T2 hjelper deg med å bla gjennom det kraftigste innholdet på Tumblr. FastFeed er en one-stop-app for å utforske ulike sosiale nettverkskanaler, som inkluderer Facebook og Flickr også.

Denne appen oppfyller behovet ditt for gruppering, bokmerke blogger, bildesparing og nedlasting av video. Sjekk flerfanen-funksjonen, som er et definitivt svar for en utmerket Tumblr-opplevelse.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. BlogPad Pro

Tider når du er på farten og vil følge med på flere blogger, trenger du en superhandig app som BlogPad Pro. Fra det jeg har sett, kan jeg si at denne blogge-appen for iOS kan leve opp til de grunnleggende behovene effektivt.

Bruk de raske redigeringsverktøyene til å redigere eller slette innlegg. Det er også et alternativ å opprette et innlegg og angi ønsket status som ventende, publiserte, utkast.

Enda bedre kan du jobbe enda offline, ettersom appen lagrer data lokalt. Så snart du har tilgang til Internett, kan du enkelt synkronisere dataene.

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. Cube- Din mobilblogg

“Cube” er designet for deg som vil at blogging skal være morsom og litt mindre komplisert. Du kan blogge om ethvert emne som interesserer deg og dele det med vennene dine.

Bare i tilfelle du er forvirret eller uvitende om noe som har med blogging å gjøre, spør samfunnsmedlemmet. Det er også et alternativ å undersøke samfunnet om et bestemt tema og kjenne deres mening. Samhandle med andre brukere og bygg et personlig merke.

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. BlogTouch Pro

"BlogTouch Pro" er laget for å være en meget kompetent blogger-redigeringsapp. Enten det er å publisere et nytt innlegg, redigere det eksisterende eller administrere kommentarer, det lar deg utføre oppgaven med letthet.

Tekstredigereren hjelper deg med å forbedre kvaliteten på artikkelen din. Etter behov kan du endre tekstformat, farge, stil. Dessuten lar den deg planlegge innlegg som skal publiseres senere. Dessuten kan du jobbe offline og publisere en artikkel når du har tilgang til Internett.

Pris: $ 4.99

nedlasting

Det er alt!

Bunnlinjen

Disse blogg-appene er designet for å bringe kreativiteten din i forgrunnen. Å være veldig brukervennlig, alle kan bruke dem uten problemer. Med integrering av flere sosiale nettverk-nettsteder lar de deg raskt dele favorittartiklene dine med dine venner og følgere.

Siden vi snakker om blogging, vil jeg anbefale deg å sjekke ut disse innleggene:

  • Beste skriveapper for iPhone og iPad
  • Beste språklæringsapper
  • Beste tegne-apper for iPad for barn

Har jeg savnet å inkludere noen av favorittblogg-appene dine? Jeg vil gjerne vite i kommentarene. Hold kontakten med oss ​​via Facebook og Twitter for å utforske flere slike topplister med iPhone- og iPad-apper. Sørg også for å laste ned appen vår på iPhone og iPad.