Beste videoredigeringsprogramvare for Mac i 2020: Videoredigering ble bare bedre

Mac er en av de beste enhetene når det kommer til medieproduksjon. Derfor jobber de fleste videoredigerere, VFX-arbeidere, kompositorer, lydingeniører og musikere på en Mac. For videoer gir Mac deg iMovie, et pro-redigeringsverktøy.

Noen ganger trenger du ekstra verktøy for å imponere noen med dine ferdigheter eller for å vinne en kontrakt. Verktøyene kommer ikke gratis, men de kommer med en gratis prøveperiode i de fleste tilfeller. Her er en liste over få kule, kraftige videoredigeringsprogramvare for Mac som kan hjelpe deg med å planlegge og lage videoer som en proff.

Beste videoredigeringsprogram for Mac i 2019

#1. Wondershare Video Editor for Mac

Wondershare Video Editor for Mac gir drømmen din liv. Du kan redigere videoer som en proff og gi dem Hollywood-touch. Programvaren gir deg mange alternativer med lyd, hastighet, legge til flere bilder / videoer, videoeffekter, lydeffekter og mer. Du kan også dele videoene med sosiale nettverk nettsteder i løpet av få minutter.

Pris: 39.99 dollar

nedlasting

# 2. Aiseesoft MXF Converter for Mac

Aiseesoft MXF Converter for Mac hjelper deg med å forme videoen din med mange fleksible alternativer. Programvaren støtter mange formater som MP4, MOV, MKV, AVI, WMV, FLV, SWF, M4V, H.264 / MPEG-4 AVC, HD MP4, HD MOV, HD AVI, etc. Du kan redigere videoene dine ved å justere effektene, farge og legge vannmerke til dem uten å miste kvaliteten på videoen.

Pris: $ 29, 00

nedlasting

# 3. ImToo Video Editor for Mac

ImToo Video Editor for Mac er et brukervennlig verktøy for redigering av videoer. Du kan kombinere flere videoer for å danne en enkelt video, klippe videoene i seksjoner og legge til effekter til hver. Du kan til og med lage filmer som ser ut som et proffverk og konvertere dem til alle slags format. Programvaren har forskjellige språkalternativer som engelsk, fransk, italiensk, spansk, tysk, japansk og kinesisk.

Pris: 49, 95 dollar

nedlasting

# 4. AVCWare Video Converter Ultimate for Mac

Konverter 2D-videoene dine til 3D- og 3D-videoer til andre formater du velger med AVCWare-programvare. Du kan enkelt overføre filer fra iPhone eller iPod for å lage videoer ved å bruke forskjellige effekter på den. Du kan vannmerke videoene dine, legge til undertekster, justere videotiminger, beskjære, endre skriftstil og gi flere effekter via denne programvaren.

Pris: $ 49, 00

nedlasting

# 5. AVCWare Video Editor for Mac

Dette videoredigeringsprogrammet er et annet produkt av AVCWare, og lar deg redigere videoer raskt og effektivt. Du kan trimme, klippe eller dele segmentene for å danne nye eller for å legge til eksisterende videoer. Det enkle grensesnittet gjør ting ekstremt tydelige, og kul navigering hjelper. Du kan til og med endre videoformatet fra de mange formatalternativene og forhåndsvise videoen før du fullfører den.

Pris: 49, 95 dollar

nedlasting

# 6. 4Videosoft MXF Converter for Mac

Lag tilpassede videoer ved å legge til effekter som Video Encoder, Oppløsning, Frame Rate, Video Bitrate, Audio Encoder, Sample Rate, Channels and Audio Bitrate. 4Videosoft MXF Converter lar deg gjøre annen grunnleggende redigering og konvertere dem til 3D-videoer.

Pris: $ 29, 00

nedlasting

# 7. iFunia MTS Converter for Mac

iFunia MTS Converter for Mac støtter bilder fra Sony, Canon, JVC og Panasonic kameraer for å konvertere dem til forskjellige formater som AVI, MOV, MKV, M4V, etc. Bortsett fra dette gir programvaren deg grunnleggende redigeringsalternativer for å forbedre videoene dine lengre.

Pris: $ 29.99

nedlasting

# 8. iCoolsoft M2TS Converter for Mac

iCoolsoft M2TS Converter konverterer M2TS-videoene dine til forskjellige formater som AVI, MP3, MKV, HD, AVI, HD RM, HD MPEG, HD MOV, HD MP4, etc. du kan formatere videoer ved å trimme dem, slå sammen klipp, legge til vannmerke, effekter og beskjære dem.

Pris: 34, 95 dollar

nedlasting

# 9. iCoolsoft AVCHD Converter for Mac

iCoolsoft AVCHD Converter for Mac fleksibel transformerer videoene dine til andre formater som MOV, AVI, WMV, MP4, FLV, 3GP, MKV, etc. Du kan administrere kodingen av videoen for å administrere kvaliteten og redigere dem med stil ved å bruke effekter som beskjæring, sammenslåing, justeringseffekt og andre effekter.

Pris: 34, 95 dollar

nedlasting

Det var alt folkens! Del dine tilbakemeldinger med oss ​​i kommentaren nedenfor. Kontakt oss på Facebook, Twitter og Instagram. Sørg også for å laste ned iOS-appen din på iPhone og iPad.

 

Legg Igjen Din Kommentar